Bursa'da Tüp Bebek Yaptıracaklar..

Hala bu durum aktif mi bilmiyorum ama tüp bebek için uğraşmış biri olarak yardımcı olabileceğim birşeyler olabilir diye yazmak iayedim. Ben pembemavide yaptım iki deneme. İkisi de pozitif sonuçlandı. Öneririm. Ayrıca nilüfer bölgesindeki bütün tüp bebek merkezlerini ve dr larını gezdim. Merak etttiğiniz şeyler olursa yazın lütfen.
Merhaba kesinlikle gitmelisin veya gitmemelisin dediğiniz bi doktor var mı acaba 3 yıldır olmuyor 5.6 ay ara verdim bu süreçte de sürekli endokrin de yapılması gereken tahliller yapıldı prolaktin sorunu var bu yakınlarda tekrar başlayabilirim tedaviye doktor arayisindayım

Merhaba kesinlikle gitmelisin veya gitmemelisin dediğiniz bi doktor var mı acaba 3 yıldır olmuyor 5.6 ay ara verdim bu süreçte de sürekli endokrin de yapılması gereken tahliller yapıldı prolaktin sorunu var bu yakınlarda tekrar başlayabilirim tedaviye doktor arayisindayım
Merhabalar. Kesinlikle gitme diyebileceğim hiçbir dr yok. Zaman zaman eksik/uygun olmayan yaklaşımlar olabiliyor tedavi süresince. Benim sonucum olumlu olmasına rağmen ben de böyle bir durum yaşadım. Ama siz bilinçli olup araştırıp dr unuza taleplerinizi iletirseniz bence daha iyi sonuç alırsınız. Kesinlikle git diyebileceğim dr ların başında kendi dr um pembemavi ismail bey geliyor. Çok titiz ve nettir. 38 yaşındayım iki denemem de pozitif oldu. Diğer dr önerilerim de arkadaşlarımın çeşitli sorunlarla gidip kucaklarında bebekleriyle çıktığı hekimlerdir. Hepsiyle ben de görüştüm ve kesinlikle iyi dr lar bence. Jimer suat bey, jinemed murat bey ve soranus ali rıza bey. Fiyat sıralaması ise soranus-pembemavi-jinemed-jimer. ArAdaki farklar 500 tl yi geçmez ama. İmkanlar doğrultusunda hiç vazgeçmeyin denemekten, umarım herşey gönlünüzce olur.

Jinamedde oldum bn dun biraz yoruldugumu hisettim ondan okadar cok agirdi galiba .jel kullaniyorum fitil bana okadar iyi gelmedi gbi dusunuyorum.bu sureci nasil gecircem bilmiyorum kese ve kalp atisini gorup 3 ay bi gecse riskli donem korkuyorum
Merhaba, iyi pazArlar. Gittiniz mi dr a kalp atışı için?

Merhabalar. Kesinlikle gitme diyebileceğim hiçbir dr yok. Zaman zaman eksik/uygun olmayan yaklaşımlar olabiliyor tedavi süresince. Benim sonucum olumlu olmasına rağmen ben de böyle bir durum yaşadım. Ama siz bilinçli olup araştırıp dr unuza taleplerinizi iletirseniz bence daha iyi sonuç alırsınız. Kesinlikle git diyebileceğim dr ların başında kendi dr um pembemavi ismail bey geliyor. Çok titiz ve nettir. 38 yaşındayım iki denemem de pozitif oldu. Diğer dr önerilerim de arkadaşlarımın çeşitli sorunlarla gidip kucaklarında bebekleriyle çıktığı hekimlerdir. Hepsiyle ben de görüştüm ve kesinlikle iyi dr lar bence. Jimer suat bey, jinemed murat bey ve soranus ali rıza bey. Fiyat sıralaması ise soranus-pembemavi-jinemed-jimer. ArAdaki farklar 500 tl yi geçmez ama. İmkanlar doğrultusunda hiç vazgeçmeyin denemekten, umarım herşey gönlünüzce olur.
Çok çok teşekkür ederim cevabiniz için ben daha yolun çok başındayım iki Dr a gittim onlar da infertilite konusunda pek uzman değildi daha çok gebelik takibi yapan doktorlardı tam anlamıyla tedavi görmüş sayılmam klomenden ve çatlama ignesinden başKa birşey uygulanmadı arastirilmadi gideceğim Dr büyük ihtimal bu nedenle direk ne aşılama ne de tüp bebege olumlu bakmaz tekrar yumurta takibi falan yapilir bi kac ay diye düşünüyorum şu an aklimda Suat Hazer ve özer kutlu var doğrusu yine burayı da takip ediyorum bide bu tür konularda medicabil Oktay altun iyi diye duydum ama ne kadar doğru bilemem tabi ..

