Bursa'da Tüp Bebek Yaptıracaklar..

Hayır canım yurt dışında yasıyorum ben..
Tatillerde bursa da tedavi gördüm 2 tedaviyide.. artık burda başladık yurt dışında yani... önce burda istemedim tanıdık birileri denk gelir diye türkiyede tedavi oldum..
Şimdiki doktorum ince eleyip sık dokuyor...
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Rabbim yazdı ise olur...
Bitane çocuğun vardı demi senin o kızmı erkekmiydi?
Evet 1 tane kizim var 7 yaşında oda tüp bebekti onu jinemed de yaptirmistim acibadem daha iyidir diye acibademe gittik ama çok pisman oldum tabiki
Jinemed daha iyi murat beyde işinde cok titiz calisan birsi tekrar oraya baslayacaktik
Sonra izmire karar verdik
Inşallah bu sefer emeklerinin karsiligini alirsin canim duam seninle ve bu yolda emek harcayan herkes için
Bizim imtihanimiz da buymuş...

Evet 1 tane kizim var 7 yaşında oda tüp bebekti onu jinemed de yaptirmistim acibadem daha iyidir diye acibademe gittik ama çok pisman oldum tabiki
Jinemed daha iyi murat beyde işinde cok titiz calisan birsi tekrar oraya baslayacaktik
Sonra izmire karar verdik
Inşallah bu sefer emeklerinin karsiligini alirsin canim duam seninle ve bu yolda emek harcayan herkes için
Bizim imtihanimiz da buymuş...

Rabbim evlatlarını size bağışlasın.. oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... çok teşekkür ederim canım benim..
Emek veren bütün arkadaşlarıma ve banada sağlıklı hayırlı evlatlar versin mevlam.. emeğimizin karşılığını inşallah alalım...

Bu tup bebek olayi sansmidir kismet midir bilemedim arkadaslarim var biri acibademden cok memnun biir jinemedden nefret etti biri osman hoca dan mutsuz derken baskasi cok memnundu. Allah hickimseyi ugrastirmasin bu yolda

Bu tup bebek olayi sansmidir kismet midir bilemedim arkadaslarim var biri acibademden cok memnun biir jinemedden nefret etti biri osman hoca dan mutsuz derken baskasi cok memnundu. Allah hickimseyi ugrastirmasin bu yolda
Bende takip ediyorum yaza kadar olmazsa tüp bebek düşünüyoruz ama gerçekten şimdiden bile kafam karıştı her doktordan memnun kalan kalmayan var

Şöyle anlatayim canım...
Ben 3. Tedavime başlıyorum nasipse...
Tüp bebek doktorları düz standart tedavi uyguluyor hastalara 3 veya 4. Tüp bebek tedavisine kadar.. sonra araştırmalı yapıyorlar genetik test vs...
Hangi doktor olursa olsun positif alan memnun positif olmayan memnun değil çünkü o hasta da daha derin araştırma yapılmalı ve yukarda yazdığım gibi tüp bebek doktorlarının geneli satandart tedavi uyguluyor...
Tabiki nasip de var allah ol demedikten sonra 10 kere tüp bebek yaptırsam yine tutmaz..
Rabbim yinede iyi doktorlar ile karşılaştırsın cümlemizi...

Benim ilk denemem jinemedde oldu. Hiçbir araştırma yapmamıştım. Yaşım 36ydı yaşın geçiyor deyip apar topar tedaviye soktular sonuç negatif ti .sonra bana 2.düşünürsen şunları kullan diye liste verdiler sinirlendim. Önden niye kullandırmadılar diye. Şimdi yaş 39 daha yeni jimerde 2.yi denedim ve o da önden birşey kullandırmadı. embriyoların 5.günde gelişimi durdu transfer iptal oldu. Sonra doktor hem yumurta hem spermden bunun olabileceğini söyledi. 3.denemeyi düşünürsen en az 3 ay impryl takviye ilacını kullanmamı önerdi (İstanbul daki isim yapmış doktorlar yumurtaları zayıf olanlara bu vitamini önceden kullandırıp sonra tedaviye başlıyor)Tedavinin başında niye bu önlemi almazlar bilmem zaten yaşım 39,5. Yumurtalarım zaten zayıftı. Boşuna para ve emeğimiz gitti. Yumurtalarınız zayıfsa en az 3 ay hem onu, hem omega 3 1000mg, coenzym 100mg, folik+b vitaminlerini kullanın. Sonrada en iyisi İstanbul da iyi Bahçeci klinik, Cem Fıçıcıoğlu, Bülent Traş gibi doktorlara gitmek en iyisi.

Back
X