Bursada yaşayan 2013 mart anneleri

merhaba kızlar,

biz dün akşam düştük göbek üstü biraz korktum aslında ellerimi hemen siper edip göbeğim çarpmasın diye korudum ellerim ve dizlerim mahvoldu zaten ama göbeğim çarptı mı çarpmadı mı o anın şokuyla çok anlayamadım sabah da akıntım gelince hareket de olmadı oğlum da koştuk bugün hastaneye gittik şükür her şey normal ama benim şubatta anne olma olasılığım iyice gündeme girdi sanırım biraz önden gidiyoruz çünkü sizler neler yapıyorsunuz ne haldesiniz merak ettim iyice ?

iyiym canım bende izne ayrıldım pazarrtesi günü...bekliyoz artık evde...birşey dicem...seni gördümmü canım ben çarşıda ayşen bebe de

kızlar ben aradım taradım bütün modelleree baktım gezdim durdum bebek arabasında chicco trio enjoyda karar kılıp e bebek ten aldım sizce iyimi yapmışım

iyiym canım bende izne ayrıldım pazarrtesi günü...bekliyoz artık evde...birşey dicem...seni gördümmü canım ben çarşıda ayşen bebe de

çarşıda bir akdeme gittim canım ya hem gördüysen ne gelmedin aaaa ne zaman tahmini doğumun bu arada benim bugün yarın diyor doktor hazırlıklar da tamam değil annem bi de mutfak yaptırma çıkardı iyice askıya alındı benim oğlanın hazırlık stres yüklüyüm sizin hazırlıklar bitti mi bari ?

kızlar ben aradım taradım bütün modelleree baktım gezdim durdum bebek arabasında chicco trio enjoyda karar kılıp e bebek ten aldım sizce iyimi yapmışım

vallahi hiç bir fikrim yok canım bizimki quinny eşim chiccoya para verme konusunda biraz kıtipiyoz o yüzden başka marka alıp daha çok para veriyoruz ama chiccoda da bişey var ki o kadar fiyata satılıyor insanlar tercih ediyor iyidir inşallah ya deneyip yanılıp bulacağız başka şans yok

canım ya bir an yanından geçtim gibi geldi dönüp bakamadım da... benim aceleci kocam yüzünden :) tahmini doğum şubat sonu görünüyo ama kısmet artık...hazırlıklar bitti canım birşey kalmadı...sen ne yaptın bittimi hazırlıklar,tahmini doğum ne zaman

tahmini doğum 13 şubat usgye göre ama doktor hemen gelse hayır demem diyor biz yuvarlanarak gidiyoruz artık da hazırlıklar bitmişti şimdi geri başlıyor bu hafta sonu istanbula taşınıyorum yeni bir telaşe daha çıktı yani başa :26:

ben doruğa gidiyorum 1250 şimdi galiba ama yeni yılda zam gelicekmiş

merhabalar, ben de bursalıyım ama sakayada çalışyorum. doğum için bursaya gelicem, çekirge dorukta hatice hanımdan randevu aldım,ablam da 4 yıl önce dorukta doğum yaptı hastane personelinden memnun kalmışlar,ablamın doktoru sevil pakerdi,onun sgk anlaşması yokmuş o nedenle ona gidemiyorum. sen hangi doktora gidiyorsun, hatice taşlıyla ilgili bir duyumun var mı? 39. haftada gidicem bir de ondan biraz tedirginim,öncesinde karar veremedim sakaryada mı doğum yapsam diye.

diğer bursalı arkadaşlar siz nerede doğum yapıcaksınız? doktorunuz kim, ücretler nasıl?

kızlar cuma günü randevumuz var çatı muayenesi nasıl oluyor bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz

ben inegölde medice hastanesine gidiyorum orada doğumumu yapacağım doktorum afşin soyadını unuttum ücretide normal 550 sezerynda 750diye bi duyum aldım cuma günü gideceğim ayrıntılarını öğreneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…