Çok çok teşekkür ederim cevabiniz için ben daha yolun çok başındayım iki Dr a gittim onlar da infertilite konusunda pek uzman değildi daha çok gebelik takibi yapan doktorlardı tam anlamıyla tedavi görmüş sayılmam klomenden ve çatlama ignesinden başKa birşey uygulanmadı arastirilmadi gideceğim Dr büyük ihtimal bu nedenle direk ne aşılama ne de tüp bebege olumlu bakmaz tekrar yumurta takibi falan yapilir bi kac ay diye düşünüyorum şu an aklimda Suat Hazer ve özer kutlu var doğrusu yine burayı da takip ediyorum bide bu tür konularda medicabil Oktay altun iyi diye duydum ama ne kadar doğru bilemem tabi ..
Aşılama, yumurta takibi gibi işlemler birçok hastane ve dr tarafından yapılıyor ancak tüp bebek için karar verirseniz gidebileceğiniz dr ve merkezler belli zaten. Kesinlikle tüp bebek tedavisinde uzman dr tercih edilmeli. Oktay beyi ve medacabilde tüp bebek konusunu hiç bilmiyorum. Tabi ki sizin hikayenize uygun bir tedavi düzenlemesi yapmaları lazım. Misal ben vakit kaybetmemek adına direk tüp bebek için başvurdum. Hiçbir sorunumuz yoktu ama ben direk isteğimi belirttim. Yaşım 38, bu yüzden acele ettim. Sizin yaşınız kaç? Siz güvendiğiniz bir dr la bence önce ilerleyeceğiniz yolu kararlaştırın ve en uygun seçimi yaparsınız inşallah. Haberleşelim yine...

Aşılama, yumurta takibi gibi işlemler birçok hastane ve dr tarafından yapılıyor ancak tüp bebek için karar verirseniz gidebileceğiniz dr ve merkezler belli zaten. Kesinlikle tüp bebek tedavisinde uzman dr tercih edilmeli. Oktay beyi ve medacabilde tüp bebek konusunu hiç bilmiyorum. Tabi ki sizin hikayenize uygun bir tedavi düzenlemesi yapmaları lazım. Misal ben vakit kaybetmemek adına direk tüp bebek için başvurdum. Hiçbir sorunumuz yoktu ama ben direk isteğimi belirttim. Yaşım 38, bu yüzden acele ettim. Sizin yaşınız kaç? Siz güvendiğiniz bir dr la bence önce ilerleyeceğiniz yolu kararlaştırın ve en uygun seçimi yaparsınız inşallah. Haberleşelim yine...
ben biraz bu yolda ilerleyebilecek bi doktor arıyorum açıkcasi kesinlikle tüp bebek gibi bi karar alındığında jimer ya da acibadem düşünüyorum hatta istanbul bahçeci bile olur tabi inşallah gerek kalmaz diye umut ediyorum :) sadece geçmişte gittiğim 2 doktorun da yeterli tedaviyi uygulamadiklari için yeni bi Doktorla tekrar başlama düşüncesi içindeyim bi süre deneyip gercekten ise yarar tedavi yöntemlerinin uygulandığından emin olduğum fakat yine gebelik olmadığı takdirde bu işin ehli olan bi hekime geçiş yapmayı düşündüm.. Bu arada yaşım 25 ve 3 yıllık evliyim

