- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Hatlar karışmış, ben jimerden bahsediyorsunuz zannetmiştim. Osmangazi tıp sanırım söylediğiniz yer50 liraydı ben giderken sskli sekli
Amin, inşallah Rabbim size de bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...Öyleyse kalp atışlarını duyduktan sonra araştırmaya başlarsın canım. Hayırlı olsun Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin bebişine, inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim
Amin, inşallah Rabbim size de bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...
Evet ben memnun kaldım sürekli hemşireler ilgileniyo tek kişilik odalar tuvalet banyolar temiz ve sürekli temizliyorlar her seyi mi hemşireler yaptı refakatçi sadece bebege bakıyor refakatciye 3 lu koltuk ve yemek masasi var sutunuz gelmezse hemsirelerden istediğiniz an mama alabiliyorsunuz güler yüzle yapıyorlar işlerini yada en azından bana öyle davrandilarAritmi hastanesinde dogum yapip memnun kaldinizmi ? Bende dogum icin dusundum orayida
fiyat bilgisi de verebilrmisniz acabaEvet ben memnun kaldım sürekli hemşireler ilgileniyo tek kişilik odalar tuvalet banyolar temiz ve sürekli temizliyorlar her seyi mi hemşireler yaptı refakatçi sadece bebege bakıyor refakatciye 3 lu koltuk ve yemek masasi var sutunuz gelmezse hemsirelerden istediğiniz an mama alabiliyorsunuz güler yüzle yapıyorlar işlerini yada en azından bana öyle davrandilar
Telefonla bilgi veriyorlar en son 1600 liraydı ssk li hali muayene ücretleri doktora göre degisiyormus suandafiyat bilgisi de verebilrmisniz acaba
Merhaba dogum icin nereye karar verdinizBen doruğa muayeneye gidiyorum çekirgede ama çok kalabalık doğumu nasıldır bilmiyorum ama muaye için doktorum çok iyi tavsiye ederim . Jimere gittim muayeneye okadar pahalı ve okadar ruhsuz bir doktor daha görmedim. Üstelik düşük tehlikem vardı ve gereğinden fazla vermiş ilacı bütün gün uyuyordum. 2 kezde devlete gittim çok iyi dedikleri doktor resmen doktora gitmekten soğuttu beni. 2 li testimi bile tamamlatmadım. Benim teyzem dorukta muayene olup devlette doğurdu hiç bir sıkıntı yaşamadı. Şevket yılmaz doğum konusunda iyi olduğunu biliyorum üstelik temizde. Ve özele bile gitsen bazı hastahaneler sorun olduğunda devlete sevk ediyor. Evet muayene özelde gidiyorum ama büyük ihtimal devlette doğum yapıcağım bakalım. Bu arada 4lü test fiyatı alırsanız hastahanenizden bilgi verirmisiniz banada
Çekirge doruğa gideceğim kısmetse siz.Merhaba dogum icin nereye karar verdiniz
Yildirim doruka karar verdim ben de :)Çekirge doruğa gideceğim kısmetse siz.
Eminmisin. İyi araştır ama. Ben yıldırımda oturuyorum. Namı yüzünden çekirge doruğa gidiyorum. Pek güzel şeyler duymadım. İnşallah herşey güzel gider senin için.Yildirim doruka karar verdim ben de :)
Cok arastirdim canim bazi yerlerde isimsiz ya da anonim olarak kotu yorum yapanlar olmus basta ben de cekindim.ama orada dogum yapan hanimlari buldum instagramdan 6 kisi hicbiri memnun kalmadigindan bahsetmedi aksine cok memnun kaldiklarini konustuk hep.aralarinda sezeryan olan spinal epudral normal hepsi vardi hepsi de hastaneyle ilgili iyi konustu.dogumun zorluguyla ilgili elbette kotu anisi olanlar vardir ama hastaneyle ilgoli olmadigini soylediler.aslinda ben cekirge doruk hakkinda haberlerde falan olumsuz bir kac yazi gordum o yuzden yildirim doruka karar verdim.doktorumdan da cok memnunum insallah hayirlisi olur :)Eminmisin. İyi araştır ama. Ben yıldırımda oturuyorum. Namı yüzünden çekirge doruğa gidiyorum. Pek güzel şeyler duymadım. İnşallah herşey güzel gider senin için.
