Pembe mavi yi bi araştır istersen tüp bebek tam bi uzmanlık direk Osman hocayla yaptıra bilirsin medikal park nasıl hastane olarak ben se Doğum için bi yer bulamıyorumİstanbul a gidemem ki çalışıyorum. Benim de 1 negatifim var, osman hoca işbirliğiyle gerçek aydın dan. Medikal park tan. Çok kararsizim. Bir çoğuyla görüşmeye gitmistim ama güven verici gelen yok henüz.bir çoğu ticarete dökmüş isi ne yazık ki.aralık gibi düşünüyoruz, hayırlısı. Pozitif sonuç alanlar,memnun olanlar yok mu bursada?
osman hoca,işini iyi yapar ama direk söyler ne olumsuz varsa. valla nasip kısmet ayrıca bu işler nasibinde varsa osman hocanın tavrı da engel olmuyor.2 tane embriyo transferi olur. yada daha fazla yapmaları gerekir.Bana uygulanan tedavi kısa protokoldu. Benim sorunum sol tüpüm kapalı. Yani tubal faktör.Yumurtada soldan gelişiyor genelde kader kısmetkısa protokolde 10 yumurta oluştu ama sadece 2 si dollendi,onunda 1 i 5. güne kaldı. Opuda zaten embriyolog yumurtaların durumunu beğenmemiş. Bir sorunum daha çıktı anlayacağınız. Doktorumun dediğine gore kanalım açık ama yumurtalarım da sorun var yorumunu yaptı. Kafam allak bullak kalitesiz yumurtalar, sol tüp kapalı ve de rahmim biraz kalın bulundu. Ne yapacagimi bilmiyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Tüp bebekte en önemlisi laboratuvar ve istanbulda çok çok iyi yerler var. Ben ilk denememi acıbademde yaptım 2.gün embriyosu transfer ettiler olmaması gereken bişey normalde. İkinci denemem için ben de bahçeci fulyaya gidiyorum. Ön görüşmeye gittim. Çalışıyorum ama rapor alıcam mecburBenim önerim bursa da yapMa canım benim durumun elveriyorsa istanbul a git laboratuvar olarak bursa dan çoOk öndeler ki bu önemli ben şahsen fulya bahceci deyim bursa da ki 4 negatiften sonra.. hepimiz için hayrlısı olsun..
hayırlı olsunmerhaba,ben Jimer Suat Hazer de tedavi oldum..İlk denememde oldu çok şükür.Şimdi kalp atışını duymayı bekliyorum.Ben çok memnun kaldım doktor da hemşirelerde çok iyi..Çalışıyorsanız şehirdışı git gel zor olur bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim.Öğle aralarında bile kontrollerime gidebildim açıkçası bi de izin alma stresi yaşamadım.. Allah kısmet ettiyse nerde yaptırırsanız olur..Allah tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah..
Ben eurofertilde yaptirdim, pazartesi kese gormeye gidecegiz insallah tabi Allhin izniyle... bana sorsrsan ben mennun kaldim. Aslinda bu icine sinmesi ile alakali. Bende olur baskasinda olmaz baskasinda olur bende olmaz. Bu is birazda nasip isi canim gercekten. Insallah guzel icine bir yer bulursun en kisa zamandaOsman hocaya gitmeyi düşünmüyorum.çünkü zaten negatif denemede o da vardı. Tabi embriyoyu koyarken. Jinemed , jimer,eurufertil,bursa tüp bebek merkezi, pembe mavi, acıbadem gibi merkezlerin hangisini önerirsiniz? Hangi doktorlar ve laboratuarlari iyidir?
Merhabaa bende tüp bebek ya da aşılama yaptırcam aslında hep aklımda bahçeci var en başından beri ama bursadan gidiş geliş çok sıkıntı bursa da nerede yaptırdınız memnun kaldınız mı bahçeci içinde doktoru bulup görüşmek çok sıkıntı diyorlar, inşallah pozitifle sonuçlanır tedavininKesinlikle katılıyorum. Tüp bebekte en önemlisi laboratuvar ve istanbulda çok çok iyi yerler var. Ben ilk denememi acıbademde yaptım 2.gün embriyosu transfer ettiler olmaması gereken bişey normalde. İkinci denemem için ben de bahçeci fulyaya gidiyorum. Ön görüşmeye gittim. Çalışıyorum ama rapor alıcam mecbur
Canım bursadan gidip gelmek çok da zor değil. Mudanyadan deniz otobüsüyle çok yakın. Acıbademde yaptırdım. İçime sinmeyen şeyler vardı. Devam etmek istemedim. Bir profesör tanıdığım vardı onun önerisi ile bahçeciye gittim. Önümüzdeki hafta muhtemelen başlar inşallah tedaviMerhabaa bende tüp bebek ya da aşılama yaptırcam aslında hep aklımda bahçeci var en başından beri ama bursadan gidiş geliş çok sıkıntı bursa da nerede yaptırdınız memnun kaldınız mı bahçeci içinde doktoru bulup görüşmek çok sıkıntı diyorlar, inşallah pozitifle sonuçlanır tedavinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?