- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
bi akşam iftarda buluşsak keşke kızlar
Herkesler buluşuyo bi bursa buluşamıyo....
arkadaşlar bana kızmayın ama uzgunum biras sitemli msj yazıcamm...
geçen sefer buluşma yaptıkk biz e azından 6 7 kişi beklerken 3 kişi olduk...
evt başka şehirler buluşuo hatta iftarda bile buluşuolar ama ordakiler adını yazdıran kesin gidio..
açıkcası ben burdan guvenipte kimseye iftar buluşması yapamam gerçekten kırgınım aslında..
normal buluşma topiği bile açmıcam artık dedim arkdaşlara..
ama yinee belki bayramdan sonra normal buluşma yapabilirizde ben bu iftar işinde kesinlikle yokum..
arkadaşlar herkes gelmek istemiştir eminimki ama ben kendi adıma yanıt vereyim.
istanbuldan yatılı misafirim geldi.tüm hazırlıkları yapmışken iptal etmek zorunda kaldım
siz kalakalmayın orada diyede bu haberi öğrenir öğrenmez topiğe gelemeyeceğimi yazdım.
misafirlere siz kendi başınıza takılın diyemezdim heralde
iftar buluşmasını yazdım gelmek isteyen olursa 3-5 kişi farketmez yapabilirdik.
kimse gelmek istemezsede yapılmaz.buna ne kızarım nede kırılırım bana uyar belki ama size uymaz yeterli kişi olmazsa yapmayız.
bir kişi bile gelse ben giderim tanışmak için gelmek isteyen olursa yazar buluşuruz.
canm biz geçerli sebebi olup gelmeyenlere değil gelcem deyip gelmeyenlere kırıldık..senin de alınmana gerek yok sen gerekçeni yazmıştın zaten ben hatırlıyorum.ama düşünsene biz de gitmeseydık ayça parkta yalnız kalcaktı.ekilmek hiç hoş bişey değil.insan kendini çok kötü hissedebılır,bir daha da girişimde bulunmaması da normal olur.İnşallah ramazandan sonra buluşuruz iftara gelemem ama sonrasında tanısmak isterim hemşerilerişmle.
Katılıyorum sana cnm :) ama bunda da bir hayır varmış... Melis16 Sen ve ben çok iyi dost olduk :1hug:
alınmadım tatlım sadece ortaya yazılmıştı gelmeyenlerden biri olduğum için
kendi üzerime düşen kısmını yanıtladım.
keşke herkes gelemeyeceğini haber verseydi belki o zaman başka birgüne ertelenirdi.
artık önümüzdeki buluşmalara bakacağız.
Katılıyorum sana cnm :) ama bunda da bir hayır varmış... Melis16 Sen ve ben çok iyi dost olduk :1hug:
bende sizlerle tanışmak istiyorum benide aranıza alirmisiniz lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?