slm kızlar bende u.ü.t.f. osman develioğluna gidiyorum çok memnunum doktorumdan işine çok düşkün ayrıca paraya dökmüyo işi maddi manevi çok iyi anlıyo hastasını bizim 4 aşılama sonuç vermeyince bursa tüp bebek merkezini önerdi fakat düşükle sonuçlandı hayırlısı olsun inşallah hakımızda
merhaba sinem8484
bende osman hocaya gittim. şimdi haftaya histeroskopi yapacak. tabi ondan sonra da tüp bebek.bursa tüp bebek merkezini söledi bana da ama. takipleri herhalde kendi yapacak. nasıl güzel bir yer mi. ben hiç gitmedim. haftaya herhalde bir gider bakarız. fiyatları ne kadar. 3250 diye duydum ama. sen raporla mı yaptırdın? toplam ne kadar mal oldu kabataslak. bira fazla sordum ama kusura bakma. Merak işte. şimdiden çok teşekkür ederim.görüşmek üzere[/QUOTE
evet canım benimde takiplerimi osman hoca yaptı yine fakültenin doktoru olan gürkan bey tüp bebek merkezindede görev yapıyo yumurta toplamayı ve transferi gürkan bey yaptı ben memnun kaldım ama düşükle sonuçlandı tabi canım raporla gittim ben ssk karşılıyo bi kısmını 3600 demişlerdi sanırım 2000 ytl ödedik biz ilaçlar hariç tabi ilaçlarıda %20'sini karşıladı onlarda 250 falan tuttu yani 2500 ytl ye maal oluyo sormak istediğin başka şeyler varsa yardımcı olabilirm hayırlı sonuçlar alman dileğiylea.s.
canım bende pembe maviye gidiyorum.şuan ilk aşılamam olacak iğnelere başladık.şimdilik memnunum.doktorum nevin özsaraç tecrübeli bi doktor.bi kısmını ssk karşılıyor fakat yinede evet paraya dayalı.Tedaviyi Biraktiğimiz Ay Rahim Film çekilcekti Ama Biz Tedaviyi Biraktik.evet Moral Cok önemlide Biz Biraz Kararsizlik Yaşiyoruz Yani Aslinda Eşim Tedaviyi Birakmak Istedi Ben çok üzülüyorum Diye şimdi Ben Kaldiğimiz Yerden Devam Etmek Istiyorum Ama Bi O Dr. A Bi Bu Dr.a Gitmek Istemiyorum.o Yüzden Sizlerin Fikirlerini Almak Istedim.
herkese merhaba.sinemcim sana geçmiş olsun diliyorum allahım en yakın zamanda tekrar bebecikler nasip etsin.bütün arkadaşlarada.uzun zamandır mesaj yazmıyordum ama sizin yazdıklarınızı okuyodum.dersim sanada tedaviniz nasıl gidiyo neler yapıyosunuz onu sormak isterim.
canım ben oraya giden biri olarak tedirgin oldum şuan.ne gibi sorundu bunlar.canım bizim işlem sona erdi başlamadan çünkü eşimde hiç sperm bulunamadı.yani artık anne olamayacağım.yalnız sakın pembe maviye gitme.çünkü iki ayrı tanıdığım da oraya gitti ve ikisinde de problem çıktı.hayati önemde hem de..:1no2:
e canım senin doktorun zaten varmış çok memnun olduğunu yazmışsın diğer sayfada.niye başka doktor araştırıyosunkızlarr başka yokmu tavsiye edilen doktor
anladım evet tanıdıklarım gtti demişsin.neyse ya nasip herkes için farklı.kimi seviniyor kimi üzülüyor.Canim Ben Oraya Gitmedim Ancak üç
Tanidiğim Oraya Gitti
özelden Yazdim Aldin Mimesajimi
arkadaşlar ben aşılama yaptırmak istiyorum. şu an kistim var, o yüzden 1-2 ay sonra falan düşünüyorum bu yüzden şimdiden doktor arayışına girdim. bende polikistik over var ve bu yüzden klomenle cevap alamadım. aranızda pkolu olup aşılaması tutan varmı. hangi merkezlere ve hangi doktorlara gittiniz. şu an konu başlığı açmak istemedim, umarım burdan cevap alabilirim.
canım daha önce gittiğin doktorları bilmiyorum ama sana kendi doktorumu tavsiye edebilirmm
Benim şuan 3. doktorum bu Ve gerçekden çok memnunum.
