Bursa'da yasayanlar var mı acaab

selinruzgar11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
21
4
1
23
Merhaba ben çok yalnızım ve çok üzgünüm, hiç arkadasim yok ne bir annem ne bir teyzem ne bir halam ne bir yengem ne bir ablam kimsem yok . Ablam yerine koyabileceğim bi kadının sevgisine çok ihtiyacım var Bursa'da yasayanlar arkadaş olabilir miyiz . O kadar kimsem yok ki burdan arkadaş arıyacak kadar çaresizim

Hangi semttesiziniz? Calışıyor kusunuz? Ben hall eğitimin kursuna gidip çok iyi insanlarla tanışmıştım .

Hayır çalışmıyorum. Ben de kurslara gittim ama herkes kendi işine bakıyor Hatice diye biriyle tanışmıştım o da zaten birsueu arkadaslari var ve yeni taniatigi için hiç konuşmuyoroar neden bilmiyorum . Ben yıldırımdayim siz nerdesiniz

Benim tüm akrabalarım orda çok cana yakın sıcakkanlı Dirlar semtinizi yazın .onlar gemlikte oturuyor ama yakın zaten git gel

Bursada hwngi semtesiniz? Bursalı bayağı varız ama farklı yerlerdeyiz?

Okul okuyor musun? Orda, kütüphanede, oturdugun semtte arkadaslık kurabilirsin

Bu arada Allah rahmet eylesin

Semt neresi? Bursalı çok var burada ama bakalım onlar çaresiz mi ve bu şekilde arkadaş edinmeyi tercih ederler mi?

Merhaba, Ben de Gemlik'te yaşıyorum. Merkeze sadece doktor kontrollerim ve arada sırada takılmak için geliyorum. Yine de aklında bulunsun diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…