Bursa'da Tüp Bebek Yaptıracaklar..

Canım bursadan gidip gelmek çok da zor değil. Mudanyadan deniz otobüsüyle çok yakın. Acıbademde yaptırdım. İçime sinmeyen şeyler vardı. Devam etmek istemedim. Bir profesör tanıdığım vardı onun önerisi ile bahçeciye gittim. Önümüzdeki hafta muhtemelen başlar inşallah tedavi
Peki kaç kez gidip gelmeniz gerekiyormuş bu konuda konuştunuz mu hiç doktorunuz kim maliyeti ne kadar tuttu ortalama olarak şöyle de düşündüm takibi burda yaptırip işlemler bahçeci de olur mu ki kusura bakmayın çok soru sordum

Canım bursadan gidip gelmek çok da zor değil. Mudanyadan deniz otobüsüyle çok yakın. Acıbademde yaptırdım. İçime sinmeyen şeyler vardı. Devam etmek istemedim. Bir profesör tanıdığım vardı onun önerisi ile bahçeciye gittim. Önümüzdeki hafta muhtemelen başlar inşallah tedavi
Peki sizin sorununuz ne

Peki kaç kez gidip gelmeniz gerekiyormuş bu konuda konuştunuz mu hiç doktorunuz kim maliyeti ne kadar tuttu ortalama olarak şöyle de düşündüm takibi burda yaptırip işlemler bahçeci de olur mu ki kusura bakmayın çok soru sordum
tam olarak kaç kez gidilecek bilmiyorum. Fakat burdaki tedavimden yola çıkarsak 4-5 kez yeterli sanırım. Doktorum güvenç karlıkaya. Tüp bebek fiyatı 6.750idi sanırım. Artı ilaçlar. Maddi manevi zor süreç ben riske atmam gitmişken herşeyi orda yaptırırım. Laboratuvarları çok iyi çok güveniyorlar. Bursada benim amh testime bile yanlış bakılmış. O derece

tam olarak kaç kez gidilecek bilmiyorum. Fakat burdaki tedavimden yola çıkarsak 4-5 kez yeterli sanırım. Doktorum güvenç karlıkaya. Tüp bebek fiyatı 6.750idi sanırım. Artı ilaçlar. Maddi manevi zor süreç ben riske atmam gitmişken herşeyi orda yaptırırım. Laboratuvarları çok iyi çok güveniyorlar. Bursada benim amh testime bile yanlış bakılmış. O derece
Acibadem de mi yanlış bakılmıs, bide transferden sonra yolculuk yasak diye biliyorum ama bunun için ne düşündünüz

Acibadem de mi yanlış bakılmıs, bide transferden sonra yolculuk yasak diye biliyorum ama bunun için ne düşündünüz
Başka yerde baktırmıştım. Yolculuk için bir gün dinlenme öneriyorlar. Ondan sonra gidebilirsin. Zaten birbuçuk saat

Başka yerde baktırmıştım. Yolculuk için bir gün dinlenme öneriyorlar. Ondan sonra gidebilirsin. Zaten birbuçuk saat
Bütün merkezler de ortalama fiyat aynı galiba acibademi 6500 bıliyorum jimer 5750 bahçeci de 6750 bende yumurtlama sorunu da pek yok ilaç da çok kullanilmaz herhalde

Benim önerim bursa da yapMa canım benim durumun elveriyorsa istanbul a git laboratuvar olarak bursa dan çoOk öndeler ki bu önemli ben şahsen fulya bahceci deyim bursa da ki 4 negatiften sonra.. hepimiz için hayrlısı olsun..
Merhaba canım tedavin ne aşamada nerelere gittin bursa da bahçeciden memnun musun

Merhaba canım tedavin ne aşamada nerelere gittin bursa da bahçeciden memnun musun
Bursa da soranüs ve pembe mavi ye gittim olmadı istanbul tüp bebek merkezi yine olmadı ama bahçeci de çok şükür dün kesemizi gördüm; )

Bursa da soranüs ve pembe mavi ye gittim olmadı istanbul tüp bebek merkezi yine olmadı ama bahçeci de çok şükür dün kesemizi gördüm; )
Ben jimer ya da acibadem dusunuyordum ama bi yanım hep bahçeci diyor ancak uzak olunca insan bi düşünüyor işte sorunun neydi bahcecı de hangi doktoru seçtin ne kadara mal oldu kusura bakma cok soru sordum ama :(

İstanbul a gidemem ki çalışıyorum. Benim de 1 negatifim var, osman hoca işbirliğiyle gerçek aydın dan. Medikal park tan. Çok kararsizim. Bir çoğuyla görüşmeye gitmistim ama güven verici gelen yok henüz.bir çoğu ticarete dökmüş isi ne yazık ki.aralık gibi düşünüyoruz, hayırlısı. Pozitif sonuç alanlar,memnun olanlar yok mu bursada?
gerçek aydın hastasımıydın

Ben eurofertilde yaptirdim, pazartesi kese gormeye gidecegiz insallah tabi Allhin izniyle... bana sorsrsan ben mennun kaldim. Aslinda bu icine sinmesi ile alakali. Bende olur baskasinda olmaz baskasinda olur bende olmaz. Bu is birazda nasip isi canim gercekten. Insallah guzel icine bir yer bulursun en kisa zamanda
gerçek aydınamı yaptırdın?

Ben jimer ya da acibadem dusunuyordum ama bi yanım hep bahçeci diyor ancak uzak olunca insan bi düşünüyor işte sorunun neydi bahcecı de hangi doktoru seçtin ne kadara mal oldu kusura bakma cok soru sordum ama :KK43:
Jimeri bilmiyorum ama acibademi de tavsiye etmiyorum.. bahçeci aslında çok da uzak diil feribotta 1,5 saatte İstanbul dasın ben Mustafa hocanın hastasıyım benim tüplerim yok 12 bine mal oldu ama emin ol nereye gidersen git çıkacak rakam bu ekstra tetkikler yol vs.. hepsi içinde ben diğer merkezlerde parayı bırak kaybettiğim zamana üzülüyorum gerçi herşeyin de bir vakti var inşallah senin için en hayrlı merkezi seçersin

Back
X