Doğuma Hazırlık Bursalı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melsa83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
36
0
86
Bursa
bursalı güzel anniş adayları,merhabaa.s.

hadi bakalım, kimler nerelerden neler aldı bebişler için?
özellikle benim gibi tecrübesiz anne adayları için,mobilya,kıyafet,araç-gereç,bebek arabası vs konularda tecrübelerimizi paylaşalım arkadaşlar

cnm bende bursalıyım bebişe sadece kıyafetler battaniyeler falan aldık akdemden bebeler sarayından bebettodan kanzdan aldık bişeyler mobilya araç gereç araba konusunda bende tecrübeli annelerin yardımlarını bekliyorum

ben daha hiç bir şey olmadım bu arada dnz sana msj atamıyorum msjların doluymuş:)

kızlar hoşgeldinizz.. :) dnzorhn canım sen baya halletmişsin ..ben ilçede oturuyorum bu ara sadece liste yapıyorum ve ne nerden alınır yer belirlemeye çalısıyorum ki bi seferde bi kaç seyi halledeyim:)) bu arada bebeler sarayı kapalı çarşıda mı??

kimse yok muu yaawwww???tecrübeli anneler ya da bizim gibi alışverişe yeni başlayanlar nerelerde neler var fikir rica ediyoruzz :)

evet cnm kapalıçarşıda okadar çok çeşit varki insan herşeyden almak istiyo ben önceden beri kız bebek kıyafetlerine bayılırdım şimdide inşallah kızım olcak kendimi durdurmaya çalışıyorum hep hergün iş çıkışı çarşılarda mağazalardayım bişey almadan çıkmak için zor tutuyom kendimi.bugün almasam yarın gidip alıyom gerçide

kızlar selamlar bende bursada yaşıyorum.. çarşıdan bütün ihtiyaçlarımızı karşıladık desem yeridir.. bebeler sarayından park yatağını aldık, ahsen bebe den araba koltuğunu ve diğer bebek mağazalarıdan zıbın çorap alt açma takımı pijama biberon vs. tamamladım herşeyini totalde 300 tl ye aldım.. geriye sadece banyo ve bakım ürünleri kaldı..

ben bugun ahsen bebeden bebek arabası baktım gerçi daha çok erken ama :) travel sistem suny baby nin anakucağı takılıyo kasasına o çıkıyo normal koltuğu takılıyo tek düğmeyle kapıyosun çok kullanışlı 750 tl dedi nakitte indirim olur dedi ama internette 570 tl ye satılıyo :) içim gitti ama görünce onca bebek eşyasını :) birde mobilya baktım taşlı beyaz lake :) oda 3500 tl :) kız olursa çok isterim onu almak

kızlarrr siz çözmüşsünüz olayı süpersinizz:)) dnzcim sağlıkla gelsin prensesin inşallahh..:) bizim de bi prensimiz gelicek ama annesi hala hiç bir sey alamadı..gerçi anneannemiz benim yerime de baya bi almış ama artık bende alışverişe çıkmak istiyorum..revindell ne güzel sen halletmişsin..çok heveslendim şimdi sizi görünce haftaya bi bursa yapmalıyım anlaşılan:)) herseyi erkenden alıp sonradan sıkılmaktan da korkuyorum ama çok sona kalırsa da iyice kış olucak hiç gezilmez..buara bebek arabası yüzünden çıldırma noktasına geldim ama hala bi karar veremedim sanırım en zzor onu alıcammm..siz ne yaptınız hiç baktınız mı??

canım aynı anda yazıyormuşuz galiba:) ben de tam araba alan var mı diye sormuştum:))
galiba hepsi için en uygun yer kapalı çarşıı..araba için çok zorlanıyorum kolay kapansın,çift yönlü kullanıalbilsin, terletmeyen kumaş olsun ee çok da ağır olmasın derken sanırım araba alamıycaz kuzuma:)) suny baby fiyatta baya uygunmuş ...bir kaç model incelemek lazım ama:))
ben de mobilya baktım netten biraz meltem modülerin çok güzel odaları var:) ama canlı canlı görmek lazım onları da..gönlüne göre olsun canım belki kız olur :)) sen ne kadarlık hamilesin ki canım belli olmadı mı?

belli oldu kız olucak :) inşallah valla arabayı inceledim çok kolay basit ama şık geldi bana tabi kumaşını bilmiuyorum terletirmi falan ama üstüne battaniye örtüp öyle konulabilir bebişler :) mobilya konusuna gelince belis hayal büyüyen karyola olanını çok beğendim ahsen bebede yakından gördüm ama fiyat 3500 fln :)

günaydın kızlar nasılsınız ?

