Bursal hatunlarr hadi yine Kltrparka :))

hangi gün buluşalım..

• 26 temmuz pazar

OY: 3 21,4%
  • 27 temmuz pazartesi

OY: 2 14,3%
  • 31 temmuz cuma

OY: 3 21,4%
  • 1 ağustos cumartesi

OY: 6 42,9%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

aycaaaaaaa

can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
5.049
168
173
Bursa
kızlar konuya anket açtım en çok hangi gun işaretlenirse ogunde toplancaz ona göre ve herkes ogun gelmeye çalışsın lutfen..
hepbirlikte eylenmek amaç zaten en iisi anket oldu ..
çunku çalışanlar hafta içi olmasın dıo evdekiler hafta sonu istemıo hem bölelikle kimseye haksızlık etmemiş olcaz ..
eğer haftasonu olursa çalışan arkadaşlar rahat gelir ..evdekilerde işlerinden fedakarlık edecekler..
eğer hafta içi olursada çalışan arkadaşlar iş çıkısından sonra gelebilirler yanımıza..zaten hava çabuk kararmıo bizde biras uzun otururıuz..
benm aklıma bu çözum geldi arkadaşlar..
eğer daha ii bi fikri olan varsa onuda uygulayabiliriz..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ait olduğum yere döndüm iyi oldum :)) ama buluşmanızda olmayı isterdim benim içinde eğlenin resimler çekin bakim bende:) öptüm canım

ay ne güzel kızlar yine buluşma var.
ama malesef ben gelemicem bu hafta sonu tatile çıkıyoruz
1 hafta yokum
gelincede hemen memlekete gitcez. gelince inşl.
benim içinde eğlenin fıstıklaropuyorumnanaktan

hafta içi yapmayın arkadaşlar. pazar günlerinde neden yapılmıyoki bu buluşma?
gelemeyen gariban hemşerileriniz napsın :1no2:

yavrukuşlar ben 8 temmuza kadar bir yere kımıldayamam nişanlım askere gidiyo ve pazartesi itibariyle izinli bütün günlerimi gidene kadar onunla geçireceğim tatil planlarımı bilem erteledim yaw :gitme:

ben malesef gelemicem yaa çok isterdim.çok güzeldi kültürpark buluşması. istanbulda olcam sonrada antalyada.gelince bidaha yaparız dimi kızlar...

zaten bu buluşma iptal olsun çunku herkesin işi var birine uysa birine uymuo..sağlık olsun ağustosta buluşuruz artık..

zaten bu buluşma iptal olsun çunku herkesin işi var birine uysa birine uymuo..sağlık olsun ağustosta buluşuruz artık..

zemuszemuscanım sen organize ediyorsun mümkünse pazar olsun biz çalışanlar için daha ii olur ilarzuyla ikimiz katılırız cancuyuda bekleriz aramızaopuyorumnanaktan

zemuszemuscanım sen organize ediyorsun mümkünse pazar olsun biz çalışanlar için daha ii olur ilarzuyla ikimiz katılırız cancuyuda bekleriz aramızaopuyorumnanaktan

8 temmuzdan sonra pazar günü olabilürrr kanımca aşkımm askere gidecek dert dinlersiniz ama şimdiden söyliim kaydirigubbakcemile3

bu arada bebişli hatunlar anlıorum rahat oluyo kültüparkta bebeklerle emme buluşma pazr olursa eğer kültürpark çooookk kalabalık oluyo ve rahat edebileceğimizi düşünmüyorum :)))

bu arada bebişli hatunlar anlıorum rahat oluyo kültüparkta bebeklerle emme buluşma pazr olursa eğer kültürpark çooookk kalabalık oluyo ve rahat edebileceğimizi düşünmüyorum :)))

kızlarr ozaman 12 temmuz pazar gunu benm evde olursa gelirmisinizz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…