- 6 Nisan 2023
- 21
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi selinruzgar11
-
Yaşım 21 . Annem öldü ve ailemiz zaten çok dar ve hiç kadın yok nerdeyse bir dayım var bı de babam ama onlarla da konuşmuyorum bile benim bir kadının şefkatine ihtiyacım varYaş kacne oldu ailene canım.
Hangi semttesiziniz? Calışıyor kusunuz? Ben hall eğitimin kursuna gidip çok iyi insanlarla tanışmıştım .Merhaba ben çok yalnızım ve çok üzgünüm, hiç arkadasim yok ne bir annem ne bir teyzem ne bir halam ne bir yengem ne bir ablam kimsem yok . Ablam yerine koyabileceğim bi kadının sevgisine çok ihtiyacım var Bursa'da yasayanlar arkadaş olabilir miyiz . O kadar kimsem yok ki burdan arkadaş arıyacak kadar çaresizim
Hangi semttesiziniz? Calışıyor kusunuz? Ben hall eğitimin kursuna gidip çok iyi insanlarla tanışmıştım
Benim tüm akrabalarım orda çok cana yakın sıcakkanlı Dirlar semtinizi yazın .onlar gemlikte oturuyor ama yakın zaten git gelMerhaba ben çok yalnızım ve çok üzgünüm, hiç arkadasim yok ne bir annem ne bir teyzem ne bir halam ne bir yengem ne bir ablam kimsem yok . Ablam yerine koyabileceğim bi kadının sevgisine çok ihtiyacım var Bursa'da yasayanlar arkadaş olabilir miyiz . O kadar kimsem yok ki burdan arkadaş arıyacak kadar çaresizim
Deniyorum ama olmadıBence böyle ararkenbasiniza kötü bir şey gelebilir yani bir kadından kadına da gelebilir sosyal şeyler edinseniz Spor kurslar felan arkadaş edine bilirsiniz
Okul okuyor musun? Orda, kütüphanede, oturdugun semtte arkadaslık kurabilirsinMerhaba ben çok yalnızım ve çok üzgünüm, hiç arkadasim yok ne bir annem ne bir teyzem ne bir halam ne bir yengem ne bir ablam kimsem yok . Ablam yerine koyabileceğim bi kadının sevgisine çok ihtiyacım var Bursa'da yasayanlar arkadaş olabilir miyiz . O kadar kimsem yok ki burdan arkadaş arıyacak kadar çaresizim
Yıldırım -Osmangazi , inşallah öyledirSemt neresi? Bursalı çok var burada ama bakalım onlar çaresiz mi ve bu şekilde arkadaş edinmeyi tercih ederler mi?
Osmangazi ve Yıldırım sizBursada hwngi semtesiniz? Bursalı bayağı varız ama farklı yerlerdeyiz?
Okul okuyor musun? Orda, kütüphanede, oturdugun semtte arkadaslık kurabilirsun
Ben merkezde değilim merkezde arkadaşlar var görünce isterlerse yazarlar zaten... hayırlısı inşallahOkuyordum ama sonra bıraktım .
Osmangazi ve merkez
Tekrar kayıt yaptırabılıyorsanız yapın, hem cevrede edınırsınızOkuyordum ama sonra bıraktım .
Osmangazi ve Yıldırım siz
Kimle yaşıyorsun cnmYıldırım -Osmangazi , inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?