bursalı arkadaşlar yardım edinn!!!

liliay

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
12
0
16
Bursa
Arkadaşlar ben hamileyim.
Doktor ve hastane araştırması yapıyorum ama çok kararsızım.Kafamda üç hastane var Medikalpak Doruk ve Bahar hastanesi hangisine gitçemi bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuz.Bu hastanelerle ilgili olumlu olumsuz yaşadıklarınız duyumlarınız varsa lütfen paylaşırmısınız.İlk hamileliğim tecrübesisim yardım lütfen

bende dorukta doğum yapmak istiyorum ama doktorlarının hiçbirisi içime sinmiyor, bende çözmü şöyle buldum, ziya çetine gitmek istiyorum anlaşması varmış dorukla doğumu orda yapabiliyormuş, bu arada medicalde ahmet yılmaz çok iyi bir doktordur ama ben hastaneden hoşlanmıyorum, o yüzden gitmek istemiyorum, baharda güler hanım diyorlar ama gitmedim fikrim yok, birde bahar hastanesi çok kalabalık

canım öncelikle hayırlı olsun..

ben hamileliğimin başından beri jimerde Türkan hanıma gidiyordum ama gecen ay ordan ayrıldı, şimdi kendi muayenehanesinde çalışıyor ben de orda devam ediyorum.. istediğin hastaneye doğuma geliyor ama genel olarak FSMde yeni açılan özel rentıp hastanesinde doğumlar oluyor, ben de kısmetse orda yapıcam.. Türkan hanımı kesinlikle tavsiye ederim, harika bir doktor

saol canım
medicali hastane olarak bende pek iyi değil diye duydum.doruk hastanesinde sevil paker çok iyimiş kafam çok karıştı rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin işallah..

saol canım
medicali hastane olarak bende pek iyi değil diye duydum.doruk hastanesinde sevil paker çok iyimiş kafam çok karıştı rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin işallah..

canım işallah bebişini sağlıklı sıhatli alırsın kucana
Türkan hanımın muayenahanesi nerede acaba? birde doğum ve muayehane ücretleri hakkında bilgi verirmisin.

saol canım

evet canım benim doğumumu sevil hanım yaptırdı ben çekirge dorukta evrim aydına gidiyordum ama,ramazan arefesine dengeldiği için memleketindeydi sevil paker girdi doğumuma ben memnun kaldım biraz azarlıyor insanı ama olcak okadar napalım2.bebeğime hamile kalıncada yine doruğa gitmek istiyorum bakalım nasipp daha bişi yok çünkiiDORUK TIP MERKEZİ KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR BEN MEMNUN KALDIM ŞAHSEN..

canım işallah bebişini sağlıklı sıhatli alırsın kucana
Türkan hanımın muayenahanesi nerede acaba? birde doğum ve muayehane ücretleri hakkında bilgi verirmisin.

amin canım..

muayenehanesi mudanya yolu fsm kavşağına gelmeden yeni açılan umi plazada, muayene ücreti 120 tl ama her gidişinde almıyor ücret tabikii, doğum ücreti rentıp hastanesinde herşey içinde 2500 tl ama sen başka yerde doğum yapmak isteresen hastaneyle görüşmen lazım canım ücreti

azarlıyormu? niye olacak o kadar diyorsun canım ya , daha neler

arkadasım orası özel hastane hoş devlette olsa farketmez ne münasebet , bir dünya para dökücem birde azarmı işiticem ,

azarlıyormu? niye olacak o kadar diyorsun canım ya , daha neler

arkadasım orası özel hastane hoş devlette olsa farketmez ne münasebet , bir dünya para dökücem birde azarmı işiticem ,
ben epidural normal doğum yaptım hemen kolaya kaçıyorsunuz,çok korkaksınız diye fırça atmıştı sanaanee dimi parayı veren ben..evrim aydın çok daha ılımlı ve cana yakın sevil hanım uzman olabilir belki ama,sanırım işini yaparken birazda mütavazi olucan ama hastane ekibi olarak alakadan çok memnun kaldım onu göz ardı edemem..doğumuma 3 hemşire 1 hasta bakıcı ve sevil hanım girdi hemşireler dört döndü başımda ee para konuşur bu devirde boşuna dememişler

ay zaten canın burnunda bide onun tripleriyle uğraşmışsın hayret bişey ya, kolay zor sanane ben öyle uygun gördüm ötesi varmı ay sinir oldum bak :)))

Öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ben hamile değilim fakat çevremdeki bir kaç arkadaşım bahar hastanesinde muayene olup doğumlarını orada yaptılar.Ve anlattıkları memnun kaldıkları.Yani sezeryan dan çok normal doğuma yönlenidrmeleri güzel.Nagihan hanım varmış baharda onun metnini duydum.Hakkında hayırlısı canım

ay zaten canın burnunda bide onun tripleriyle uğraşmışsın hayret bişey ya, kolay zor sanane ben öyle uygun gördüm ötesi varmı ay sinir oldum bak :)))

aynen öyle canım :) 2.ye muhtemelen o kadına gitmem ama şans bu yine doğutturursa yandık kadın doktorlar ,erkek doktorlara nazaran daha acımasız kanımca ben tecrübelerime göre onu anladım...kızımdan önce düşük yapmıştım ozamanda bahar hastanesinde bir kadın doktora gitmiştim, oda baya acımasız ve ilgisizdi..belki 2.de erkek doktor tercih ederim bakalım nasip.

bence medicalpark hastane olarak da iyi değil doktorların geneli olarak da iyi değil ististanalar olabilir tabi.. dorukda arkadaşlarım doğum yaptı iyi geçti doğumları bi sorunları olmadı.. baharı çok iyi bilmiyorum canım hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…