N
niki35
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tahtasiz_tuba
-
arkadaşlar ben doğumumu medikal park ta doç. dr murat arslan ile yaptım. ve çok memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan hem de ebelerden. kesinlikle tavsiye ederim 8 ay boyunca bursa' da ünlü bir profosör e gittim fakat beni oyaladı doğum ücreti inanılmaz yüksek istedi ve sen normal doğum yapamazsın sezeryanla alalım dedi son 1 ay da murat bey e gittim son anda gitmeme rağmen sürekli gittiğim 2 yıllık doktorumdan daha güzel ilgilendi ve normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim. aslında doktor konusu ve doğum da yaşananlar biraz da şans işi. hepinize hayırlı ve güzel doğumlar
çok teşekkür ederim irena. murat bey'in muayenehanesi mi var bilmiyordum ben hep fark ücretini verip hastaneye gittim. bilsem özele giderdim gerçekten hastane kalabalık oluyor ama murat bey bölüm direktörü olduğu için ve fark ücreti yüksek olduğu için diğer doktorlara göre daha az yoğundu. dediğim gibi ben son 1 ay gittim ve çok memnun kaldım ve şu anda da doktor olarak murat bey'e gidiyorum doğum sonrası kontrollerime. murat bey doğuma kendisi girdi özel oda ve doçent farkı dahil olmak üzere normal doğuma 1000 ytl fark ödedim haziran ayında. bu arada ben de sana birşey sormak istiyorum murat bey'in muayenehanesi nerde??? ben medikal'in doktoru diye sadece orda muayene ediyor sanıyordum kendisine o yüzden birşey sormamıştım.
Ya hanımlar bana şöyle cana yakın,kaprissiz,beni kendine gerçekten dert edinecek,iyi diyalog kurabileceğim,istediğimi rahatça sorabileceğim,istediğim zaman çekinmeden cep telefonundan arayabileceğim bilgili bir doktor tavsiye eder misiniz?
böyle bir doktor bulduğunda nolur banada haber verde geleyim. insan üstü birşey tarif etmişsin arkadaşım. nerde böyle dr?sırnaşık şeya.s.
Ya canım sıkıldı şimdi ben de Murat beye gitmeyi düşünüyorum,bu gidişle kimsede karar kılamayacağım.Ahmet Yılmaza gittim bir defa,belki iyi bir doktor ama ben bir daha gitmem
a.s.GERÇEKTEN DOKTOR KONUSU ÇOK ÖNEMLİ.AMA MADDİYATTA ÖNEMLİ TABİ.BENİM DOKTORUM BİLMEYEN YOKTUR JALE HANIM.KAPRİSSİS,SAMİMİ ,İÇTEN VE GERÇEKTEN ÇOK İLGİLİ.
BEN SON DERECE MEMNUNUM VE İYİ Kİ VAR DİYORUM JALE HANIM İÇİN.AMA TABİKİ SSK İLE ANLAŞMASI YOK.ÖZEL BİRYER PEMBE MAVİ.
AMA GERÇEKTEN TAVSİYE EDEBİLECEĞİM SSK DOKTORLARI DA VAR.
1-FARUK DİNÇŞAHİN
2-CENK AŞKALLİ
3-CEYLAN CANITEZa.s.
slm arkadaslar.....
bende bursa da medical park a ahmet yılmaz a gittim hamile kalmadan önce ve ilk ay hamile kaldım
o kadar güven ve memnun edici yapısı varki anlatamam
ama şimdi kendisi jimere geciş yaptı...
benim dogumuma 10 gün falan kaldı ve ben hala ahmet bey e gidiyorum....
inanın giden herkes cok memnun.....
ne zaman ararsam hemen cevap veriyo ve gereken ilgi ve önemi gösteriyo....
benden size tavsiye olsun cok iyi bi doktor.....
özel muayenesi var ve ayda sadece 80ytl alıyo ve cok ilgileniyo...
ben güveniyorum.....
Beyaz melek bi daha ki randevun ne zaman belki karşılaşıyoruzdur pembe mavi de seninle :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?