- Konu Sahibi tahtasiz_tuba
-
canım tebrikler, allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstesin, özel hastaneler akşamda yapar sanırım, ben kan testini acilden hayat hastanesine gittik pazar günü yaptırmıştım.
kızlar günaydın bişiy sorcam benim adet tarihim yarın ama ben 2 gün önce test yapmıştım çok çok silik bir çizgi çıkmıştı 2 gün sonra yani bu sabah tekrar yaptım bu kez daha belirgin yani büyük ihtimalle hamileyim ama kanda baktırmak istiyorum fakat işyerinden izin alıp çıkmam zor 7de çıkıyorum nerede yaptırabilrim kan testini doğumevine acilden gitsem yaparlar mı bir ikinciside ben ne zaman gitmem gerekir doktora muayene için yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba tatlim bursa da gerçekten çok iyi merkez ve doktorlar var....
Benim doktorum op.dr jale gürlüler...çok şeker bir doktor,işini 4/4 lük yapiyor.kişilik olarak ta mükemmel biri..jale hanimi tavsiye edebilirim.şu anda pembe mavi de görev yapiyor....
Eğer ssk doktoru istersen de sana cenk aşkalli veya gülcan satiri tavsiye edebilirim.bu doktorlar da şevket yilmazda...
Zübeyde hanimda:ceylan canitez,sühendan benderliyi ve özer ktluyu tavsiye edebilirim...
Birde,,faruk dinşahin var çekirge ssk da da onu tavsiye ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?