Bursa'da Tüp Bebek Yaptıracaklar..

Jimer ve Acıbadem arasında kalıp Acıbadem’i seçip 2 negatif deneme yaşadım. Kişiye özel tedavi uygulandığını düşünmüyorum. Muayene öncesi bekleme süreniz zaten sizin sabrınızı sınıyor. Merkezin bayramlarda ve pazar günleri kapalı olması da anlam veremediğim başka bir durum.Eğer imkanınız ve zamanınız varsa İstanbul’da laboratuvarı iyi olan bir merkezde deneyin. Bursa’daki denememde 20 bine yakın belki de daha fazla paramız gitti. Ellerinden geleni yaptılar diyemiyorum ne yazık ki. Jimer ile ilgili bir fikrim yok. Tüp bebek kliniğinin geçmişi çok kısa bir süre diye orayı seçmemiştim.
sankiacıbadem ile ilgili okuduğum tüm yorumlar strandart tedavi uygula geç şeklinde ki benim çikolata kistim var özen ve kşiye göre ayarlama gerektirir diye düşünüyorum

sankiacıbadem ile ilgili okuduğum tüm yorumlar strandart tedavi uygula geç şeklinde ki benim çikolata kistim var özen ve kşiye göre ayarlama gerektirir diye düşünüyorum

Kesinlikle bazıları standart tedaviyle hamile kalıyor, bazıları da benim gibi kalamıyor. Kadın açısından daha başarılı bir merkez ara derim ben. Her tedavi maddi- manevi yoruyor insanı. Negatif sonuç almak , kürtaj olmak hepsi ayrı ayrı çok yıpratıcı.

Kesinlikle bazıları standart tedaviyle hamile kalıyor, bazıları da benim gibi kalamıyor. Kadın açısından daha başarılı bir merkez ara derim ben. Her tedavi maddi- manevi yoruyor insanı. Negatif sonuç almak , kürtaj olmak hepsi ayrı ayrı çok yıpratıcı.
siz İstanbul'damı tedavi görüyorsunuz ya da görecek misiniz? Şahin bey işlemler sırasında nasıl tavrı falan. Bana biraz yapmacık geldi nasıl anlatsam bilemiyorum tuhaf bir his işte...

siz İstanbul'damı tedavi görüyorsunuz ya da görecek misiniz? Şahin bey işlemler sırasında nasıl tavrı falan. Bana biraz yapmacık geldi nasıl anlatsam bilemiyorum tuhaf bir his işte...

İlk gittiğimizde 45 dakika civarı ön görüşme yaptık. Ama sonraki görüşmeler 5-10 dk arasındaydı. Tavrından yana bir rahatsızlığım hiç olmadı ben enerjisini sevmiştim istediğim saatlerde arayabiliyordum. 3. tedavide farklı birkaç takviye verecekti konuşmuştuk ama ben zaten vitamin, omega3, arı sütü kullandım epey bir süre. Olumsuz tecrübelerimden dolayı farklı merkez arayışına girdim. 3. tedavim Şişli Memorial’de oldu. İlk denemem tuttu. Çok şükür 15 haftalık hamileyim 🙏🏻

Şahin bey 'in hastasıyım...
2 kez transfer yaptı negatif ile sonuçlandı...
Ben tavsiye etmiyorum...
Çok fazla yorum da yapmak istemiyorum..
Ama ben yandım siz yanmayın lütfen başka merkez arayın...

İlk gittiğimizde 45 dakika civarı ön görüşme yaptık. Ama sonraki görüşmeler 5-10 dk arasındaydı. Tavrından yana bir rahatsızlığım hiç olmadı ben enerjisini sevmiştim istediğim saatlerde arayabiliyordum. 3. tedavide farklı birkaç takviye verecekti konuşmuştuk ama ben zaten vitamin, omega3, arı sütü kullandım epey bir süre. Olumsuz tecrübelerimden dolayı farklı merkez arayışına girdim. 3. tedavim Şişli Memorial’de oldu. İlk denemem tuttu. Çok şükür 15 haftalık hamileyim 🙏🏻
umarım bu sefer güzel haberlerle dönersiniz. Peki sinin şikayetiniz neydi. Amh değeriniz kaçtı? regl ikinci günü hormonlar yapıldı ve direk yumurta takibi ve transfer mi yapıldı standart, aralarda öneri, rahime çizik atmak ya da dinlendirmek gibi farklı öneriler olmadı mı? Kusura bakmayın çok sordum ama çoook kararsızım.. İsime aldanmamak lazım, birde ben hastanede çalışıyorum iç yüzünüde biliyorum 2x2 evhamlıyım

