Eee kızlar sohbet edelim ozaman biz.kendinizi tanıtın ben başlim hemen.bursalı değilim aslında ben buraya gelin geldim 2,5 sene oldu alıştım gibi artık osmangazideyim bebeğim yok ama hala
bende çalışmıyorum evlendiğimde birkaç ay çalıştım sonra kafama göre bir iş bulamadım maalesef ee bursada tanıdığımda yok bir şekilde oyalıyorum kendimi şimdilik kurslara falan gidiyorum önümüzdeki hafta kısmetse bilgisayar kursuna başlıcam sırf değişiklik olsun diye yani
:) artık hayırlısıyla senin zamanın olmaz ama zamanın çok güzel geçer bebeğinle çok bir şey kalmamış çoğu gitmiş zaten ufak ufak yürüyüşler lazım sana evet uzun gezmelerde zorlanırsın ailen arkadaşların yakınmıydı sana
Ben düşük tehdidi atlattım ve miyomum var o yuzden dr. Hateket önermedi . Eğitim işine gelince biraz pahalı buluyorum hiç araştırmadım gerçi ama neler var bilmiyorjmfa zaten .
Ben düşük tehdidi atlattım ve miyomum var o yuzden dr. Hateket önermedi . Eğitim işine gelince biraz pahalı buluyorum hiç araştırmadım gerçi ama neler var bilmiyorjmfa zaten .