bu topiği yeni gördüm hayırlı olsun ben de bursa hamişlerinden ama sanırım size göre doğumum cok daha yakın

kapalı carsının oradaki mobilyacılar carsısından aldım ben bebeğin yatagını... büyüyen model. belis'in kardelen modeli. büyük ısrarlarla 650 tlye vermişlerdi

sabah siftası diye ağustosta aldım. beşiğinin yanında uyku seti, yatagı ve ısrarlarıma dayanamadılar bir de kapı süsü verdiler bu fiyatın içinde hepsi dahil.

istediğiniz şekilde kulplarını da secebiliyorsunuz... tavsiye ederim yani...

diğer kıyafetlerini de genelde özlem bebeden aldım ya da carsıda nerede uygun bulduysam. suan için iki tane kalın tulum var ve 3 ay için 2 tulum 6 ay sonrası için 3 4 tulum oldu

kızımız olacağı için 4 tane elbisemiz var :) bolca cıtcıtlı bady alın, şapka, önlük, bunlar sürekli kullanılıyormus cünkü. bir de ağız mendili cok aldım ben

ıslak mendil kullanmayı pek düsünmüyorum... bebeğin altını temizlerken pamuk ve gülsuyu kullanıcam... banyo olarak j.baby aldım kamp.vardı bebe yağı ve şampuanı

birlikte aldım yanına bir de sabun aldım... küvetimiz var ve bir filesi... banyo süngeri almadım onun yerine ceyizimden yumusak narin olan sabunluklardan cıkarttım iki tane

hmmm eksik neler kaldıııı

ikeadan 30 tlye cibinlik aldım

yatagımız cibinliğimiz ve lambamız bu kızlar :) arkadaki aydede lambası da ikeadan yanılmıyorsam ya 17,90 ya da 19,90 olmalı emin değilim...

bu da park yatagımız... içinin antibakteriyel uyku setiyle birlikte 250 tl. aldık

bebişimiz kıs bebeği olacağı için bebek arabasını nisan ayına bıraktık. puset & ana kucağı olarak ta baby 2 go düsünüyorum 80 tl dediler bebeler sarayında ama henuz

tam karar veremedim...

sanırım baya uzun yazdım ama :) aklımıza takılan bişi olursa yine yazışırız zaten doğumum olana kadar buralardayım. Allah'a emanetsiniz

:) tam takımları hiç sordunmu mobilya canım ne kdar düz beyaz olanlar falan :) benim hiç pazarlık etme gibi bi kabiliyetim yoktur ne derlerse çıkarır veririm gibime geliyor :) bebişinin odasıda çok güzel olmuş maşallaaaahhhhh :)

oda almayı düsünmediğim için pek sormadım tatlım takım olarak ne kadardır diye ama yine 1,500 - 2,000 tl arasında değişiyordur...

bu aldığım yatak cok fonksiyonlu bişi zaten :) komidin büyük yatak ve sonrasında beşik kısmı da masa olabiliyor :) sadece gardrop alıcam ilerleyen zamanlarda o kadar...

şimdiki nesil cok acaip olduğu icin bir de oda almayı neredeyse hiç düsünmedim... begenmemezlik yapıyorlar ya akıllı bıdıklar

pazarlık konusuna gelince valla sıkı pazarlık yapmayı öğrensek hepimiz iyi olur nedeni bebek piyasası ( mobilya, kıyafet, oyuncak vs. ) sürekli ihtiyac olduğundan

satıcılar da artık öğrenmişler işi ve acık göz olmuslar onlardan daha uyanık olmakta fayda var devir tasarruf devri

doğru diyorsun :) bu arada büyüyen beşik nasl masa oluyoooo

normalde beşiklerin her iki tarafı da parmaklıklı olur ya :S anca böyle anlatabilirim S: yatagın bir tarafı düz sunta diyeyim kapalı yani... ters cevirip beşiğin o korumalığını cıkarttığında mis gibi masa oluyor

Ben de Bursadayım. Bebek arabasını internet sitesinden daha uyguna aldık ki aylarca bütün mağazaları gezmemize rağmen. Kipadan ve c&A dan kıyafetlerini tamamladım. Erken gelen kızım tabi kıyafetlere küçük geldi ve pazar yapmak zorunda kaldım bir yarım saat. Başka çarem yoktu. Ebebek mağazası var ne ararsan bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…