ben biraz bu yolda ilerleyebilecek bi doktor arıyorum açıkcasi kesinlikle tüp bebek gibi bi karar alındığında jimer ya da acibadem düşünüyorum hatta istanbul bahçeci bile olur tabi inşallah gerek kalmaz diye umut ediyorum :) sadece geçmişte gittiğim 2 doktorun da yeterli tedaviyi uygulamadiklari için yeni bi Doktorla tekrar başlama düşüncesi içindeyim bi süre deneyip gercekten ise yarar tedavi yöntemlerinin uygulandığından emin olduğum fakat yine gebelik olmadığı takdirde bu işin ehli olan bi hekime geçiş yapmayı düşündüm.. Bu arada yaşım 25 ve 3 yıllık evliyim
Çok gençsiniz bence de hemen tüp bebek/aşılama yerine sebebin çözümüne odaklanmalısınız. İnşallah gerek kalmaz, kendiliğinden olur. Pembemavi İsmail bey ve Jimer Suat beyi yazın bir kenara o halde, yaklaşımları sizi güzel yönlendirir bence.

Jinamedde oldum bn dun biraz yoruldugumu hisettim ondan okadar cok agirdi galiba .jel kullaniyorum fitil bana okadar iyi gelmedi gbi dusunuyorum.bu sureci nasil gecircem bilmiyorum kese ve kalp atisini gorup 3 ay bi gecse riskli donem korkuyorum
suat beyde mi tüp bebek yaptırdınız memnun kaldınız mı doktordan?

Canjm bahceciyi düşünürsen eger doktorumu tavsiye ederim çok ilgili bir doktor sabri bey. İnsan bu yolda biraZda kendini anlıcak ve destek olucak bir doktor arıyor

Jimeri bilmiyorum ama acibademi de tavsiye etmiyorum.. bahçeci aslında çok da uzak diil feribotta 1,5 saatte İstanbul dasın ben Mustafa hocanın hastasıyım benim tüplerim yok 12 bine mal oldu ama emin ol nereye gidersen git çıkacak rakam bu ekstra tetkikler yol vs.. hepsi içinde ben diğer merkezlerde parayı bırak kaybettiğim zamana üzülüyorum gerçi herşeyin de bir vakti var inşallah senin için en hayrlı merkezi seçersin
Merhaba.Sizin yorum dikkat çektı.Anladım kadar uzun süre de tedavi gördüğünüz.Benim ayni problemim var-tüpler alındı.Bursa Acibadem Şahin Zt.dk 1 kere tüp bebek tedavi gördüm,yumurta verilmiş ilacı tepki vermedi için,1 ay boşuna geldik,gittik.Sizin sorunuz nedir,eğer soru yakın sa benimle paylaşırmısınız,öneriniz var mı?çok sevinirim.

Kizlar 38 yaşındayım. hidrosalpenks 'ten iki sene önce tüpler bağlandı. Ozaman ilk art 'ye prof. osman hocaya gitmistim. Okadar soguk aksi tavirliydı ki ruh halim zaten bozuktu jinemed 'e giderek Bir deneme yaptım jinemed 'te ve tutmadı . 3. Gün embriyo konuldu genelde 5.gün embriyosuda okuduğuma göre daha iyi oluyormuş. Şimdi ikinciye denemek için araştırma yapıyorum. Özel de çok maliyetli . Ne yapsam bilemiyorum

Kizlar 38 yaşındayım. hidrosalpenks 'ten iki sene önce tüpler bağlandı. Ozaman ilk art 'ye prof. osman hocaya gitmistim. Okadar soguk aksi tavirliydı ki ruh halim zaten bozuktu jinemed 'e giderek Bir deneme yaptım jinemed 'te ve tutmadı . 3. Gün embriyo konuldu genelde 5.gün embriyosuda okuduğuma göre daha iyi oluyormuş. Şimdi ikinciye denemek için araştırma yapıyorum. Özel de çok maliyetli . Ne yapsam bilemiyorum
Rapor çıkartsanıza ben öyle yaptım. Ve Bebeğim oldu çok şükür