umarım bu sefer güzel haberlerle dönersiniz. Peki sinin şikayetiniz neydi. Amh değeriniz kaçtı? regl ikinci günü hormonlar yapıldı ve direk yumurta takibi ve transfer mi yapıldı standart, aralarda öneri, rahime çizik atmak ya da dinlendirmek gibi farklı öneriler olmadı mı? Kusura bakmayın çok sordum ama çoook kararsızım.. İsime aldanmamak lazım, birde ben hastanede çalışıyorum iç yüzünüde biliyorum 2x2 evhamlıyım

Benim fsh değerim 10-11 civarındaydı, amh 2,32 idi en son. Eşimde morfoloji ve ileri hız sorunu vardı.

Acıbademde standart tedavi protokolü ile 13. gün yumurtalar toplandı(15tane) Bunlardan sadece 4’ü döllendi ve 4. güne kadar beklettiler. İlk transferim taze transferdi ve 2 embriyo transfer edildi boş gebelik oldu. 3-4 ay sonra da dondurulmuş embriyo transferi oldum. İlaçla rahim kalınlaştırıldı, kalan 2’si transfer edildi ve sonuç negatifti.

Son Şişli’deki tedavim için şubatta ön görüşmeye gittik muayene oldum konuştuk zaten tüm tahlillerim vardı elimde ve merkez aklımıza yattı. Mayıs’ta başladık standart tedavi protokolü idi ama benim yumurtalarım geç cevap verdi. 16. günü yumurtalar toplandı (23 yumurta) 5. güne 9 tanesi iyi kalite olarak geldi. Biz içlerinden 4’ünü PGT’ye yolladık.4 taneden 1’i sağlıklı geldi. Bu süreçte 2 adet dönemi rahim dinlendirildi. Ağustos’ta natürel siklüs ile sağlıklı olan tek embriyo transfer edildi. İçine tam anlamıyla sinen bir yerde başlamak çok önemli. Bir de eğer yaptırmadıysan pıhtılaşma ve genetik testlerinizi yaptırın. Negatif sonuçlardan sonra bunları söylüyorlar ama bence ilk tedaviye başlandığında yapılmalı.

İyi günler hanımlar, bende pcos hastasıyım regl göremiyorum 2 sene İnegöl’de tedavi oldum ara vere vere ama hiçbirinde sonuç alamadım. En son gittiğim Dr.Afşin Öztaş kendisini yetiştiren Bursa Art Prof. Osman Haldun Develioğlu’na yönlendirdi. Yorumlarını okuduğumda etkilendim tanam bu dedim ama şimdi burada ki yorumları okuyunca tedirgin oldum, gidipte memnun kalan hiç kimse yok mu cidden 🥺🥺🥺

İyi günler hanımlar, bende pcos hastasıyım regl göremiyorum 2 sene İnegöl’de tedavi oldum ara vere vere ama hiçbirinde sonuç alamadım. En son gittiğim Dr.Afşin Öztaş kendisini yetiştiren Bursa Art Prof. Osman Haldun Develioğlu’na yönlendirdi. Yorumlarını okuduğumda etkilendim tanam bu dedim ama şimdi burada ki yorumları okuyunca tedirgin oldum, gidipte memnun kalan hiç kimse yok mu cidden 🥺🥺🥺

Canım merhaba..
Bende bursa da tedavi gördüm...
Bu forum da okuduğum kadarı ile doktorlar genelde düz bir şekilde tüp bebek uyguluyor..
Kimi arkadaşım positif ile sonuçlanıyor ve biz memnunuz diyorlar kimisi negatif ile sonuçlanıyor biz memnun kalmadık diyorlar...
Allah düşürmesin ellerine genelde para ön planda oluyor onlar için...
Ben bursa şahin zeteroglu acıbadem de tedavi gördüm... hidrosalpenks hastalığım vardı... hidrosalpenks lı hastaya ne normal yolla çocuğu olmaz tüp bebek de tutmaz ameliyat olmalı önce... bunu ben bile biliyorum Doktor hayli hayli bilir...
Ama hastalığımı bildiği halde bana transfer yaptı gönderdi tabiki negatif ile sonuçlandı malesef... çok üzüldüm çok ağladım...
Yani demek istediğim allaha sığın ve git bi doktor da başlangıç yap tecrübe et...
Geneli aynı canım malesef aynı...

