Bursa'da Tüp Bebek Yaptıracaklar..

seray ay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
42
31
38
Bursada önerebileceğiniz tup bebek doktoru var mi ? Ayrıca ne kadar? Aralık-2007 başı tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz da.. Yardim lütfen

A R T. Osman Develioglu nu öneriyordu doktorum hastalarına

Benim önerim bursa da yapMa canım benim durumun elveriyorsa istanbul a git laboratuvar olarak bursa dan çoOk öndeler ki bu önemli ben şahsen fulya bahceci deyim bursa da ki 4 negatiften sonra.. hepimiz için hayrlısı olsun..

İstanbul a gidemem ki çalışıyorum. Benim de 1 negatifim var, osman hoca işbirliğiyle gerçek aydın dan. Medikal park tan. Çok kararsizim. Bir çoğuyla görüşmeye gitmistim ama güven verici gelen yok henüz.bir çoğu ticarete dökmüş isi ne yazık ki.aralık gibi düşünüyoruz, hayırlısı. Pozitif sonuç alanlar,memnun olanlar yok mu bursada?

Pembe mavi yi bi araştır istersen tüp bebek tam bi uzmanlık direk Osman hocayla yaptıra bilirsin medikal park nasıl hastane olarak ben se Doğum için bi yer bulamıyorum

eğer sadece işini yapsın. verdiği ilaçları kullanayım soru sormayayım.tuttu tutmadı diye sonuç bildireyim diyorsan osman hoca.yok doktorun desteği motivasyonu tedavime katkı sağlar dersen. acı badem şahin zeteroğlu.diğer merkezler hakkında bilgi sahibi değilim.

Osman hocaya gitmeyi düşünmüyorum.çünkü zaten negatif denemede o da vardı. Tabi embriyoyu koyarken. Jinemed , jimer,eurufertil,bursa tüp bebek merkezi, pembe mavi, acıbadem gibi merkezlerin hangisini önerirsiniz? Hangi doktorlar ve laboratuarlari iyidir?

Bana uygulanan tedavi kısa protokoldu. Benim sorunum sol tüpüm kapalı. Yani tubal faktör.Yumurtada soldan gelişiyor genelde kader kısmet kısa protokolde 10 yumurta oluştu ama sadece 2 si dollendi,onunda 1 i 5. güne kaldı. Opuda zaten embriyolog yumurtaların durumunu beğenmemiş. Bir sorunum daha çıktı anlayacağınız. Doktorumun dediğine gore kanalım açık ama yumurtalarım da sorun var yorumunu yaptı. Kafam allak bullak kalitesiz yumurtalar, sol tüp kapalı ve de rahmim biraz kalın bulundu. Ne yapacagimi bilmiyorum.

osman hoca,işini iyi yapar ama direk söyler ne olumsuz varsa. valla nasip kısmet ayrıca bu işler nasibinde varsa osman hocanın tavrı da engel olmuyor.2 tane embriyo transferi olur. yada daha fazla yapmaları gerekir.

ayrıca dondurulmuşu daha çok tavsiye ediyorum çünkü kadın olup doğal östrojen sahibi olmamıza rağmen rahim o östrojeni nasıl yanlış kullanıyorsa.bebeğin tutunma aşamasında faydası olmuyor ki estrofem veriyorlar.

Ben jineplus murat arslan ı öneririm sana hem işinin ehli hem tam saatinde giriyorsun. Acıbadem de çok bekleniyor benim psikolojim bozulmuştu orda. Art de yapıyor işlemleri ama murat bey

Benim sorunum başta tubal faktördü.yani sol tüpüm kapalı ve genelde soldan yumurtam gelişiyor. Opuda 10 yumurtam toplantı ve name yazıkki sadece 2 si dollendi. Onların da sadece biri kaldı 5. Güne. Embriyologun dediğine gore yumurtalar ilk bastan beri iyi durumda değilmiş. Ayrıca rahmim de biraz kalın oluyor yumurta çatlama zamanları. Sorun bir değil ki. O yüzden her şeyi görebilen ilgilenen ve başından salmayan bir doktora ihtiyacım var. Ve bu sorunlar için başka ne yapabilirim.

Benim önerim bursa da yapMa canım benim durumun elveriyorsa istanbul a git laboratuvar olarak bursa dan çoOk öndeler ki bu önemli ben şahsen fulya bahceci deyim bursa da ki 4 negatiften sonra.. hepimiz için hayrlısı olsun..
Kesinlikle katılıyorum. Tüp bebekte en önemlisi laboratuvar ve istanbulda çok çok iyi yerler var. Ben ilk denememi acıbademde yaptım 2.gün embriyosu transfer ettiler olmaması gereken bişey normalde. İkinci denemem için ben de bahçeci fulyaya gidiyorum. Ön görüşmeye gittim. Çalışıyorum ama rapor alıcam mecbur

merhaba,ben Jimer Suat Hazer de tedavi oldum..İlk denememde oldu çok şükür.Şimdi kalp atışını duymayı bekliyorum.Ben çok memnun kaldım doktor da hemşirelerde çok iyi..Çalışıyorsanız şehirdışı git gel zor olur bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim.Öğle aralarında bile kontrollerime gidebildim açıkçası bi de izin alma stresi yaşamadım.. Allah kısmet ettiyse nerde yaptırırsanız olur..Allah tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah..

Amin inşallah,
Çalışıyorum.ama mesailerim uyar, zaten bursada yaşıyorum. Ben görüşmeye gittiğim de ilk deneme için , bana laparoskopi ol nerde olursan ol sonucunu getir demişti.
O yüzden ilk onla başlayamadım. Derdim sadece kanal tıkanıklığı değilmiş ki laparoskopi çözsün

hayırlı olsun
ücret olarak ne kadar tuttu toplam

Ben eurofertilde yaptirdim, pazartesi kese gormeye gidecegiz insallah tabi Allhin izniyle... bana sorsrsan ben mennun kaldim. Aslinda bu icine sinmesi ile alakali. Bende olur baskasinda olmaz baskasinda olur bende olmaz. Bu is birazda nasip isi canim gercekten. Insallah guzel icine bir yer bulursun en kisa zamanda

Merhabaa bende tüp bebek ya da aşılama yaptırcam aslında hep aklımda bahçeci var en başından beri ama bursadan gidiş geliş çok sıkıntı bursa da nerede yaptırdınız memnun kaldınız mı bahçeci içinde doktoru bulup görüşmek çok sıkıntı diyorlar, inşallah pozitifle sonuçlanır tedavinin

Canım bursadan gidip gelmek çok da zor değil. Mudanyadan deniz otobüsüyle çok yakın. Acıbademde yaptırdım. İçime sinmeyen şeyler vardı. Devam etmek istemedim. Bir profesör tanıdığım vardı onun önerisi ile bahçeciye gittim. Önümüzdeki hafta muhtemelen başlar inşallah tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…