Bursali Arkadaşlar Yardim

EYLXUXL26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2007
7
0
86
Bursa
Herkese Merhaba.siteye Yeni üye Oldum.allahim Bebek Isteyen Herkese Nasib Etsin.ben Bursali Arkadaşlarin Nerede Tedavi Olduklarini öğrenmek Istiyorum.yardim Edermisiniz.benim Kafam çok Karişik.5 Ay Kadar Tedavi Oldum Yumurtlama Tembelliğinden.dr Um Eşimle Ilgili Herhangi Bişey Olmadiğini Söyledi Dr.um Yurt Dişina Gidince Beni Başka Dr.yönlendirdiler Oda Eşimin Sperm Analizinde Hiç Canli Sperm Olmadiğini Söyledi.daha Sonra Tedaviye Ara Verdik şimdi Nereye Gitmemiz Gerekiyor Bilemiyorum

merhabalar.bende bursada tedaviye baslad1m.31 yas1nda ve 5 y1ll1k evliyim.biz bir kaç doktor degistip hata yapt1n.basta zübeyde han.doktorlar1na gittik.ve 2 sefer as1lama yap1ld1.s1rf stresten olmuyor dediler.sonra t1p fakültesinde prof.dr.gürkan uncuya gittik.laporoskopi yap1ld1.ordada 2 sefer as1lama ve sonuç hüsran.sonunda tüp bebge karar verdik.raporu almak çok zor oldu.çünkü doktorumuz istanbula sevk etmedi.kendim gögüs hast.çal1s1yorum.kurum dr.muhakkak ist.gidin dedi.gürkan beye burada tedavi olucaz deyip raporu ald1k.ist.amerikan hastanesinde tüp bebek denedik ama malesef yine olmad1.esimin sperm hareketliligi düsük.benimde yumurta say1m normalin alt1nda.eger sormak istedigin bisey olursa yaz bana.ama sak1n ha sak1n stres yapma can1m.ALLH hepimize yard1m etsin.a.s.

Teşekkür Ederim Dilek Perisi. Ben Bişey Daha Sormak Istiyorum Bursada Iyi Tüp Bebek Merkezi Yokmu Sen Mutlaka Araştirmişsindir.her Dr.başka Bişey Söylüyo O Yüzden Kafam Karişti Benim.yani Sikinti Yapmiyorum Eskisine Görede Arkadaşlarimin Bebeklerini Gördükçe üzülüyorum Biraz.

merhaba,tüp bebek merkezi olarak pambe mavi de var.orasıda iyi.aşılama ile bebek sahibi olan birkaç kişi var bildiğim oraya giden.fsm bulvarında.

ecearda penbe maviyi biliyorum.oras1n1n doktorlar1yla çal1st1m bende ama hiç memnun kalmad1m.s1rf art1k çogu insan bu isi paraya dökmüs.bursada soranusda var.orayada gittim.ama bir çok kisi suanda bursa tüp bebegi öneriyor.tabiki gidip hepsiyle ön görüsme yap1p bilgi almak en iyisi.Cenab-1 ALLAH hiç birimizi bos çevirmesin.elimizi bos b1rakmas1n.a.s.

merhaba arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim 4 yıldırda çocuk istiyoruz birçok doktor değiştirdim ama yine olmadı ben fakültede mehpare tüfekçiye gittim ama hiç memnun kalmadım sonrada istanbulda amerikan hastanesinde tüp bebek uygulaması yapıldı sonuç yine hüsrün fakat fakültede osman haldun develioğlunu öneririm çok iyi bir doktor ve işi maddiyata dökmemiş bir doktor bir akrabamız ona gitti aşılama yaptılar olmadı sonra yumurta takibini yapıp tüp bebek için amerikan hastanesine gönderdi ve şimdi hamile Allah isteyen herkese bebek nasip etsin yokluğu çok zormuş

Arkadaşlar Peki Tüp Bebek Merkezine Gitmeden önce Eşimin Dr Gitmesi Gerekiyomu.çünkü Eşim Hiç Dr.gitmedi Sadece Benim 2.dr Um Hiç Canli Spermi Olmadiğini Söyledi.acibademin Nasil Olduğunu Biliyomusunuz.offff çok Zor şeylermiş Bu Durumu Ancak Yaşayan Anlar

esine sperm testi ve ultrason yap1lmad1ysa bir ürologa gidip onlar1 yapt1rmal1s1n1z önce.sana rahim filmi çekildimi bu arada can1m.lütfen moralini bozma bu tedavide moral çok önemli.a.s.

