Bursada tüp bebek yaptiranlar

Ebulimce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
101
41
98
:KK25:Kizlar selam hepinize bu konuyu birbirimize yardimci olmak icin actim.3 yillik evliyim pco hastasyim .ilacsiz adet olamiyorum.tedaviye baslamak istiyorum.deneyimlerinizi nasil bir yol izlemem gerektigini soylerseniz sevinirim.Allah hepimize hayirli evlatlar versin☺:KK200:

:KK200::nazar::KK15:Kizlar sahin beye giden varmi aranizda yada gitmeyi dusunen sahin zeteroglu.bilgilerinizi paylasirmisinizz lutfennn.tup bebek ucretleri acibadem de ne kadr:KK39:

Screenshot_2016-08-29-15-26-26.webp

Ben varım canım bursa art Prof dok.gürkan uncu hocam da ilk denemem de tüp bebekle oldu suan çok yeni hamleyi elhamdullah
Merhaba çok sene olmuş ama ben şimdi Gürkan beye gitmek istiyorum nasıl memnun kaldinizmi bebeğiniz oldu mu ins mesajı görürsünüz

Merhaba çok sene olmuş ama ben şimdi Gürkan beye gitmek istiyorum nasıl memnun kaldinizmi bebeğiniz oldu mu ins mesajı görürsünüz
Merhaba mesajınıza şimdi denk geldim inş sizde benimkini görürsünüz bende şimdi Gürkan beye gidiyorum, siz ne yaptınız acaba gittiniz mi kavuştunuz mu minnoşunuza❤️

Back
X