- 29 Mart 2014
- 73
- 7
- 48
- Konu Sahibi Aspendos87
-
merhaba bende revizyon düşünüyorum bilgi toplamaya calışıorum 3 haftam amliyatımınama görüntü okadar bariz ortadaki şimdiden araştırıyorum bursada revizyon en iyi kim yapar ne kadara yapar yeterlibilgiyi alabilirsen benide bilgilendirirmisinMerhabalar, benim hem şekil hemde nefes alıp verme konusunda sıkıntılarım var. 2.kez ameliyat olan ve memnun olanlar yazarsa sevinirim. İstanbul'da birsürü doktor var ama benim oraya gitme imkanım yok. Bursa içinde doktor önerisi istiyorum. Özellikle ne kadar ücret ödediğinizi de yazın
Senin ameliyat olalı ne kadar zaman oldu?6 ay bitti miMerhabalar, benim hem şekil hemde nefes alıp verme konusunda sıkıntılarım var. 2.kez ameliyat olan ve memnun olanlar yazarsa sevinirim. İstanbul'da birsürü doktor var ama benim oraya gitme imkanım yok. Bursa içinde doktor önerisi istiyorum. Özellikle ne kadar ücret ödediğinizi de yazın
Nefes alamaman cok normal benim 1 ay oldu hala arada bir tıkanıyor iki üç ay böyle olması cok normalmiş burun deliklerinde sorun olup ödemler indikçe düzelen cok kişi var bence acele etmehayır henüz 3 cü haftam bitecek perşembe günü ama o kadar kötü ki hersey şimdiden belli burun deliğimin biri yukarıya bakıyo ve nefes hiç alamıyorum
Doktoruna sordun mubilmiyorum ama cok net burun deliklerim indiğindede bişiy farketmiycek cok belli çok mutsuzum
evet çok genişti ama birisi yukarı bakıyo önden cok belli yukarıya çekiyor deriDelikleri daralttı mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?