Bursal hatunlarr hadi yine Kltrparka :))

hangi gün buluşalım..

• 26 temmuz pazar

OY: 3 21,4%
  • 27 temmuz pazartesi

OY: 2 14,3%
  • 31 temmuz cuma

OY: 3 21,4%
  • 1 ağustos cumartesi

OY: 6 42,9%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
ozaman bu cuma yada cumartesi gunu olsun buluşma..kulturpark haftasonu olursa olabilüü ama haftasonu olursa cidden çok kalabalık oluo..

ya keşke bi hafta öncede haber verilseydi ben öyle sanıyordum.gelsem bi türlü gelmesem bi türlü kızlar off

kızlar hafta içi yapıodunuz neden hafta sonuna döndük neyse kime nasipse o gelir artık ağustos 1 de kuzenım evlenıo ay bi tutturamadık ::)))yerimseniben:bbo:

1 ağustos cumartesi olur valla gerçi c.teside çalışıyorum ben 1 den sonra gelebilirim ancak

ayy ben tarih işine karışmıom ozaman yaa...hafta içi yapıom yok hafta sonu yapıom yok.. anket ekliorum konuya ozaman herkes istediği tarihi işaretlesin en çok hangi tarih işaretlenirse o tarihte buluşalım ve herkes gelmeyeçalışsın....

:) bencede anketle oylayalım işler karıştı biraz

kızlar ne zaman buluşuyorsunuz karar verin zaman mekan belirleyin ayar çekicem kendime:teytey:

Son düzenleme:
valla bana herturlu uayr ama sizleri bilemicem arkadaşlar herkes bi bahana buluyor ozaman 1 ağustostaa
herkes ayarlasın kendinii

olur valla neden olmasın...
kültürparkta kararlımısınız kızlar.başka biyermi olsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…