Bursa'daki Doktorlar Hakkında Bilgilerimizi Paylaşalım

Merhaba, ben de yeni üye oldum. Bursalıyım. Gürkan Uncu'ya 3 yıl gittim, bir türlü hamile kalamadım. Pek ilgilenmiyor. Doktorumu değiştirdim ve şimdi 28 haftalık hamileyim. Şimdiki doktorum Osman Develioğlu dur. Çok ilgili ve mükemmel bir doktordur. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

akrep_b öncelikle allah bebeğini size bağışlasın.hayırlı uğurlu olsun...

peki sen murat bey'in özel muayenehanesine mi gittin yoksa hastanede mi görüştün onunla sadece?

ben de ona gittim bir iki ama hastane çok kalabalık oluyor.yeteri kadar zaman ayıramıyor hastalarına.o yüzden bıraktım.

peki medicalpark'ta murat bey'e doğum yaptırmak sana ne kadar maldolu?

çok teşekkür ederim irena. murat bey'in muayenehanesi mi var bilmiyordum ben hep fark ücretini verip hastaneye gittim. bilsem özele giderdim gerçekten hastane kalabalık oluyor ama murat bey bölüm direktörü olduğu için ve fark ücreti yüksek olduğu için diğer doktorlara göre daha az yoğundu. dediğim gibi ben son 1 ay gittim ve çok memnun kaldım ve şu anda da doktor olarak murat bey'e gidiyorum doğum sonrası kontrollerime. murat bey doğuma kendisi girdi özel oda ve doçent farkı dahil olmak üzere normal doğuma 1000 ytl fark ödedim haziran ayında. bu arada ben de sana birşey sormak istiyorum murat bey'in muayenehanesi nerde??? ben medikal'in doktoru diye sadece orda muayene ediyor sanıyordum kendisine o yüzden birşey sormamıştım.

Öncelikle Murat Bey'in özel muayenehanesi İhsaniye'de.Dört yol ağzında Akuğur Marketin tam karşısında...

Senin doğum yapalı epey olmuş.Şu anda Medicalpark'ta Murat Bey dahil 2 kadın doğumcu görev yapıyor.Murat Bey'in muayene fark ücreti de 80-YTL'den 50-YTL'ye indirildi.Hal böyle olunca Murat Bey'in başı daha da kalabalıklaştı.Odasına giren 5 dakikada çıkıyor.Bir de seni bir hafta geçince unutuveriyor.Böyle olunca da eşim de ben de çok sinirleniyoruz....Bir de Murat Bey beni hamileliğimin ta en başında düşük tehliken var diye çok korkuttu.Hiçbir duygusallık katmadan normal birşeymiş gibi pat diye suratıma söyleyiverdi.Biz de ondan iyice soğuduk...

Geçenlerde Özer Kutlu'nun özel muyanehanesine gittik.120-ytl de para verdik.Fakat onda da istediğimizi bulamadık.Buz gibi soğuk bir adam.Ağzından cımbızla laf alıyorsun...Bir de bazı şeyleri sorunca kızıyor,işine karışılmasını hiç istemiyor...

Ya hanımlar bana şöyle cana yakın,kaprissiz,beni kendine gerçekten dert edinecek,iyi diyalog kurabileceğim,istediğimi rahatça sorabileceğim,istediğim zaman çekinmeden cep telefonundan arayabileceğim bilgili bir doktor tavsiye eder misiniz?

Özellikle sen Beyaz Meleka.sAma Jale Gürlüer deme çünkü Pembe Mavi'nin SSK ile anlaşması yok,orada doğum yapamam....

Ya hanımlar bana şöyle cana yakın,kaprissiz,beni kendine gerçekten dert edinecek,iyi diyalog kurabileceğim,istediğimi rahatça sorabileceğim,istediğim zaman çekinmeden cep telefonundan arayabileceğim bilgili bir doktor tavsiye eder misiniz?

böyle bir doktor bulduğunda nolur banada haber verde geleyim. insan üstü birşey tarif etmişsin arkadaşım. nerde böyle dr?sırnaşık şeya.s.

Wannababy böyle doktor olduğunu ben şahsen bir kere duydum.Yakın bir arkadaşım Acıbadem'de Şahin Zeteroğlu'na doğum yaptı.Aynen benim istediğim niteliklere sahip bir doktor olduğunu anlatırdı hep.Ayrıntılı ultrasondan sonra en az yarım saat oturup konuşuyorlarmış.Ne yiyip içeceğinden nasıl uyuyacağına dek herşeyi anlatıyormuş ona...Ama tabii benim arkadaşımın özel sağlık sigortası vardı.Benim böyle bir imkanım yok maalesef....

