Bursal hatunlarr hadi yine Kltrparka :))

hangi gün buluşalım..

• 26 temmuz pazar

OY: 3 21,4%
  • 27 temmuz pazartesi

OY: 2 14,3%
  • 31 temmuz cuma

OY: 3 21,4%
  • 1 ağustos cumartesi

OY: 6 42,9%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
ya ben bir çeşit yapabilicem sanırım.çünkü c.teside saat 1 e kadar çalışıyorum.
işten çıkıp gelicem.:çok üzgünüm:

tatlımm lutfen kendini sıkıştırma ben nasl olsa evdeyim tum gun yarın yapıcam..
yapamayanlar kendini sıkışptırmasın ne olur ...
vereliniortak

Ayça canım sağol haber verdiğin için .Bende çok isterim gelmeyi .Ama benim bebeğim küçük emzirmek falan sorum oluyor gittiğim yerde ona uygun biryer ayarlarsanız çok sevinirim yada yakındaki cafelerden bririnde hallederim artık .Kültürpark işi süper olmuş ben hemen üzerinde sayılırım .
Orada eski nikah dairesinin altında medya restoran var orda toplanabiliriz aslında restoran dediysem çay kahve falan var .Burayı takip ederim ben nasıl karar verirseniz bana uyar .

tatlımm rapunzel arkadaşımızında bebişi kuçuk ve oda emzirio onunla birlik olur halledersinizz merak etme sen..hem o artık bu konularda tecrubelii yardımcı olur sana :lepi:

Canım ipekiş tarafı bana ters ben park içinde yakalarım sizi bana telini yazsan ben arasam seni nerdeyseniz oraya gelsem .Yürümeyeyim şimdi pakın içinde eririm falan :))

yaa kızlar börek çörek yapamayanlar da kabul edilcekmi
yoksa gelmiyelim yaniiiiiiiii
benim kocacığım biraz nazlanıyo izin vermiyo gibi ama ben biraz daha duygu sömürüsü yapcam bakalım inşallah işe yarar
benle dalga geçiyo iki çocukla delimisin nasıl gitcen diye
bakalım yarın ola hayrola

yaa lütfen gel cnm tanışalım artık yaa ne varmış 2 çocukta getir onlarıda ilgileniriz biz.. gel noluuuurrrr....:1hug:

Tatlımm aşk olsunn tabiikide gel nolcakki ben zaten yapamayanlar kendini sıkıştırmasın dedim..

evt supper oluoo inş bu sferde gusel olur bence bişekilde ayarlayıp gelinn pişman olmayacaksınız..
yerimseniben

ipekiş ne tarata kalıodu altıparmak tarafından mı girilio bence orta kapı girişinde orman kafe var cocuk parkıda var içinde özgene yakın ay bilindik bi cafe adı verin inşllh bende gelicem.

kızlaaarrrrr çok üzgünüm ben ya
işten geldim böreğimi yaptım dolaba koydum daha sonra pişirmek üzere ama
yarın istanbuldan yatılı misafirim geliyor ve ben gelemiyorum ne yazıkki çok istiyordum
ben ya lütfen en yakın zamanda yine buluşun sizinle tanışmak istiyorum ve lütfen bol bol foto çekiinin

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…