bursada hastaneler ve doğum

Kızlar medikalparkta doğum yapan var mı aranızDa hastaneye daha hiç gitmedim odalar vs nasıl süslemeyi ne kadara yapıyolar en önemliside anestezi dr ları nasıl bilgisi olan var mı

Kızlar özel esentepe hastanesinde doğum yaptım. Hastane personeli çok ilgili. Sık sık bir ihtiyacım var mı diye sordular. Ebeler de cok ilgiliydi. Doğumum sezeryan oldu doktorumda da ameliyat ekibinden de çok memnun kaldım. Ayrıca saat kac olursa olsun doğuma doktor geliyor giriyor, ben Neşe hanımın hastasıydım kendisiyle hamileliğimin 7.ayında tanıstım İyiki de tanımışım.

Bende medikabil de doktor oktay altunda doğum yaptım ama berbat bir doğumdu masada 1 saat kaldım doktorum doğumda kolunu kırdı çocuğun başinada 3 kez kordon dolanmıştı ben asla tavsiye etmem oktay beyi beni saatlerce bekletti suyum kalmamıştı zorla normal doğum yaptırdı doğumdan sonra asla kimseyi senin gibi zorlamayacağım artık dedi ama yapiyomu gene bilmiyorum size doktor tavsiye edemem ama asla gitmememiz gereken doktoru söyleyebilirim

Nasıl doğumda kolunu kırdı 3 kez dolanmasına rağmen normal mi yaptırdı ısrarla yazık ya insan sağlığıyla nasıl oynuyolar

Medicalde yuliya hanım nasıl acaba memnun muydunuz. Birde ücretler nasıldı muayene ve doğum ücretleri

Bende jimer hastanesinden takip oluyorum 120 tl muayene ucreti oduyorum ama inanin cok gereksiz benim pimpirikli olusum yuzunden biturlu birakamadik 27. Haftadan sonra doktor arayisina tutustum..
Yaa devlet hastanesinden randevu aldim ama 27 haftanin uzerine gectigi icin doktorlar kabul etmiyor artik dogumda sknti cikarmi acaba.. Devlet hastanelerinin kalabalikligindan dolayi hic tercih edememistik fakat devlette bi tane olumsuz mesaj yorum yok ozellerin hepsinde mutlaka yasanan aksilikler var

Kızlar medikalparkta doğum yapan var mı aranızDa hastaneye daha hiç gitmedim odalar vs nasıl süslemeyi ne kadara yapıyolar en önemliside anestezi dr ları nasıl bilgisi olan var mı
Ben nisan ayında medical de yaptım doğumu. Odalar süper, bence 5 yıldızlı otel kalitesinde. Misafirlerin oturduğu yer ile yatak ve bebeğin olduğu yer ayrı gibi çok rahat ettim ben bu noktada. Süsleme kendin yapabiliyorsun, ben yapmadım sadece onların kapıya taktıkları süs vardı bende ona da para almıyorlar. Ayrıca hediye olarak lohusa tacı terliği ve hatıra defteri ile kalemi veriyorlar.
Sezeryanla Doğum yaptım ben, spinal olacaktı ancak tutmadığı için tamamen uyuttular son anda. Benden önceki Doğumda da aynı sıkıntı olmuş yani spinal tutmamış. Burada sıkıntı kimden kaynaklandı açıkçası bilmiyorum ama anestezi uzmanı ile ilgili bir sıkıntı olduğunu duydum bir arkadaşımdan, ama dediğim gibi bilmiyorum neden böyle bir sıkıntı olduğunu.
Sormak istediğiniz birşey olursa cevap vermeye çalışırım ufaklık müsaade ettiği sürece.
Hayırlı doğum olsun.

Bende az önce hastane gezmeden geliyorum hiç gitmemiştim medikale. İlk defa gittim odaları gezmek genel bi bilgi almak adına çalışanlar o kadar ilgisizdi ki çıkıp üst kata bakabilirsiniz şuan doğum katında boş odam yok falan dedi sonra yinede çıkmak istedim ben baktım bi odaya okadar abartıldığı gibi güzel bi oda değildi zaten sadece dediğiniz gibi arada bir bölme var oda olmasa bişey farketmez süsleme ve fotoğraf sordum süslemeyi biz yapmıyoruz anlaşmalı bi organizasyon şirketimiz yok kendiniz süslüyosunuz dedi hiç sizin bahsettiğiniz gibi taç kapı süsü vs bahsetmediler zaten ağızlarından cımbızla laf aldık fotoğrafçının numarasını verdi onunla görüşün dedi bir ton hayal kırıklığı ve sinirle çıktım hastaneden sonra jimere geldim girişteki bayanlara gezmek istediğimi söyledim beni gezdirmeden önce boş odaları öğrendi bi kız beni gezdirdi ayrıca doğum ücretine dahil olarak lohusa şerbeti 12 adet anne ve bebeğin fotoğrafından albüm bebeğe battaniye tek kişilik 3 tane pasta dahil bütün odalar tek kişilik ilgi alakayı çok beğendim orda yapıcam medikali sildim kafamdan yani anestezi için de söylediklerin iyi oldu onu bilmiyodum en korktuğum şey umarım jimerde iyidir

Jimerde her sey dahil fiyati ne kadar aldiniz acaba

Cnm ben 4 sene önce çekirge dorukta doğum yaptım.doktorumu dışardan özel getirttim ama epidural sezeryan yaptım anestezi bölümü ve ekibinden çok memnun kaldım.şimdi ikinciyi düşünüyorum yine doruk istiyorum tavsiye ederim oyüzden

Hayırlısı olsun canım. Ben eski medical de oğlumun doğumunu yapmıştım, oradaki odalara ve doruktaki odalara kıyasla odaları çok beğendim ama jimeri bilmiyorum açıkçası.
Bir de jimerde ben senin medikalde yaşadığını yaşadım hem de iki Doğumda da, son derece ilgisiz davranma filan ondan dolayı hiç orayı tercih etmedim.
Hakkında en güzeli neresiyse o olsun inşaallah. Allah bir avazda kurtarsın

İnşallah hep öyle dua ediyorum onun sağ salim doğması için en hayırlı yer neresiyse orası olsun inşallah Allah hepimizin bebeklerini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…