Bursa'da yaşayan anneler ve adayları varmıdır :)

Eee kızlar sohbet edelim ozaman biz.kendinizi tanıtın ben başlim hemen.bursalı değilim aslında ben buraya gelin geldim 2,5 sene oldu alıştım gibi artık osmangazideyim bebeğim yok ama hala

Ben bursalym cnm 26 haftalik hamileyim. Allah gonlune gore evlat nasip etsin sanada cnm insallah...

Ben bursalym cnm 26 haftalik hamileyim. Allah gonlune gore evlat nasip etsin sanada cnm insallah...
Aminnn cnm Rabbim sağlıkla neşeyle kucağına almayı nasip eder inş hangi semt çalışıyormuydun bu arada

Hayırlısı cnm senin gibi beklemede olan ne çok insan var biliyorsun...zaten şuan hamilelik sonra doğumm aceleside yok aslında şuan yani :)

bende çalışmıyorum evlendiğimde birkaç ay çalıştım sonra kafama göre bir iş bulamadım maalesef ee bursada tanıdığımda yok bir şekilde oyalıyorum kendimi şimdilik kurslara falan gidiyorum önümüzdeki hafta kısmetse bilgisayar kursuna başlıcam sırf değişiklik olsun diye yani

Cok iyi yapiosn cnm biz cok merkeze yakin deilz bide hamileleik kursa fln gidemyrm

:) artık hayırlısıyla senin zamanın olmaz ama zamanın çok güzel geçer bebeğinle çok bir şey kalmamış çoğu gitmiş zaten ufak ufak yürüyüşler lazım sana evet uzun gezmelerde zorlanırsın ailen arkadaşların yakınmıydı sana

Yakin cnm kayinvalidem ust katta annem teyzm annanem iki sokak otemde yinede cnm sikilio bebis gelseds onunla ilgilensem

süper çok şanslısın gerçekten bebek doğunca etrafın dolu dolu olur :)

Bayanlarrr bursada neler yapıyorsunuz uğraştığınız herhangi bir aktivite katıldığınız eğitim varmı

Bayanlarrr bursada neler yapıyorsunuz uğraştığınız herhangi bir aktivite katıldığınız eğitim varmı
Ben düşük tehdidi atlattım ve miyomum var o yuzden dr. Hateket önermedi . Eğitim işine gelince biraz pahalı buluyorum hiç araştırmadım gerçi ama neler var bilmiyorjmfa zaten .

Ben düşük tehdidi atlattım ve miyomum var o yuzden dr. Hateket önermedi . Eğitim işine gelince biraz pahalı buluyorum hiç araştırmadım gerçi ama neler var bilmiyorjmfa zaten .
Aman dikkat et kendine kaç aylık bu arada bebek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…