Bursa'da Tüp Bebek Yaptıracaklar..

Jimeri bilmiyorum ama acibademi de tavsiye etmiyorum.. bahçeci aslında çok da uzak diil feribotta 1,5 saatte İstanbul dasın ben Mustafa hocanın hastasıyım benim tüplerim yok 12 bine mal oldu ama emin ol nereye gidersen git çıkacak rakam bu ekstra tetkikler yol vs.. hepsi içinde ben diğer merkezlerde parayı bırak kaybettiğim zamana üzülüyorum gerçi herşeyin de bir vakti var inşallah senin için en hayrlı merkezi seçersin
Haklısın bi kaç merkezde para harcayacagina 12 bin çok değil aslında gidiş geliş de içindeyse çok çok iyi, zaten bana henüz aşılama yapılmadı buyuk ihtimal aşılama yapmak isteyecekler

Haklısın bi kaç merkezde para harcayacagina 12 bin çok değil aslında gidiş geliş de içindeyse çok çok iyi, zaten bana henüz aşılama yapılmadı buyuk ihtimal aşılama yapmak isteyecekler
Aşılamaya da vakit kaybetme canım naçizane tavsiyem bir an önce bahçeci ye git derim

Aşılamaya da vakit kaybetme canım naçizane tavsiyem bir an önce bahçeci ye git derim
Benim düşüncem de bu yönde direk tüp bebek daha mantıklı geliyor şu an zaten bahçeci var aklımda en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum feribotla fulya kliniği daha yakın oluyor ben kendimi hep umuta kurmuştum ama fulya daki doktorlar hakkında pek bilgim yok

Jimeri bilmiyorum ama acibademi de tavsiye etmiyorum.. bahçeci aslında çok da uzak diil feribotta 1,5 saatte İstanbul dasın ben Mustafa hocanın hastasıyım benim tüplerim yok 12 bine mal oldu ama emin ol nereye gidersen git çıkacak rakam bu ekstra tetkikler yol vs.. hepsi içinde ben diğer merkezlerde parayı bırak kaybettiğim zamana üzülüyorum gerçi herşeyin de bir vakti var inşallah senin için en hayrlı merkezi seçersin
Acı bademi tavsiye etmeme nedenin nedir canım bide yumurta takibinde kaç gün gidip geldin orda islemler uzun sürdü mü tedaviden çok uzaklık düşündürüyor beni süreç nasıl ilerledi kusura bakma bu yoldan geçmiş birinin düşünceleri çok önemli benim için

benimde onda bir denemem var medikal parktan
2. yi yapmaya karar verirsem ona mı gitsem bilmiyorum ama çok ısınmıştım ona
Gerçek Bey iyi bir doktordur. Herşeyi konuşur sizi bilgilendirir. Şayet içinizde isindiysa içinize kim siniyorsa onunla devam edin yol derim ben.

Gerçek Bey iyi bir doktordur. Herşeyi konuşur sizi bilgilendirir. Şayet içinizde isindiysa içinize kim siniyorsa onunla devam edin yol derim ben.
evet içime çok sindi çok seviyorum doktorumu
ozaman ben ona giderken etrafımdan dediler niye daha deneyimli bir doktor seçmedin diye sırf ondan tereddüt ettim ama şimdi eurofertilde daha iyi olur herşey sanırım
sadece ben yaşımdan dolayı (41) artık konuyu kapamalımıyım diye kendi kararsızım
çünkü maddi şartları da zorlamak gerekecek

evet içime çok sindi çok seviyorum doktorumu
ozaman ben ona giderken etrafımdan dediler niye daha deneyimli bir doktor seçmedin diye sırf ondan tereddüt ettim ama şimdi eurofertilde daha iyi olur herşey sanırım
sadece ben yaşımdan dolayı (41) artık konuyu kapamalımıyım diye kendi kararsızım
çünkü maddi şartları da zorlamak gerekecek
Oncelikle yaşı sorun etmemelisin kendine. Değerlerin nasıl bilmiyorum ama istiyorsan bu bebeği bence mücadele etmelisin. Daha önce bir kez mi deneyimin olmuştu neden olmadı? Söyle söyleyeyim tüp bebek tedavisi ilaçları yapılışı her yerde aynı. Gerçek bey standart bir Program uygulamıyor. Hastanın yaşı değerlerine göre bir tedavi uyguluyor sadece olması gerekenden bu zaten. Şimdi nereye gitsen aynı protokol olacak aynı ilaçlar opu ve transfer. Sadece ilaç dozu farklı olacak. Mesela ben kalabalık büyük bir yer istemedim bana çok stresli geliyor öyle yerler. Saatlerce sıra beklediklerini okuyorum insanlar çok ünlü bir hastanede doktorun yüzünü bile göremeyen hastalar var mesela. Benim icin birazda sakinlik önemli tedavi olacağım yerde. Mesela ben gidiyordum klinigime oturup beklerken kahvemi alıp içiyordum dergimi okuyordum. Kisa sürede ise muayenemi oluyordum sonrasında. Yani bana zor gelmiyordu oraya gittiğim günler ordaki personellede güzel iletisimimiz olmuştu Moral verdiler bana hep bu da benim için önemliydi. Oraya gidip soğuk donuk bir yuzlerle karsilasmadim hiç bir zaman. Benim içim Moral çok önemliydi açıkçası dr da bana bunun aksini hissettirmedi kı değerim düşük şansımda pek yüksek değildi. Sen her yer ile git konuş istersen içine neresi sinerse orayla başla derim. Gerisi kader kısmet zaten canim

Medikal parktaki gerçek aydınla Art daki negatiften sonra jimer e gitmeye karar verdim.
Jimer de Suat bey muayene edip rahmimi poliplerden temizledi histereskobi ile.sonrasında tedaviye başladık.öncesinde bin turlu test yapıldı.sonuçlar iyiydi.ama toplanan yumurtalardan biri dollendi ama 2. Gün kendini sonlandırdı,yani tedavi yarim kaldı.. Benim sorunum başta sol tüpümün kapalı olmasıydı,burtomda çektirdiğim hsg de öyleydi. Neyse
Sonrasinda tedavi yarim kalıncayumurtalarim sorunlu diye kromozom analizi için kan verdim.o da iyi çıktı.doktorum tuplerimde doluluk var mi diye tekrar hsg istedi. Tomokay da çektirdiğim hsg de tuplerim açık çıktı.. Burtom villabicen den nefret ettim o an.
Simdi bekliyoruz adeti ,ona gore karar vereceğiz,ilâçlarım değişecek ve tedaviye devam.inşallah bebisleri kucağımiza alırız

Canım merhaba bahçeci ile telefonda görüştük ve 550 ilk muayene ücreti bizden ilk gittiğimizde muhakkak tahlil falan istenecektir hsg ve prolaktin tahlilim var elimde o fiyata dahil mi oluyor yaptıkları tahliller değilse de uygun mu burda mı yaptırıp gitsem ama ayniya gelecekse bi anlamı yok

İlkini nerede denemiştiniz canım?

Merhaba canim bnde jinamedde tedavi goruyorum hic bi sebep yok saglkli emriyo diyo ilkinde kimyasal oldu ikincide dondurulmus koydu hic tutmadi son dondurulmus iki embriyom var adet bekliyorum siz neden vazgectiniz jinamedden bnde olmayinca kararsizim ama dondurulmuslarim var mecburum

Back
X