Bursa'dan 2011 ocak annesi olacaklar, hangi doktora gidiyorsunuz?

kızlar selam hepinize
ben 3 senelik infertilite tedavisinden sonra ikinci bebeğime hamile kaldım ancak 7 haftalıkken yani 15 gün önce kürtaj oldum bu zamana kadar anadolu hastanesi zeynep hanıma gidiyodum ancak aralıkta zeynep hanım hastaneden ayrılıp istanbula gidiyor ondan önceside jale hanıma gidiyodum o da şuan acıbademe gitti şimdi bursada infertilite tedavisinde tecrübeli olan bir doktor arıyorum bu konuda tecrübeli bir doktor biliyomusunuz teşekkürlerr

canım infertilitede gürkan beyi biliyorum gürkan uncu profesör tıp fakültesinde....
bi de jinemedde murat beyi biliiyorum....
hayırlısı allahtan önce bi toparlan hayırlısıyla

Kızlar banada bir öneri veririmisiniz? Benimde aklımda Faruk Dinçşahin ve Jale gürlüler var ama birtürlü karar veremiyorum,siz hangisini önerirsiniz,yada başka önerebileceğiniz doktorlar varmı?

Sanırım herkes aynı kaygıları duyuyor. Duymaktada haklıyız. Uzun zamandır bebek sahibi olmak istiyorum. Temmuzda dört aylıkken küçük oğlumu kaybettim. Hamile kalıncaya kadarki dört yıllık süreçte tüp bebek hariç tüm yöntemleri denedik. Onun için bursadaki bazı doktorları biliyorum. Selçuk söylemezle başladık özel hastasıydım çok beyefendi ve dürüst çalışıyor. Onun yönlendirmesiyle Gürkan uncuya gittim. Aşılamaları o yaptı işini çok iyi biliyor ama çok yoğun ve pahalı. Acil durumlarda ulaşmak çok zor. İki yıldır gitmiyorum ona .( Bu arada aşılamaların üçüde başarısız oldu kadermi işlemin başarısızlığımı tereddüt ediyorum bazan) Hamileliğim boyunca Acıbademde Serhat beyle devam ettik. Çok zor bir hamilelik olmasına rağmen üstün bir çaba gösterdi. Tek sıkıntısı Uzun zaman Amerikada kaldığı için Türkçeyi iyi bilmiyor. Kararları hastasıyla birlikte veriyor. Her zaman çok rahat ulaşabiliyorsunuz. Benimki dediğim gibi çok zor ve acıyla sonuçlanan bir hamilelikti ama tüm süreç boyunca Serhat bey psikolojik destediğinide esirgemedi oğlum için her şeyi yaptı. Şu an sırf yeni bir hamilelik halinde aynı sıkıntıları ve acı sonucu yaşama riskim olduğu için riskli gebelikler konusunda uzman olan Yalçın Kimyaya gidiyorum hamile değilim sadece iki kez kaybımızdan sonra toparlanmam konusunda takipçi oldu. Hamilelikte takibi nasıldır bilmiyoru. Ama gördüğüm kadarıyla oda çok yoğun. Çok açık bir dille va sabırla tüm sorularımı cevaplandırıyor.
Umarım Bursalı arkadaşlar için aydınlatıcı olmuştur.

merhabalar bende 9 haftalık hamileyim. bursanın yabancısı sayılırım temmuz ayında geldim bursaya daha önce istanbulda yaşıyorduk.. bende şevket yılmaza gittim yeni açılan bi ek binası var sadece kadın doğum ve çocuk olarak hizmet veriyor orada bikaç dr. söylediler fakat kafam çok karıştı.. cenk aşkali ve kemal köroğlu dediler. onların randevularıda acayip dolu bende ertan yaşar diye bi doktora rutin kontrollerle başladım ama kemal beyin özeline gidicem sanırım...

Kızlar banada bir öneri veririmisiniz? Benimde aklımda Faruk Dinçşahin ve Jale gürlüler var ama birtürlü karar veremiyorum,siz hangisini önerirsiniz,yada başka önerebileceğiniz doktorlar varmı?

merhaba
ben 37 haftalık hamileyim canım acıbademde jale gürlülere gidiyorum ve çok memnunum,çok ilgili bir,bende çok araştırdım ve jale hanıma karar verdim,için rahat olsun

Arkadaşlar merhaba ben de Bursalıyım henüz hamile değilim ama çalışmalarımız Dr.Nevin Özsaraç sayesinde devam ediyor.Pembe&Mavi Klinik Fsm Bulvarında çok temiz güzel bir klinik,herkese tavsiye ederim.

Back
X