Tedaviyi Biraktiğimiz Ay Rahim Film çekilcekti Ama Biz Tedaviyi Biraktik.evet Moral Cok önemlide Biz Biraz Kararsizlik Yaşiyoruz Yani Aslinda Eşim Tedaviyi Birakmak Istedi Ben çok üzülüyorum Diye şimdi Ben Kaldiğimiz Yerden Devam Etmek Istiyorum Ama Bi O Dr. A Bi Bu Dr.a Gitmek Istemiyorum.o Yüzden Sizlerin Fikirlerini Almak Istedim.

eylül sak1n pes etme ve tedavinede baslad1ysan sak1n yar1m b1rakma can1m.ben o hatay1 yapt1m.hembak sen yas olarak benden daha sansl1s1n.ve sak1n devaml1 doktor degistirme.hepsi baska konusunca insan1n akl1 daha çok kar1s1yor.ikimizde bursaday1z eger görüsmek istersen birbirimize destek olabiliriz.üzme kendini psikolojin bozuldumu tedavinide geçiktirir.amerikan hastanesinde doktor tüp bebgin tutmamas1n1 beni psikolojimlede çok ilgisi oldugunu söyledi.kendine iyi bak.a.s.

Arkadaşlar, öncelikle herkesin yavrusunu kucağına almasını temenni etmekle başlamak istiyorum. Ben de 13 yıllık evliyim daha önce üç kez düşük yaptım. Bebeklerim daha 8 ve ya 9 haftalıkken kalbi durarak öldüler. Bursa'da bir çok kadın doğum uzmanını tanıyorum çoğuna gittim. Bir çoğuna iyi gelen tavsiye edilen dr.lar malesef bana bir çare sunamadılar. Ve en sonunda fakülte'de gürkan uncu laparoskopi ve histeroskopi yaptı. Ama bir daha da gebelik yaşayamadım. Şimdi yeni bir tedavinin içindeyim. Bunun için kendimi rahat bırakmaya ve kaderime boyun eğmeye gayret gösteriyorum. Şu an jinemed'e gidiyorum. Dr.Murat bey ve ekibi çok ilgili insanlar. Ama artık başarının sırf bunlara da bağlı olmayacağını bilecek kadar acı tecrübeye sahip olduğum için Rabbimin takdirini bekliyorum. Gonal f 'le yumurtalarımı büyüttük. Malesef daha önce müdahele edilen yumurtalık bu ilaca rağmen pek cevap vermedi. Size tavsiyem eğer sağlığınıza bir engeli yoksa yumurtalıklarla ilgili ameliyatlara çok sıcak bakmayın. Dr. umuza güvenmemiz çok önemli hep güvendim. Çok okudum çok araştırdım. Hatta öyle ki fakültedeki ameliyatım sırasında asistan olan dr.lar benim de dr. olduğumu sanmışlar :)
Şimdi heparin tedavisi görüyorum. Eğer gebe kalabilirsen fragmin bebeğimi belki kurtarabilecek... Bilemiyorum herşey nasip...Gelişmelerden sizleri de muhakkak haberdar edeceğim.

