Bursa'daki Doktorlar Hakkında Bilgilerimizi Paylaşalım

benim de bir arkadaşımın doğumunu gürkan uncu yaptı jimerde ve 5 milyara mal oldu.başka bir arkadaşımda ona devam ediyordu onada 5 milyar demiş.fakat ona bu fiyat çok fazla geldiği için oda kara kara düşünüyor napıcanı doğumuna da çok az kaldı bu arada.

bu arada ben de 7+5 günlük hamileyim ve doğuevinden ismail küçükerdoğan drum şu ana kadar çok memnunum ondan.

benim bebişim bugün 6 haftalık oldu kızlar :) İlk kez nigar gülere gitmiştim hayat hastanesinden ,kontrole çağırdı haftaya beğenmessem yine değiştiricem, Kimsede yorum yapmıyor Nigar hanım hakkında

Arkadaşlar valla o kadar düşündüm ki aslinda üzgünümde ama gürkan bey çok pahali ben bilecikten gidip geliyorum ona zaten o da sarsiyor beni bakalim eskişehire gidicem artik

ben zuhal hanımı bilmiyorum ama nagihan hanımı tavsiye ederim. ilgili bi dr. zaten orda kadın doğumda 4 bayan dr. var en yoğun olan nagihan hanım. zuhal hanım yeni geldi sanırım pek bilgim yok.

kızlar günaydın bişiy sorcam benim adet tarihim yarın ama ben 2 gün önce test yapmıştım çok çok silik bir çizgi çıkmıştı 2 gün sonra yani bu sabah tekrar yaptım bu kez daha belirgin yani büyük ihtimalle hamileyim ama kanda baktırmak istiyorum fakat işyerinden izin alıp çıkmam zor 7de çıkıyorum nerede yaptırabilrim kan testini doğumevine acilden gitsem yaparlar mı bir ikinciside ben ne zaman gitmem gerekir doktora muayene için yardımcı olursanız sevinirim.

canım tebrikler, Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstesin, özel hastaneler akşamda yapar sanırım, ben kan testini acilden hayat hastanesine gittik pazar günü yaptırmıştım.

canım tebrikler, allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstesin, özel hastaneler akşamda yapar sanırım, ben kan testini acilden hayat hastanesine gittik pazar günü yaptırmıştım.

saol canim özellerde fiyatlar ne kadar kan testi için sen ne kadara yaptirdin canim hayatta?

benim aşırı sancılarım vardı, riskliymiş hamileliğim ondan gittik pazar günü, 25 ytl aldılar kanda gebelik testi için, birde 45 ytl acilden gidişte muayeneye alıyorlar , hafta içi 25 sgk geçerli
gebelik kontroller içinde oraya gidiyorum şimdilik memnunum yine 1-2 kez daha gideyimde kararımı vericem

tebrik ederim güzelim.allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.

bende dr değiştiriyorum ama hala kıme gideceğime karar veremedim.medical park ve çekirge doruk arasında kararsızım.medical parkın doğum ücretleri çok uygun bu cazip geliyo ama yınede karar veremiyorum.buarada normal 770ytl sezeryan 970ytl miş.

bende çekirge doruktaki gizem yıldırıma gidiyorum bugün doğum ücretlerini sordum ssk ve bağ-kur ile anlaşmaları yok. normal doğum 1200 sezeryan 1700 epudural ikisine 3000 ytl fark koyun.bende doktor değiştirmek istiyorum bakalım bahar hastanesini araştırmam lazım.

bende Jale GÜRLÜLER e gidiyorum çok tatlı bir bayan aileden biri gibi tavsiye ederim

ben jimer de ahmet yılmaz a gidiyorum
jimer ssk ile anlasma yaptı ve dogum üçretleri cok uygun fiyatta
ben size tavsiye ederim doktorumu....
cok iyi ve güven verici bi doktor.....
kadın doktorları pek tavisye etmiyorum erkekn daha iyi kadın dogum üzerinde.......

arkadaşlar slm... Gülin Okan a giden var mı ?? ben ona gidiyorum ama dev am etmek konusunda kararsızım... giden arkadaşların yorumlarını duymak isterim...

baharda zuhal hanıma bir arkadaşım gitti hemen rahim ağzı kanser teşhisi koymaya kalktı ki rahatsızlığının bununla hiçbir ilgisi yoktu parça alıp tahlil yapalım diye ısrar etmişti hatta arkadaşıma..

arkadaşlar ben doğumumu medikal park ta doç. dr murat arslan ile yaptım. ve çok memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan hem de ebelerden. kesinlikle tavsiye ederim 8 ay boyunca bursa' da ünlü bir profosör e gittim fakat beni oyaladı doğum ücreti inanılmaz yüksek istedi ve sen normal doğum yapamazsın sezeryanla alalım dedi son 1 ay da murat bey e gittim son anda gitmeme rağmen sürekli gittiğim 2 yıllık doktorumdan daha güzel ilgilendi ve normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim. aslında doktor konusu ve doğum da yaşananlar biraz da şans işi. hepinize hayırlı ve güzel doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…