Bursada yaşayan 2013 mart anneleri

17 kasım 2012 cumartesi günü buluşuyor...Alternatifler; Zafer plazada yemek sonrasında bebe mağazaları gezi, ya da mahvelde kahvaltı... Tüm annişler davetlidir.

katılmayı çok istiyordum gerçekten ama o kadar şişmanladım ki kimseye gözükesim evden çıkasım yok oooofff offff iyi eğlenceler kızlar size

17 kasım 2012 cumartesi günü saat 13:00 te Zafer plaza ykm nin üst katında Makarino'da buluşulacak. Gelecek olan annişlerin bildirmelerini rica ederim şekerler...

eğer büyük bir sıkıntı olmazsa c.tesi günü iş çıkışı sizlerle olurum....hem farklı bir aktivite olur,hem sizlerle tanışmış olurum....

canım gelseydin yahu ne olcak hepimiz dana gibiyiz yahu :)

ben baya oldum ama ya yazık bana 14 kilo aldım ne yapacaksam 36 beden kıyafeterimi özledim

neyse ben hala düşünür haldeyim bir cesaret belki gelirim cumaya kadar haber edebilme lüksüm var mı şekerim ?

Var var tabı sekerım bende 9 kılo aldım sekerım yahu. Hamıle kaldıgımda 53 kıloydum.sımdı 62 kıloyum dusun yanı. Boyumda 1.66 :)
ben baya oldum ama ya yazık bana 14 kilo aldım ne yapacaksam 36 beden kıyafeterimi özledim

neyse ben hala düşünür haldeyim bir cesaret belki gelirim cumaya kadar haber edebilme lüksüm var mı şekerim ?

Var var tabı sekerım bende 9 kılo aldım sekerım yahu. Hamıle kaldıgımda 53 kıloydum.sımdı 62 kıloyum dusun yanı. Boyumda 1.66 :)

şekerim cumartesi (yani yarın) saat 13te makaronideydi değil mi Allah elem keder vermezse geleceğim inşallah kocam çok baskı uyguluyor git diye :26: de kırmızı karanfil mi takıcim göğsüme nasıl buluşacağız ya bilemedim heyecan yaptım

evet canım 13.30 gibi gel tabi canım benim.sana özelden telimi verim gerekirse ararsın tatlım.hadi öptüm görüşmek üzere

brsfilizcim sanırım ben 13.30 gibi orada olurum....ama sizleri nasıl tanıcam....masa adı olacakmı??

Kızlar naptınız buluştunuz mu? Çok istiyordum gelmeyi ama İstanbuldan halamlar gelince gelemedim maalesef ( En kısa zamanda bir buluşma daha istiyorumm

Kızlar naptınız buluştunuz mu? Çok istiyordum gelmeyi ama İstanbuldan halamlar gelince gelemedim maalesef ( En kısa zamanda bir buluşma daha istiyorumm

evet canım buluştuk yemek yedik sohpet ettik.güzel bir öğleden sonra geçirdik.çok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…