Medicana’da Neriman Hanım.
Benim gittigim doktorlar arasindadir kendileri. Cikolata kistim oldugu icin hsgyi neriman hanima cektirdim. Kadin bana bildiginiz travma yasatti malesef. Sedyede yatiyorum, af edersiniz oramda alet takili o alete bi alet takmasi gerekiyor sanirim; cümleeler ayni su sekilde: bu buraya olmuyor 2 numaralisini getirir misin bunun (yanindaki kiza soyluyor bunu) kiz gidiyor ariyor aleti getiriyor bu da olmadi bunun 4 numarasini arıyorlar. En son kadin beni masada birakti gitti kizla icerde alet edavat arama telasina koyuldu. Sonra geldi "Allah allahh neden olmuyor, olmasi lazimdi" demez mi bir de! Zaten hsg hakkinda bi milyon kotu yorum okumusum, o da boyle yapinca tansiyonum indimi cikti mi bilmiyorum yuzum uyusmaya basladi. Masadan kalktim hüngür hüngür agladim. Elimi yuzumu yikamaya gidince bi baktim burnum kaniyor. Yani kisacasi bende profesyonel bir izlenim birakmadi. Oyle olsa hastayi sedyede birakip icerde alet edavat aramak yerine malzeleri yani basinda olurdu. 2 kez mi ne gitmistim kendisine şahsen. Sonra en basit bir hsgyi cekemedi ilerde beni nasil dogurtacak hele ki sezaryen olmam gerekirse nasil kesecek bicecek diye bir daha kapisini calmadim acikcasi. Belki iyi bir doktordur bana ogun oyle denk gelmistir bilmiyorum ama basima gelen buydu, anlatmak istedim.