Bursal hatunlarr hadi yine Kltrparka :))

hangi gün buluşalım..

• 26 temmuz pazar

OY: 3 21,4%
  • 27 temmuz pazartesi

OY: 2 14,3%
  • 31 temmuz cuma

OY: 3 21,4%
  • 1 ağustos cumartesi

OY: 6 42,9%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Böyle bir buluşma organize edilirse bende katılmak isterim sizlerle tanışmak için güzel bir fırsat olur banada.

Böyle bir buluşma organize edilirse bende katılmak isterim sizlerle tanışmak için güzel bir fırsat olur banada.

inşallah canım ama busefer buluşma biraz uzayacak galiba malum yaz herkes tatile gidiyo toparlanabilirsek buluşcez umarım zemuszemus

mrb hanımlar buluşma olursa bende katılmak istiyorum.bursalıların buluştugunu yeni öğrendim organizasyondan önce haber verirseniz memnun olurum.

eğer toplanmak isteyen varsa ve gelen olursa ortak birgunde bende veya herhangibiyrde buluşabiliriz arkadaşlar..ona göre yazın buraya..

anlamadığım buluşma ağustostamı olcak.

eğer toplanmak isteyen varsa ve gelen olursa ortak birgunde bende veya herhangibiyrde buluşabiliriz arkadaşlar..ona göre yazın buraya..

olur canım ama ct tatile gidiyorum dönüşte inşallah görüşürüz hepinizi çooooook öpüyorum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

kızlar çok ileri tarihe atmayın ya temmuz sonu olsun bari

bana göre her tarih uyar tatlım ama arkadaşlarrdan ses seda çıkmıo hiç..
temmuz sonuna doru yine toplanmaya çalışırızz..

kızlar temmuz sonu dediniz hiç bir haraket yok.ramazana getirmeyın buluşmayı.bütün şehirler bulustu burda kimse birbirine ulaşmıyor hemşerilerini aramıyor.bursalı bulmakta zorlanıyorum cidden ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…