İlgi Alaka çok güzel
Ayrıca doktorumun bilgisine ve tecrübesine çok güveniyorumm.
Bİze Özer beyi öneren ise yine zübeydede tanıdık bir bayan doktor ablamız
bene değerendir derim .Çünkü doktor seçimi çok çok önemli heleki benim yaşadıklarımdan sonra hiç bir doktora güvenim kalmamıştı fakat Allah razı olsun Özer beyden çok memnunum.Benimde şuan aşılama tedavim devam ediyor.
Doktor ÖZER KUTLU zübeyde baş hekim yardımcısı ayrıca vede
BURSA TÜP BEBEK merkezinin kurucusu..
Şuan halen Bursa tüp bebek de Armağan beyle beraber ler..
Allah yardımcın olsun canımm:teselli:
arkadaşlar bende 4 yıldır fakultede osman hocaya gidiyorum.10 yıl bebeği olmayan bir yakınıma 2.tüp bebekte ikiz bebeklerine kavuşturdu.ama benim tedavimde hiç ilerleme kaydedemedik.2.microdan sonra kromozom analizimizi yaptırmaya karar verdi.baştan yapsaydık 2 deneme atlatmamış olcaktık.ayrıca her muayenede 150 lira halen vermekteyiz.ilk denemeyi armagan bey'i önerdi oraya gittim.22 yumurtam vardı.2.amerikan hast.deydi.yumurta takibimi o yaptı.bu arada bunun için nakit 500 dolar verdik.(kasım 2007)ve sadece 7 yumurta çıktı.bana rezervlerin azalıyor diye.pat diye söyledi.(amerikan dada transferi ramazan mercan yapıyor bunlar anlaşmalı.ama adam yüzüme bile bakmadı sahipsiz kaldık hastanede.çünkü bizim dr.orda değildi.emriyologla bile zor görüştüm.bölünmelerini bile zor öğrendim.sırf para için bunları yaşadık.amerikan a gitcekseniz eğer dr.unu ordan seçin daha iyi ilgilenirler.12gün sonrada aradılar negatif çıkınca pat tel.kapandı.bir daha da aramadılar.)ben durmadım ist.bir çok merkeze gittim onlarda 2.yumurta gelişimin çok başarısız olmuş dediler.osman hoca hala amerikan ı tavsiye ediyor.ve orda ssk yok.en pahalı merkez.gitmiycem.ama osman hocaya gidiyorum devam etmekteyim.işte bir umut diye.bana çare olamadı belki size olur.bilgileriniz için yazdım bunları.inş.siz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız.sıkıntısız bebişleriniz olurrr
canım özer beyin ismini çok duyuyorum.kendisinden çok memnun olanlar var. ayrıca tüp bebek doktoru olması da benim gibi problemli hastalar için bir avantaj. senin problemin neydi canım. özer beyle ilk aşılamanmı? daha önce hangi doktorlara gitmiştin ve niye memnun kalmadın. özer beyin muaynehanesine mi yoksa hastaneyemi gittin. aşılamana hangi ilaçla başladın. ilaç için rapor çıkardınmı? eğer çıkardıysan rapor işi nasıl. canım kusura bakma çok soru sordum ama iyi bir doktora ihtiyacım var. istersen özelden de yazışabiliriz. burdan açıklamak istemeyebilirsin. teşekkür ederim ilgin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?