Canım merhaba..
Bu forum da okuduğum kadarı ile doktorlar genelde düz bir şekilde tüp bebek uyguluyor..
Kimi arkadaşım positif ile sonuçlanıyor ve biz memnunuz diyorlar kimisi negatif ile sonuçlanıyor biz memnun kalmadık diyorlar...
Ben bursa şahin zeteroglu acıbadem de tedavi gördüm... hidrosalpenks hastalığım vardı... hidrosalpenks lı hastaya ne normal yolla çocuğu olmaz tüp bebek de tutmaz ameliyat olmalı önce... bunu ben bile biliyorum Doktor hayli hayli bilir...
Ama hastalığımı bildiği halde bana transfer yaptı gönderdi tabiki negatif ile sonuçlandı malesef... çok üzüldüm çok ağladım...
Yani demek istediğim allaha sığın ve git bi doktor da başlangıç yap tecrübe et...
Ne yazık ki, ticarete dökmüşler işi. İşi yap geç, Prof. Diyip gittiğimiz yerlerde bile böyle, çoğu zaman. Allah veriyorsa işte pozitif yoksa negatif .. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın, hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin..

Selam ve dua ile ..

Aslında işi bilen çok iyi bir hoca. Profesör sonuçta. Ama pek bir ciddi duruşu. O yüzden herkes güler yüz pek göremediğinden elektrik alamıyor heralde siz gidin bir görüşün bence.

Kızlar bende jimer suat hazer 'e başladım. Yaş 39 Amh 0,31 çıktı. Diğer tüm hormonlar normal çıktı. 2 aydır kendi başıma omega epa dha, folik asit kullanıyorum. Ekstra arı sütüde fayda sağlıyormuş almaya karar verdim onada bakacağım. Sizin başka tavsiyeleriniz var mı?

Canım merhaba..
Canım Bendede Hidrosalpenks sorunu vardı. Prof. Osman develioğlu na gitmiştim. Ameliyat olmadan ben sana tüp bebek denemem çünkü düşük riski çok yüksek demişti. Bende İnternetten baktım bir çok profesör tez yazmış bu konuda hep tüplerin bağlanması gerektiğini yazmışlar. Bende uludağ üniversitesinde ameliyat oldum. Sonra osman hoca ya değil jinemed e devam ettim. Ordaki doktorda ameliyat olmazsanda tutabilir yada tutamaz garantisi yok demişti. 3 sene önceydi 36 yaşımdaydım ilk denemeyi jinemed de yaptık yinede negatif sonuç aldım. Şimdi 2.denemem için jimer e başladım. Jimerde suat beyde iyiki ameliyat olmuşsun önümüzdeki önemli bir engel kalkmış dedi.

Canım Bendede Hidrosalpenks sorunu vardı. Prof. Osman develioğlu na gitmiştim. Ameliyat olmadan ben sana tüp bebek denemem çünkü düşük riski çok yüksek demişti. Bende İnternetten baktım bir çok profesör tez yazmış bu konuda hep tüplerin bağlanması gerektiğini yazmışlar. Bende uludağ üniversitesinde ameliyat oldum. Sonra osman hoca ya değil jinemed e devam ettim. Ordaki doktorda ameliyat olmazsanda tutabilir yada tutamaz garantisi yok demişti. 3 sene önceydi 36 yaşımdaydım ilk denemeyi jinemed de yaptık yinede negatif sonuç aldım. Şimdi 2.denemem için jimer e başladım. Jimerde suat beyde iyiki ameliyat olmuşsun önümüzdeki önemli bir engel kalkmış dedi.

Canım benim ameliyatım da yapıldı sonra 2. Tüp bebek de yaptırdık yine tutmadı malesef..
Şuan 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah...
33 yaşındayım şuan tek sorunum prolaktin yüksek olduğunu söyledi doktor önce prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine geçebiliriz dedi..
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun allahım inşallah...

