bursalı anne adayları dr ve hastane tavsiyeleriniz

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
7
96
Bursa
arkadaşlar 9 senelik evliyim ve çok şükür 9 senenin ardından 7 haftalık hamileyim sizlere sorum hangi doktora gidiyosunuz hangi hastanede doğum yaptınız yada yapacaksınız fiyatlar nedir.henüz bi hastane ve dr a karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum.özellikle yıldırım doruk,anadolu hastanesi,medikal ve doruk çekirge nin doğum fiyatları nedir bilen varsa yazabilirmi.

Son düzenleme:
arkadaşlar 9 senelik evliyim ve çok şükür 9 senenin ardından 7 haftalık hamileyim sizlere sorum hangi doktora gidiyosunuz hangi hastanede doğum yaptınız yada yapacaksınız fiyatlar nedir.henüz bi hastane ve dr a karar veremedim yardımlarınızı bekliyorum.özellikle yıldırım doruk,anadolu hastanesi,medikal ve doruk çekirge nin doğum fiyatları nedir bilen varsa yazabilirmi.

merhaba canım
daha 10 günlük bi anne olarak sana çekirge doruk hastanesini tavsiye edebilirim.
doktorum sühendan benderli. fiyatlar ise normal 1240 sezeryan 1600 civarında.
ama benim doktorum sezeryana karşı onu söyleyim... ben çok memnun kaldım hem doktorumdan hem hastaneden.
Allah kucağına almayı nasip etsin canım ;)

merhaba canım
daha 10 günlük bi anne olarak sana çekirge doruk hastanesini tavsiye edebilirim.
doktorum sühendan benderli. fiyatlar ise normal 1240 sezeryan 1600 civarında.
ama benim doktorum sezeryana karşı onu söyleyim... ben çok memnun kaldım hem doktorumdan hem hastaneden.
Allah kucağına almayı nasip etsin canım ;)

saol cnm benimde tedavi oldugum dr dur sühendan hanım gerçekten bilgili ve ii bi dr.bende memnundum.ama dogum ücretlerini araştırıp ona göre bi hastane ve dr seçmek istiyorum malum bütçe meselesi.
sende bebegini güle güle büyüt inş sağlıkla büyüsün.

saol cnm benimde tedavi oldugum dr dur sühendan hanım gerçekten bilgili ve ii bi dr.bende memnundum.ama dogum ücretlerini araştırıp ona göre bi hastane ve dr seçmek istiyorum malum bütçe meselesi.
sende bebegini güle güle büyüt inş sağlıkla büyüsün.

bende çekrge doruk evrim aydın a gidiyorum.çok guleryuzlu işinin ehli bir dokor.fiyatlar ustte arkadaşta bahsetmiş hemen hemen aynı ama 2014 yılındda %20 oranında zam yapılacaağını belirttiler.

aynı zamanda askeri hastenede mutlu beye devam ediyorumm. tahlillerim orda yapılıyor Mutlu albayda son derece deneyimi bir doktordur.onuda tavsiye edebilirm.Ama normal doğum yaptıramıyor sadece sezeryan gerekli durumlarda normal doğum için istediğin bir hastaneye sevk ediyor.(sezeryana teşvik etmiyor:)
:49:

ben yıldırım doruk hastanesinde seyma baştürk dogan hanımdA üstüste 2 doğum yaptım. öncesinde 2 kayıp olmuştu.iyiki seyma hanıma gitmişim.sakin motive eden bilgili ve her soruyu cevaplayan bir dr....ben 2010 ve 2011 de yaptım doğumlarımı.sonrasındada kontroller ve diğer jinekolojik muayenelerimde gittiğimde ayakta karşılar hal hatır sorar.çocuklarımın resmine bakar sohbet eder.çevremdeki herkesi ona yönlendiriyorum ve çok memnuun kalıyorlar.ben 1200 dü sanırım sezeryan olmuştum.sezeryan olma sebebim benim sağlık durumumla alakalkıydı.rahatlıkla tavsiye ederim...hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
:emir_bebek:

Son düzenleme:
merhaba, ben de aynı başlıkta doktor sormak istiyorum mümkünse kızlar.

bursaya yeni taşındım, henüz hamiş değilim. denemeler aşamasındayım, nasipse olur diye umuyorum.

bu aşamada Acıbadem'de Aylin hanıma gittim birkaç kere, tahliller falan için.. her şey yolunda dedi, git-çalış dedi :)
Sevdim aslında Aylin hanımı...

ama 1 kızım var. Bir de oğlum olsun istiyorum.
Buna göre yumurta takibi yapacak, doğru zamanlamaya yönlendirecek ve ne istediğimi doğru anlayacak bir doktor tavsiyeniz varsa, çok sevinirim.

Aylin hanımı tanıyan, hastası olan varsa... fikir almak da isterim mümkünse..

çok teşekkürler hanımlar şimdiden.

Back
X