Canım ben bursa jinemed tüp bebek merkezinde hemşireyim istersen sana yardımcı olabiliriz.Görüşmelerimiz ücretsiz.Yaptırdığın bütün testleri al gel.Bi durumuna bakalım hemde sen de sormak istediklerini sorarsın.Randevu almak için tel istersen veririm sıkma canını tamam mı

selam ben hemşireyim yalovada birçok dr gittim bende ama hiç ilerliyemedim 2 aydır u.ü.t.f prof.dr osman develioğluna gidiyorum ve ilerleme kaydettiğimizi hissediyorum ben bu işin içinde biri olarak öncelikle oraya gitmeni tafsiye ederim selamlar

Selam Eylül
Ben Bursa' da birsürü aşılama + 2 negatif micro enjeksiyon uygulamasından sonra İstanbulda tedavi görmeye başladım. İstanbuldada 2 negatif micro enjeksiyondan sonra toplamda 6. micro. enj. tedavim sonucu şuan 20 haftalık hamileyim. Bizdeki sorun hem yumurta hemde spermdi. Spermin morfolojisi kötü, yumurtalıklarımın rezevi az vede kalitesi kötüydü. Bunca deneyimden bana kalan bilgilerim doğrultusunda öncelikle durumunuzla ilgili yapılması gereken şey eşinin bikaç farklı vede güvenilir merkezda test yaptırması olucaktır. Eğer canlı sperm olmadığından emin olursanız TESE işlemiyle sperm bulunabilir. Tabi bu işlem micro enjeksiyon yaptırmaya karar verip tedaviye başladığınızda senin tedavinle birlikte yapılacak bir işlem olduğundan öncelikle tedavin için merkez seçmelisin. Yaşın tahlil sonuçların (fsh,lh,e2 prolactin gibi) nasıl bilmiyorum ama yumurta ile ilgilide sorununuz varsa ve imkanların dahilindeyse İstanbul' da tedavi görmeni kesinlikle tavsiye ederim. Ben maddi ve manevi olarak çok yıprandım tedavi borunca. Umarım sende dahil hiç kimse benim kadar uğraşmaz ve en kısa zamanda sonuç alırsınız.

Arkadaşlar Ben Hepinize Teşekkür Ediyorum Yardimci Olduğunuz Için.ben Tedavimden Bahsedeyim Biraz 5 Ay Boyunca Glukofen Kullandindim Bu 5 Ayin Son 2 Ayinda Klomen Ve çatlatma Iğnesi Oldu.2 Tane Yumurtam Oluştu Ve Bunlar çatladi En Son Ay Dr.gayet Iyi Olduğunu Söylemişti Ama Benim Dr.yurt Dişina çikinca Başka Dr Ilgilendi Benimle Ve Diğer Tahlilleri De Görmek Istedi 2. Dr Um Bana Eşimde Hiç Canli Sperm Olmadiğini Bu Yüzden Burda Vakit Kaybetmektense Bizi Tüp Bebek Merkezine Yönlendirmek Istediğini Söyledi Ama Benim Ilk Dr.eşimle Ilgili Herşey Normal Dedi.ve Son Ay Hamile Kalmazsam Rahim Film çektiricem Demişti.ve Benim Tedavi Bu Aşamada Kaldi.şimdi Ben önce Kadin Doğum Dr.na Eşimde üroloji Dr.mi Gidelim Yoksa Tüp Bebek Merkezleri Gerekli Tahlilleri Yapiyolarmi Acaba.

can1m biz bütün tahlilleri yapt1r1p öyle tüp bebek merk.basvurmustuk.bildigim kadar1yla tüp bebek merk.yapt1r1rsan maliyeti biraz pahall1 tutar.önce bence bütün tahlillerinizi al1n elinize.tabiki siz bilirsiniz.ondan sonra ne olduguna kara verirsiniz.birde ben esime keçiboynuzu krünü uyguluyorum.biraz spermlerde art1s oldu.ama bizim sorun daha çok hareketsizlik oldugu için nas1l sonuç verir bilmiyorum.a.s.

ben bile inanamıyorum ama hamileyim bursadayım sana yazmıştım ozaman bişey yoktu test yaptım hamileyim

Duygum Tebrik Ederim Seni Dikkat Et Kendine Allahim Ikinizede Sağlik Versin Bizlerede Dua Et Allahim En Kisa Zamanda Nasip Etsin.çok Mutlu Oldum.

mrh cnm sakın tedavinizi bırakmayın egerbu can bu beden çıkmadıkca allahtan ümit kesilmez tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…