Bursa'da revizyon için doktor önerisi

Aspendos87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
73
7
48
Merhabalar, benim hem şekil hemde nefes alıp verme konusunda sıkıntılarım var. 2.kez ameliyat olan ve memnun olanlar yazarsa sevinirim. İstanbul'da birsürü doktor var ama benim oraya gitme imkanım yok. Bursa içinde doktor önerisi istiyorum. Özellikle ne kadar ücret ödediğinizi de yazın

Merhabalar, benim hem şekil hemde nefes alıp verme konusunda sıkıntılarım var. 2.kez ameliyat olan ve memnun olanlar yazarsa sevinirim. İstanbul'da birsürü doktor var ama benim oraya gitme imkanım yok. Bursa içinde doktor önerisi istiyorum. Özellikle ne kadar ücret ödediğinizi de yazın
merhaba bende revizyon düşünüyorum bilgi toplamaya calışıorum 3 haftam amliyatımınama görüntü okadar bariz ortadaki şimdiden araştırıyorum bursada revizyon en iyi kim yapar ne kadara yapar yeterlibilgiyi alabilirsen benide bilgilendirirmisin

Ben de aynı durumdayım.ilk hafta ne düşündüysem 1.senenin sonunda da aynı şeyleri düşünüyorum,hem şekil hem nefes sıkıntım var..defalarca başlık açtım ama sağolsun arkadaşlar pek ilgilenmedi,okuyup geçtiler..revizyon düşünüyorum sizin gibi..umarım bu baaşlıkla ilgilenen olur Allah rızası için

Senin ameliyat olalı ne kadar zaman oldu?6 ay bitti mi

hayır henüz 3 cü haftam bitecek perşembe günü ama o kadar kötü ki hersey şimdiden belli burun deliğimin biri yukarıya bakıyo ve nefes hiç alamıyorum

hayır henüz 3 cü haftam bitecek perşembe günü ama o kadar kötü ki hersey şimdiden belli burun deliğimin biri yukarıya bakıyo ve nefes hiç alamıyorum
Nefes alamaman cok normal benim 1 ay oldu hala arada bir tıkanıyor iki üç ay böyle olması cok normalmiş burun deliklerinde sorun olup ödemler indikçe düzelen cok kişi var bence acele etme

temmuzsonu köntrol var o zamn sorucam bakalım sisliktir diycek ama hiç sanmıyorm dikiş hatası var delklerde

Evet arkadaşlar 2 yıldır revizyon doktoru arıyordum Bursa da. Hatta istanbulda ve eskişehirde bile. Daha önceki ameliyatımı çanakkalede olmuştum plastik cerraha ve burnumu kafasına göre yapmisti ayrıca burnumun sağ kanadı çökmüştü ve burun sola yatmıştı. Gittiğim doktorların bazısı bu burun çok zor birinin elinde kalır dedi biri incelemeden hemen ameliyata almaya çalıştı vb. Istanbul da gittiğim çok ünlü bir dr zor burun burun deliklerinde biri büyük biri küçük olabilir dedi. Neyse Bursada Hakan Coşkun a gittim yine ümitsiz bir şekilde ama o çok güven verdi. Ameliyatı geçen hafta oldum bugün alçın çıktı. Tam konuştuğumuz gibi yapmış. Benim çökük yamuk burnuma burun icinden nasil kıkırdak bulup düzeltmiş anlamadim. Burun deliklerinden biri biraz daha küçük ama eski burnumu düşününce bu çok küçük bir ayrıntı kalıyor. Revizyon değil ilk ameliyat gibi oldu resmen. Tabi daha çok erken ilerleyen dönemlerde ne olur bilemem yine tecrübelerimi paylaşacağım. Ben bursada çok dr aradım benim gibi kendini çaresiz hisseden arkadaşlara doktorumu önerebilirim.

Ameliyat sonrası 9.günüm ve burun deliklerim de esitleniyor . Sanirim tampon baskısı yüzünden bana tam simetrik değil gibi geldi. Umarım hep böyle gün geçtikçe güzelleşir burnum. Ayrıca ameliyat öncesi çok sağlam beslendim ameliyat sonrası da öyle .iyileşmekte etkisi olmuştur muhakkak. Ayrica doktorunuza ne istediğinizi çok güzel anlatin arkadaşlar, bence bu çok önemli. Küçük kalkïk burun isteyen de var benimki gibi doğal yüze uyumlu isteyen de. Eğer kendinizi iyi anlatamazsanız hayal kırıklığı ile yaşayabilirsiniz. Umarım tecrübelerin birilerinin işine yarar. Zaman içinde aksilik olursa onu da yine burdan paylaşacağım. Umarım herşey yolunda devam eder ve hep güzel şeyler yazarım.

Ameliyatın üstünden 17 gün geçti burnum sola doğru tekrar kaymaya başladı. Disardan cok belli olmuyor neyseki.37 yıllık eğri burun sonuçta . Az çok egiklik bekliyordum zaten umarım zaman içinde daha çok eğilmez. Beynimden iyi çalışıyor burnumun hafızası malesef.

Evet arkadaşlar ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti. Burnuma ilgili farklı olumsuz bir durum oluşmadı. Revizyon ameliyatımdan ve dr. Hakan beyden memnunum. Herkese şimdiden geçmiş olsun.

Back
X