bursalı 2011 şubatında bebek bekleyen anneler buraya:)

Selam benim de kısmetse şubatta bebeğim olacak dorukta yapıcam doğumumu az bi zaman kaldı tam tarih belli değil henüz ama şubat ortasını geçmez dedi doktorum.mecburen sezeryan olucak.
sen nereye doktora gidiyorsun ?ne kadar zamanın kaldı inşallah senin bi sorunun yoktur

tekrar görüşmek üzere hoşçakal...

Selam
Bende Bursa'dan 02 şubatta sezeryan olucam. o zamana kadar acele edip gelmezse tabiii.....

Selam benim de kısmetse şubatta bebeğim olacak dorukta yapıcam doğumumu az bi zaman kaldı tam tarih belli değil henüz ama şubat ortasını geçmez dedi doktorum.mecburen sezeryan olucak.
sen nereye doktora gidiyorsun ?ne kadar zamanın kaldı inşallah senin bi sorunun yoktur

tekrar görüşmek üzere hoşçakal...

booccukkcum valla konu açtıktan sonra bı daha bakamadım pc ye çunku kontrole dıye gııttığımde hastaneye benı doğumhaneye aldılar:)) heemen doğuramasamda bu gecen çarşamba nazlı kızım dunyaya geldi ben şevket yılmaz da doğum yaptım maddı durumumuz ozel hastane masraflarını karşılıycak durumda değil ama ebelerde ılgıleenen doktorlarda sağolsunlar benı sevdıler heralde ılgılendıle ellerınden geldığınce guleryuz gosterdıler ılk sancı odasına aldıklarında 2cm açığım vardı ama bı turlu ılerlemek bılmedı ve daha suyumda gelmemişti doktorda ulturosonla kontrol ettıken sora benı servıse gonderdı yatış verdı ve ınanırmasın devlet hastanesı olmasına rağmen ben tek kışılık odada televızyon karşşımda annem yanımdaydı tuvale odadaydı gercı odanın tadını pek çıkaramadan sancılaıırım başladı veee şimdı mınık kızım yanımda sepetınde eee ee yapıyoo darısı başınaa annelık çok guzel bişey doğumum normal oldu bu arada sancılara goğus germek bıraz gayret işi ama ıyıkı normal doğum olmuş ALLAH herkezı bıran onnce yavrusuna kavuştursun..

dolly cim o zaman sana hem çok geçmiş olsun diyorum hem de hayırlı olsun bebeğine kavuşmuşsun Allah sağlıklı hayırlı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah :nazar:
bakalım bizim de 9 günümüz kaldı ama tabi bizim oğlumuzda acele edip de gelmezse...benim mecburen sezeryan olucak ama yine de korkuyorum zaman yaklaştıkça bir an önce kurtulmak istiyor insan darısı başımıza diyelim.hayırlısıyla ben de bi kucağıma alsam bebeğimi inşallah öpüyorum minik kızını da kocaman dikkat edin kendinize ...
görüşmek üzere hoşçakal.

Back
X