Aslında çok da fazla birşey istemiyorum.Biraz güleryüz biraz ilgi hepsi bu:CüvCüv:

sevgili irena seni çok iyi anlıyorum. inan bu doktor konusu galiba tamamen şans. ben 2 yıl boyunca prof. a gittim. ama 8. ayda doktorumu değiştirdim. ilk bebeğim karnımda ölmüş bana öldüğünü bile söylemedi. insan alıştımı da bırkamıyor ama malesef bizi gerçekten anlayacak kendini hastasınının yerine koyabilen doktor çok az onlar binlerce kişi ile uğraşa uğraşa artık otomatikleşmişler oysaki bizim için hamilelik bir ilk onlara çok rutin gelen şeyler bize çok stres yapabiliyor. benim doktorum bir keresinde benimle dalga bile geçmişti aslında o zaman bırakmalıydım ya neyse. murat bey'e gelince ben son 1 ay gitmeme rağmen gerçekten çok ilgiliydi. ve adımı bile unutmuyordu. ne zaman istesem cepten arıyordum. ama şu anki durumu senin dediğin gibiyse haklısın gitme bence. ayrıca benim özel sağlık sigortam vardı da ne oldu gittiğim prof a ayda 200 ytl muayene ücreti veriyordum son ayda değiştirdim. yani bunları kafana takma işallah en kısa zamanda iyi bir doktor bulabilirsin. jimer de ahmet yılmaz a iyi diyorlar ben ona bir kere başka bir hastanedeyken sadece tahlil yaptırtmak için gitmiştim çok yardımcı olmuştu bir onu araştır istersen. umarım yavrunu sağlıkla kucağına alırsın.

Ya canım sıkıldı şimdi ben de Murat beye gitmeyi düşünüyorum,bu gidişle kimsede karar kılamayacağım.Ahmet Yılmaza gittim bir defa,belki iyi bir doktor ama ben bir daha gitmem

a.s.GERÇEKTEN DOKTOR KONUSU ÇOK ÖNEMLİ.AMA MADDİYATTA ÖNEMLİ TABİ.BENİM DOKTORUM BİLMEYEN YOKTUR JALE HANIM.KAPRİSSİS,SAMİMİ ,İÇTEN VE GERÇEKTEN ÇOK İLGİLİ.
BEN SON DERECE MEMNUNUM VE İYİ Kİ VAR DİYORUM JALE HANIM İÇİN.AMA TABİKİ SSK İLE ANLAŞMASI YOK.ÖZEL BİRYER PEMBE MAVİ.
AMA GERÇEKTEN TAVSİYE EDEBİLECEĞİM SSK DOKTORLARI DA VAR.
1-FARUK DİNÇŞAHİN
2-CENK AŞKALLİ
3-CEYLAN CANITEZa.s.

Ya canım sıkıldı şimdi ben de Murat beye gitmeyi düşünüyorum,bu gidişle kimsede karar kılamayacağım.Ahmet Yılmaza gittim bir defa,belki iyi bir doktor ama ben bir daha gitmem

Ahmet Yılmaz'ı neden beğenmedin arkadaşım,aslında onu çok methediyorlar?Jimer'e geçmiş duyduğuma göre.Jimer'de hastalarına yaklaşımı,ilgisi nasıl?

ya arkadaşlar ben medicalden hiç memnun kalmadım. şuan devlet hastanelerindn farkı yok bence..

ben şuan jimerde gülin okana gidiyorum özelinden.doğumuma çok az bi zaman kala gitmeme rağmen çok iyi ilgileniyo, sanki kırk yıllık hastasıymışım gibi. sormak istediğim herşeyi rahatlıkla sorabiliyorum, uzun uzun cevabımı alıyorum.
jimer şimdi sgk ile anlaştı doğum ücretleride çok uygun tavsiye ederim.

selenacım faruk beyinde ismini çok duydum iyi bi doktor diyolar ama hastası olmadığım için yorum yapamıycam.

Beyaz melek bi daha ki randevun ne zaman belki karşılaşıyoruzdur pembe mavi de seninle :1rolleyes:

arkadaşlar ben bi şey sorucam şuna karar veremedim. ssk da çalışan bi doktorun özel muyahanesine mi gitmek daha iyi olur yoksa özele gitmekmi hangisi daha ucuza gelir. doğum da özel hastenede olmak daha iyi olacakmış gibi geliyo ama oradada sürekli tahlil yaptırmak her seferinde tahlil parası vermek zor olacak bu konuda fikirleriniz neler ben yeni hamile kaldım dün öğrendim ve daha doktora gitmedim hala kara kara düşünüyorum.

bu arda bende normalde medikale nuray hanıma gidiyodum o da ayrıldı perş pınar hn. randevum var daha önce hiç görmedim. jimerin fiyatları nasıl bilgi verirmisiniz

slm arkadaslar.....
bende bursa da medical park a ahmet yılmaz a gittim hamile kalmadan önce ve ilk ay hamile kaldım
o kadar güven ve memnun edici yapısı varki anlatamam
ama şimdi kendisi jimere geciş yaptı...
benim dogumuma 10 gün falan kaldı ve ben hala ahmet bey e gidiyorum....
inanın giden herkes cok memnun.....
ne zaman ararsam hemen cevap veriyo ve gereken ilgi ve önemi gösteriyo....
benden size tavsiye olsun cok iyi bi doktor.....
özel muayenesi var ve ayda sadece 80ytl alıyo ve cok ilgileniyo...
ben güveniyorum.....

ayrıca jimerde dogum üçretleri cok uygun
normal dogum 250ylt
sezeryan 400ytl.....
doguma doktor gidiyo.....
hemde cocuk doktoru hastahanede var.....

Öncelikle Allah hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşım.Dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın :CüvCüv:

Bir de şunu sorsam,Ahmet Yılmaz bu ikili test,üçlü test,fetal monitörizasyon falan gibi ayrıntılı incelemeleri nerede yapıyor?Özel muayenehasnesinde mi yoksa Jimer'e mi çağırıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…