İnşallah hayırlısı olur canım. Ben direk doğuranlardan duyduğum için vazgeçtim. Aman bellimi olur ben şevket yılmaza çok yakın oturuyorum bakarsın oraya giderim :)Cok arastirdim canim bazi yerlerde isimsiz ya da anonim olarak kotu yorum yapanlar olmus basta ben de cekindim.ama orada dogum yapan hanimlari buldum instagramdan 6 kisi hicbiri memnun kalmadigindan bahsetmedi aksine cok memnun kaldiklarini konustuk hep.aralarinda sezeryan olan spinal epudral normal hepsi vardi hepsi de hastaneyle ilgili iyi konustu.dogumun zorluguyla ilgili elbette kotu anisi olanlar vardir ama hastaneyle ilgoli olmadigini soylediler.aslinda ben cekirge doruk hakkinda haberlerde falan olumsuz bir kac yazi gordum o yuzden yildirim doruka karar verdim.doktorumdan da cok memnunum insallah hayirlisi olur :)
Instagramdan bulup konustum canim ben de dedigim gibi dogumu zor gecip hastaneyi suclamak da sacma bence.sonucta vucut meselesi eger zor dogum olacaksa her turlu zor okur diye dusunuyorum.hijyende personelde sorun olmadiktan sonra gerisi vucudumuza kalmis:)Ben bir kez sevket yilmazin aciline gitmistim canim acayip kalabalik ve yogunluktan dolayi sanirim doktorlar cok sinirli ve hircin.Hastane zaten hic temiz deil.Sanci odasinda o kadar cok kadin oluyormus ki ayni anda burdaydi sanirim bir arkadas gitmis bagiristan korktum sancilarim kesildi diyordu sonra normal dogum yapacakken yapamadim baska hastaneye kosup sezeryan oldum diyo.ama dedigim gibi.dogum sans isi ve tabiki psikoloji isi.ama ben cesaret edemiyorum devlette dogurmaya malesef.umarim hayirlisi olur senin icin de :)İnşallah hayırlısı olur canım. Ben direk doğuranlardan duyduğum için vazgeçtim. Aman bellimi olur ben şevket yılmaza çok yakın oturuyorum bakarsın oraya giderim :)
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olur çok az kaldı benim 15 gün falan. Yeterki doğsun diyorum artık :)Instagramdan bulup konustum canim ben de dedigim gibi dogumu zor gecip hastaneyi suclamak da sacma bence.sonucta vucut meselesi eger zor dogum olacaksa her turlu zor okur diye dusunuyorum.hijyende personelde sorun olmadiktan sonra gerisi vucudumuza kalmis:)Ben bir kez sevket yilmazin aciline gitmistim canim acayip kalabalik ve yogunluktan dolayi sanirim doktorlar cok sinirli ve hircin.Hastane zaten hic temiz deil.Sanci odasinda o kadar cok kadin oluyormus ki ayni anda burdaydi sanirim bir arkadas gitmis bagiristan korktum sancilarim kesildi diyordu sonra normal dogum yapacakken yapamadim baska hastaneye kosup sezeryan oldum diyo.ama dedigim gibi.dogum sans isi ve tabiki psikoloji isi.ama ben cesaret edemiyorum devlette dogurmaya malesef.umarim hayirlisi olur senin icin de :)
Hayirlisi olsun simdi farkettim gercekten az kalmis sizin :)Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :)Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olur çok az kaldı benim 15 gün falan. Yeterki doğsun diyorum artık :)
Amin hepimizin inşallah.Hayirlisi olsun simdi farkettim gercekten az kalmis sizin :)Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :)
Kemal korogluna gidiyorum benDoruk yildirimda hangi doktora gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?