Bursa'da tüp bebek yaptıran yada yaptıracak bayanlar bilginize ihtiyacım var

:enbuyukkk:kızlar bende şahin beye gidiyorum henüz tedaviye başlayamadık ama çok memnunum dok herkezede tavsiye edebilirim sevkul canım senide tebrike diyorum insanı bu tür yazılar daha deşarj ediyor

yaren sen halen başlamadın mı yoksa tedavin negatifmi çıktı canım ben sana okadarda şahin beye git demiştim neyse herşeyde bir hayır vardır canım:enbuyukkk:
merhaba handan, ben acı bademe mail atmıştım biliyosun.....aradılar görüştük fiyatları gürkan beyle aynı ...yani emekli sandığıyla anlaşması yokmuş....isterseniz şahin beyle bi randevu ayarlayalım dediler ama bize maliyet aynı olunca ilk şansımızı burda denemeye karar verdik bu arada rapor çıkartıp iğneleri aldım adetimin ilk günü gidicem bakalım hayırlısı......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hayırlısı olur inşl canım gönülden istiyorum bu yola baş koyduk rabbim inşl emeklerimizi boşa çıkartmaz

bende bursadAYIM EN UYGUN FİYAT ARAŞTIRMASINDAYIM BİLGİ VERİRMİSİNİZ

Ersu arkadasım ben bursa tüp bebek merkeziyle görüştüm fiyat 2900 lira diyolar acıbadem 3950 diyo en uygun bursa tüp bebek doktorda güleryüzlü detaycı bence bi git görüş derim ben daha karar vermedim bakalım hayırlısı

Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum.
(7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.

Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliy

arkadaslar ben foruma yeni katildim.2 senelik evliyim.cikolata kisti hastasiyim.1 ay önce laparoskopiyle alindi ama tüplerimde tikaliymis onlarda alindi malesef.simdi tüp bebek tedevisine basladik bursa tüp bebek merkezinde.ALLAH hepimizin kucagini doldursun

Merhaba bende acıbademde tedavi oldum.Dün tarnsferim oldu.İlgi çok iyi hemşireler becerikli.Benki spekulum,v.s. aletlerden çok korkan bir hasta olduğum halde hiç acı duymadan neredeyse tedavi oldum.Çok memenun kaldım.

biz tüp bebek konusunu çok araştırdık,ilk sorun eşimde çıkmıştı sperm sayısı azdı ,daha sonra varikosel ameliyatı oldu ve test sonuçları normale döndü.bu süreç içinde benim menopoza girmeye yakın olduğum fsh değerleri ile belirdi 17-18 çıktı,bunun üzerine aml testi yaptırdık o da 0.1 çıktı,yani yumurtalıkta 1 yumurta varmış,bizde biran önce tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladık eşim bu konuda epey makale okudu ve araştırma yaptı,bursada nerdeysebütün tüp bebek merkezlerine gittik ve doktorları ve ortamları tanıma fırsatı bulduk hatta bazı merkezlerde o kadar gariplikler vardıki 1 doktorun 3 tüp bebek merkezinde çalıştığını gördük ciddi gözükenler bile aslında amatörce tedavi uyguluyorlardı biz uludağ unv. rapor aldık ve bildiğimiz kadarıyla koza ssk ile anlaşmalı diye bursada mecburen vakit kaybetmeden oraya başvurduk dr:nuray kitapçıoğlu fakat tedaviye başlamadan bizi yarıyolda bıraktı ilaçlarımızı yazmasına rağmen tedaviye başlamadan randevulerini aksatmaya başladı daha sonra biz jimerinde sskyla anlaşması olduğunu öğrenip jimere yöneldik sonuçta jimerde suat hazarda karar kıldık gatadan ayrılmış ve jimerde görev yapıyor,doktorumuz suat bey kozadan dr nuray hanımız yazdığı ilaçları kullanmak istemediği için ssk raporuyla aldığımız ilaçlar boşa gitti bizde raporsuz bir şekilde ilaçları aldık ve tedaviye başladık jimerde ilgi alaka ve doktorumuzdan çok memnun kaldık yani 14 ay önce başladığımız tedavi sonucu şuan oğlumu emziriyorum ALLAH HERKEZE HER EVLAT BEKLEYEN ÖZLEMİNİ DUYAN ANNEYE BU DUYGUYU YAŞATSIN...BİZ JİMERE GİTTİĞİMİZDE YENİ VE DUVARLARINDAKİ ÇOCUK TABELASI BOŞTU BENCE ŞİMDİ GİDİP BİR GÖRÜN 14 AYDA NELER DEĞİŞMİŞ:))VE ANNE,BABA ADAYLARI MUHAKKAK BİLGİLENİN TEST SONUÇLARINIZI VE TEDAVİ SÜREÇLERİ HAKKINA BİLGİ SAHİBİ OLSUN İLGİLİ OLUN.

Sevgili bayanlar, insan başa gelmeyince anlamıyor, şimdi ben hepinizi anlıyorum ve benim tattığım duyguları hepinizin tatmasını istiyorum. Oğlumuzu kucağımıza almamıza çok az kaldı, burdan hekimleri karalamak istemem ama tüp bebek tedavisini bize 4 kez uygulayan, saçma sapan merkezlerde bize vakit harcatan doktorlar oldu. Çok yıprandık eşimle, sorunun kaynağını tespit etmeden bize durmadan bu sefer olacak diyerek tekrar ettirdiler. En sonunda Bursa Olay Tv' de birprogramda izlediğim Doç.Dr.Murat Arslan' a gitmeye karar verdik. Bir his beni ona götürdü. İnternetten de araştırdım. www.jineplus.om adresidir kendisinin. Beni muayene eder etmez polip var dedi. Meğer polip ameliyatı olursam şansım çok yüksekmiş, hiç bir hekim bunu farketmemişti. Histeroskopi ameliyatı ile polipler alındı ve tüp bebek tedavisine başlandı. Gerisini yazmama gerek yok, gördüğünüz gibi 15 günüm var kısmetse, oğlum kucağımda olacak. Lütfen bir hekime saplanıp kalmayın, en kısada çocuk sahibi olmanızı dilerim, teşekkürler Doç.Dr.Murat Arslan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…