bursada önceliği normal doğum olan doktor arıyorum !!!

pretttygirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
8
0
36
Bursa
merhaba arkadaşlar 24. haftamdayım doktorumdan çok memnunum fakat sezeryan doktoru olduğunu söylüyorlar aklım çok karıştı herşey normalken sezeryan olmak istemiyorum duyduklarımdan sonra doktorumada güvenim kalmadı para için kandırabileceğini düşünüyorum. Bursadan önceliği normal doğum olan doktor tavsiye edebilirmisiniz..

medical park ahmet yılmaz kesinlikle
2 doğum yaptım normal..
çok başarılı ve güvenilir bir doktor
önceliği hep normal doğumghyuı9

bursa medical parkta eskiden görev yapan, şimdi kendi muayenehanesinde çalışan ve öncelikle normal doğum, son çare sezeryan düşünen, 4,5 yıl önce ilk bebeğime normal doğumla kavuşmamı sağlayan doktorum doç dr. murat arslan, tavsiye ederim kesinlikle.

yıldırım doruk tıp merkezinde gizem yıldırım cnm kesinlikle tavsiye ederim zorda kalmadan sezeryan yapmıyo ben 3 ay önce normal doğum yaptım onda birebirde ilgileniyo gece 1 de suyum gelerek gittim hastaneye bi geldi ertesi gün öğlende doğum yaptım ozamana kadar hep başımdaydı bende normal doğum istediğim için hep öyle doktor aradım nihayetindede bu doktorda karar kıldım iyikide öyle yapmışım pişman olmazsın hayırlı doğumlar

Back
X