ne yapıyosun cnm huhu nerelerdesinnnn..
doğum öncesi bi tur yaptım canım ya amasya'ya istanbul'a falan gittim sonunda evime gelip yattım oğlumu bekliyorumondan giremedim hiç sen neler yaptın ?
iyiyim canım bende...iş ev...iş ev...kışta geldi...oh süper olmuş ne güzel gezmişsin...
buradakı herkes bursanın merkezınde mı oturuyor bende sıze katılmak ıstıyorum memleketım asıl manısa buralara hala alısamadım hıç arkadasım yok evıme gelen gıdenım yok cok sıkılıyorum
ben merkezde oturuyorum şekerim aslında geziciyim de denebilir bu hamilelik süreci falan ama genel olarak merkezdeyim :) hamilelik sürecinden olsa gerek ben doğma büyüme bursalı olmama rağmen ben de sıkılıyorum. çalışmıyorsun sen de sanırım benim gibi ?
vallahi çok güzel oldu da dondum hasta oldum ya oralar daha beter soğuk bugün bursa'ya da kar yağdı Allah yardımcınız olsun inşallah işe gitmek çok zor olsa gerek canım ya :26:
buradakı herkes bursanın merkezınde mı oturuyor bende sıze katılmak ıstıyorum memleketım asıl manısa buralara hala alısamadım hıç arkadasım yok evıme gelen gıdenım yok cok sıkılıyorum
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Kısmet olursa bende martta anne oluyorum,27.haftadayım ve bi kızım olacak inşallah. Birlikte güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle :)
evet canım çok zor oldu...neyse şimdilik yine bitti ama soğucakmış sanırım...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Kısmet olursa bende martta anne oluyorum,27.haftadayım ve bi kızım olacak inşallah. Birlikte güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle :)
ewet bende çalışmıyorum cnm
Allah'ım yardımcın olsun canım ya izine ne zaman çıkacaksın ?
hoşgeldin şekerim...
ondan can sıkıntın büyük canım aynı durumda olduğumdan iyi biliyorum inşallah birlikte atlatabiliriz bugünleri de
sen çalışıyor muydun yani hamileliğin için çalışmıyorsun şimdi
merhaba cnm hoş geldin aramıza...hayırlı olsun bebişin cnm
Allah'ım yardımcın olsun canım ya izine ne zaman çıkacaksın ?
hoşgeldin şekerim...
ondan can sıkıntın büyük canım aynı durumda olduğumdan iyi biliyorum inşallah birlikte atlatabiliriz bugünleri de
merhaba canım
Şubat başı gibi çıkıcam kısmetse... 1 ay kaldı..normalde 5 ocakta izne ayrılmam lazım ama 37 ye kadar çalışayım diyorum
ben de 2013 martta mehmet ege nin teyzesi olucam inş...Topiğiniz çok faydalı olmuş..hepiniz bebişlerinizle sağlıklı ve mutlu ömürler geçirin. Benim canım kardeşimi de yalnız bırakmayın oralarda kızlar :)) Bebişleri beraber büyütün artık...
evet cnm bende merkezdeyim...hoş geldin...hayırlısı olsun bebişinde...
yok ben sabit koca parası yiyiyorumsen ? bu arada sen nerede oturuyordun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?