Medikal parktaki gerçek aydınla Art daki negatiften sonra jimer e gitmeye karar verdim.
Jimer de Suat bey muayene edip rahmimi poliplerden temizledi histereskobi ile.sonrasında tedaviye başladık.öncesinde bin turlu test yapıldı.sonuçlar iyiydi.ama toplanan yumurtalardan biri dollendi ama 2. Gün kendini sonlandırdı,yani tedavi yarim kaldı.. Benim sorunum başta sol tüpümün kapalı olmasıydı,burtomda çektirdiğim hsg de öyleydi. Neyse
Sonrasinda tedavi yarim kalıncayumurtalarim sorunlu diye kromozom analizi için kan verdim.o da iyi çıktı.doktorum tuplerimde doluluk var mi diye tekrar hsg istedi. Tomokay da çektirdiğim hsg de tuplerim açık çıktı.. Burtom villabicen den nefret ettim o an.
Simdi bekliyoruz adeti ,ona gore karar vereceğiz,ilâçlarım değişecek ve tedaviye devam.inşallah bebisleri kucağımiza alırız
Mrb Tomokaydan memnun kaldınız mı ilgi alaka nasıldı ben de cektircem hsg ama çok korkuorum :(

kızlar jinemedi tavsiye etmem.kesinlikle ticari bir yer.laboratuvarı cok yetersiz.beta hcg gebelik testi için bile para aldılar.embriyolar için bile yıllık kira ücreti alıyorlar. ekip çok kötü.anestezi uzmanı bile dışarıdan kiralık geliyor kadroda yok.umut pompalıyorlar icraat yok.

geçen jinemedin instagram adreslerine yorum yaptım kötü olmamasına rağmen yayınlamadılar sildiler.bu kadar şeffaf olamıyorlar.güzel mesaj yazsaydım kesin yayınlarlardı

kızlar jinemedi tavsiye etmem.kesinlikle ticari bir yer.laboratuvarı cok yetersiz.beta hcg gebelik testi için bile para aldılar.embriyolar için bile yıllık kira ücreti alıyorlar. ekip çok kötü.anestezi uzmanı bile dışarıdan kiralık geliyor kadroda yok.umut pompalıyorlar icraat yok.
Kesinlikle katılıyorum profesyonel değiller murat bey sürekli konuyu paraya getiriyo sanki ticarethane ekip zaten sürekli değişiyo embriologları iyi sadece

Jinemed de 3sene önce ilk denememi yaptım. Yaşım 36ydı.Başka doktor ilk 3 ay vitamin ve destekler veriyormuş kullanmam lazımmı diye kendim sordum gerek olmadığını söylediler. Amh, dhea bile istenmemişti. Hemen iğne hormon tedavisine başlandı Sağlıklı 2embriyo koyuldu. Sonuç negatif oldu sebebi yok. Sonrasında aradılar devamlı 2.deneme yapacaksanız en az 3 ay şunları şunları kullanmanız lazım dediler. Bende madem bunları kullanmak katkı sağlardı ilkinde niye önermediniz diye kızdım ve güvenim sarsıldı.

peki jimer ve acı badem arasında kalsanız ne yapardınız kızlar

Jimer ve Acıbadem arasında kalıp Acıbadem’i seçip 2 negatif deneme yaşadım. Kişiye özel tedavi uygulandığını düşünmüyorum. Muayene öncesi bekleme süreniz zaten sizin sabrınızı sınıyor. Merkezin bayramlarda ve pazar günleri kapalı olması da anlam veremediğim başka bir durum.Eğer imkanınız ve zamanınız varsa İstanbul’da laboratuvarı iyi olan bir merkezde deneyin. Bursa’daki denememde 20 bine yakın belki de daha fazla paramız gitti. Ellerinden geleni yaptılar diyemiyorum ne yazık ki. Jimer ile ilgili bir fikrim yok. Tüp bebek kliniğinin geçmişi çok kısa bir süre diye orayı seçmemiştim.

Back
X