Doğuma Hazırlık Bursalı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam kızlar bende bursadayım bende tulum filan bikaç kıyafet aldım :) mobilya için karar veremiyorum beşik yerine daha uzun süre kullanılabilecek bi yatak mı alsam acaba ? bende alışverişlerimi çarşıdan yapıyorum zaten işyerimde orada sürekl bişeyler alıyorum durduramıyorum kendimi :))

bizde bebek arabamızı haftasonu aldık. aybebe'den aldık. kraftın travel sistem 500 tlye kadar indirim yaptılar.. birkaç aydır incelioruz hem netten hem mağazalardan gerçekten doğru seçim yaptık. kraft duo travel sistem

merhaba güzel anneler ve kuzuları:) bir hafta yoktum annemlere gittim geldim nete girme fırsatım olmadı baya kaynatmışsınız aramıza yeni katılanlar olmuş hepiniz hoş geldiniz...şekerlik kuzucuğun beşik ve lambasına bayıldım sağ salim gelsin de iyi günlerinde kullansın..mellspel demek prenses geliyor ne güzell:)araba,beşik,tulum neler neler almışsınız.. bizim prensimizin de kıyafet olayı bitti anneanne ve dedemiz olayı abartıp bize alıcak hiç bişey bırakmamışlar artık sadece görüp beğendiğimiz birşeyler oldukça alıcaz:) sağolsunlar beni o kaç tane lazım bu lazım mı kaç body kaç zıbın derdinden kurtardılar hepsini bol bol almıişlar:)) ama ben hala araba araştıyorum ve hala gidip hiç bir markayı göremedim bu haftasonu bakıcam inş. çarşıya gitmek istiyorum bir de carrefourun oralarda e bebek varmış oraya bakmayı düşünüyorum...bu arada bi kaç kez de bebeğimin haraketini hissettim net olarak:) çok güzeldi ama çok sık olmuyor daha sadece iki kez anlayabildim böyle seğirme gibi bir şey hissettim bide bazen sanki göbüşüm gıdıklanıyomuş gibi oluyo ama bu da hareketmi çözemedim henüz:))

Bursada özlem bebeye gittin mi herşeyi veriyorlar.listeleri var.hem senin aldıklarını işaretliyorlar tekrar almadiye.ben tavsiye ederimçok yardımcı olmuşlardı.herkese iyi doğumlar:)

Merhaba kızlar bendebursanın ilçesinde oturuyorum bebek için kıyafet eksiklerini tamamladım mobilya puset falan kaldı doğumum Mart ayında bu bebeler sarayı Cumartesi günleri açık oluyomu ona göre düşelim yollara

merhabalar bende nisan başında doğum yapacağım inş.. bebeler sarayında çok güzeller var ama hemen çarşı girişindeki bebetto mağazasınıda öneririm çünkü indirimli ürünleri hem fiyat olarak hemde kalite olarak çok iyi..park yatağımızı oradan almak istiyorum bir tane beğendim 155 tl dediler.birde oda almak istiyorum ama uygun fiyata nereden alabilirim bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim..

merhaba arkadaşlar konuyu ben açtım ama bidaha hiç ilgilenemedim.iş yerinde nete girmek pek mümkün olmuyordu ama artık izne ayrıldım ve rahat rahat bakarım..

bebeler sarayını soran arkadaşımız olmuş cumartesi açık oluyor bildiğim kadarıyla..pazar günleri kapalı ama ondan eminim.. mobilya işine gelince biz meltem mobilyadan aldık carefourun biraz ilerisinde odunluk tarafına giderken...ama kapalı çarşıda bu bebek mağazalarının olduğu yerde bebeler sarayı özlem bebe bi kaç mağaza daha vardı orada da bi mobilyacı vardı..hem fiyatları uygundu hem de güzel modeller vardı..ben ilçede oturuyorum burada bir yer meltem getiriyordu hoşumuza da gitti onun için meltemi tercih ettik..

hepinize hayırlı doğumlar dilerim inş bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza benim çok az kaldı ve pek çok seyi tatamladım merak ettiğiniz şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olurum..

MErhaba, meltemden bizde baktık çok beğendim ama fiyatlatı birazcık pahalı. İçime sinen bir modeli olmuştu. Şimdi çok kararsızım. Meltem getiren yerin adresinin verebilirmisiniz acaba? Ordan Siz mobilyayı kaça aldınız.

Ailem Bursa'da yaşıyor. Annem bebek alışverişlerinin bir kısmını Bakırcılar Çarşısından Bebetto, Bebeler Sarayı, Altıntop Bebe'den bir, diğer bir kısmını da Cumhuriyet Caddesinde Akdem ve Aydınlar Bebe'den yapmış. Ama çok daha fazlasını da İnternet Sitelerinden :)Onlar da daha çok, butikbebe, unnado, bebeshop ve özelcanbebe. Kolay gelsin.

Son düzenleme:

merhaba baya geçmiş üstünden msjın ama malum bebişle artık nete girmek pek mümkün değil yeni gördüm.meltem mobilyayı mustafakemalpaşada yıldız mobilyadan aldık fiyatlar meltemin internet sitesiyle aynı.yıldız mobilya izmir yolu üzerinde mustafakemalpaşada. umarım hala işine yarıyordur bu bilgi..kolay gelsin sağlıklı doğumlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…