cgdozdgn ❤️ Kayıtlı Üye 9 Şubat 2011 824 487 158 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Siljyah #41 cimcim16 .!.: Aman dikkat et kendine kaç aylık bu arada bebek :) Genişletmek için tıkla... 4 ay dolmak üzere. Ben 7. Haftamda kanama geçirdim . Acilden zübeyde ganıma yatış yaptım 11 gün yattım 3. Ayımı yatarak bitirdim . Senin kaç aylık ?
cimcim16 .!.: Aman dikkat et kendine kaç aylık bu arada bebek :) Genişletmek için tıkla... 4 ay dolmak üzere. Ben 7. Haftamda kanama geçirdim . Acilden zübeyde ganıma yatış yaptım 11 gün yattım 3. Ayımı yatarak bitirdim . Senin kaç aylık ?
cimcim16 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Mart 2013 3.854 3.585 133 12 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Siljyah #42 cgdozdgn .!.: 4 ay dolmak üzere. Ben 7. Haftamda kanama geçirdim . Acilden zübeyde ganıma yatış yaptım 11 gün yattım 3. Ayımı yatarak bitirdim . Senin kaç aylık ? Genişletmek için tıkla... Yok cnm ben hamile değilim şuan tiroit tedavim var daha 1 ay sonrasında Allah nasip ederse hemen istiyorum :)
cgdozdgn .!.: 4 ay dolmak üzere. Ben 7. Haftamda kanama geçirdim . Acilden zübeyde ganıma yatış yaptım 11 gün yattım 3. Ayımı yatarak bitirdim . Senin kaç aylık ? Genişletmek için tıkla... Yok cnm ben hamile değilim şuan tiroit tedavim var daha 1 ay sonrasında Allah nasip ederse hemen istiyorum :)