Şahin bey 'in hastasıyım...
2 kez transfer yaptı negatif ile sonuçlandı...
Ben tavsiye etmiyorum...
Çok fazla yorum da yapmak istemiyorum..
Ama ben yandım siz yanmayın lütfen başka merkez arayın...
Issız merhaba biz haziranda birlikte tedavi olmuştuk galiba ikinci transferinde negatif sonuçlanmış cok üzüldüm rabbim en kisa zamanda emeklerinin karşılığını verir insallah

Maalesef bursadaki doktorlarin çoğu işi ticarete dökmüş sen maddi manevi çok zorlaniyorsun cokta önemli değil onlar için
Osman beyi ve sahin beyi asla tavsiye etmiyorum ikiside duz bir çizgide ilerliyor hastaya göre tedavi asla uygulamiyorlar
Sahin beyde 3 negatif aldim dondurulmuslarda hic kan tahlili bile yapmadi
Bizde izmirde bir doktor bulduk orda anladim hastaya verilen değeri tamamen hastaya göre tedavi uyguluyorlar ve her gittiginde kan tahlili isteyip sonuca göre ilaci ayarladi transfer günü bile kan tahlili istedi sonuca gore transfer yapti
Imkaniniz varsa istanbul veya izmire gidin derim (fiyat olarak acibademden daha az fiyat ödedik )

Issız merhaba biz haziranda birlikte tedavi olmuştuk galiba ikinci transferinde negatif sonuçlanmış cok üzüldüm rabbim en kisa zamanda emeklerinin karşılığını verir insallah

Merhaba canım evet hatırlıyorum aynı gün almıştık sonuçları..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini cinsiyeti ne oğlun mu olacak kızın mı?
Ben şimdi 3. Tedavi ye başladım ve şoku yaşadım...
Kan alındı ve tedavimi erteledi yeni merkez çünkü prolaktin hormonunu yüksekti..
Şahin bey e de demiştim önemli değil demişti bunlar da çok önemli olduğunu söyledi doktorlar.. senin dediğin gibi şimdiden farkı anladım..
Bu ayın sonunda beyinden emar çekecekler sonra ilaç tedavisi şubatı bulurmuş tedavim..
Herşey düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine geçebiliriz dedi doktorum..
Bize güven sana yardımcı olacağız dedi...
Rabbimin de izniyle bu son olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olsun... melegimiz nasip olsun inşallah sağlıkla huzurla... bizede dua eder misin lütfen canım.. bana ve emek veren bütün arkadaşlarıma... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun işini layıkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın inşallah...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini cinsiyeti ne oğlun mu olacak kızın mı?
Kan alındı ve tedavimi erteledi yeni merkez çünkü prolaktin hormonunu yüksekti..
Şahin bey e de demiştim önemli değil demişti bunlar da çok önemli olduğunu söyledi doktorlar.. senin dediğin gibi şimdiden farkı anladım..
Bu ayın sonunda beyinden emar çekecekler sonra ilaç tedavisi şubatı bulurmuş tedavim..
Herşey düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine geçebiliriz dedi doktorum..
Rabbimin de izniyle bu son olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olsun... melegimiz nasip olsun inşallah sağlıkla huzurla... bizede dua eder misin lütfen canım.. bana ve emek veren bütün arkadaşlarıma... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun işini layıkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın inşallah...
Nasip olursa oglum olacak canim 26.haftadayiz hayirlisinla rabbim bu yolda emek veren herkesin emeklerini bosa cikarmasin kucaklarini doldursun insallahhh
Cok zor bir süreç bizi bizden baska kimse anlamaz
Bende sahin beyden sonra nasip degilmis diyordum ama izmirde tedaviye basladigim zaman anladim hastaya verilen önemi
Sahin beyde bosa geçen 1yilima aciyorum
Banada doktorum 4 ay tedavi sureci hazirladi sonra opu oldum taze transfer olacaktim transfer olacagim gün kan degerimin yüksek cikmasindan dolayi tranfer iptal oldu daha sonra dondurulmuş oldum çok şükür ilk denemede sonucunu aldim
Insallah sende ilk denemede sonucu alirsin

Nerde başladın tedaviye canim bursada yine

Nerde başladın tedaviye canim bursada yine

Hayır canım yurt dışında yasıyorum ben..
Tatillerde bursa da tedavi gördüm 2 tedaviyide.. artık burda başladık yurt dışında yani... önce burda istemedim tanıdık birileri denk gelir diye türkiyede tedavi oldum..
Şimdiki doktorum ince eleyip sık dokuyor...
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Rabbim yazdı ise olur...
Bitane çocuğun vardı demi senin o kızmı erkekmiydi?

Back
X