bursalı arkadaslar yardım

aysag

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
1.040
76
163
43
Bursa
merhaba arkadaslar ben bursada tesettür abiye satan ve kiralayan yerler arıyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi

merhaba ŞEMS Moda var benim faceten takip ettigim bursaya ürünlerini göndermis..

faceteki mesajini yazayim.."Veee BURSA'da ki müşterilerimize müjde. Nihayet Bursa dayız. Yarından itibaren Bursa merkezde URBA MODA da ürünlerimizi görebilirsiniz.
Adres: Alaca Mescid mh. Tuzpazarı sok. No: 22 Bursa
İrtibat : 0 224 221 4706"

insallah isine yarar

merhaba ŞEMS Moda var benim faceten takip ettigim bursaya ürünlerini göndermis..

faceteki mesajini yazayim.."Veee BURSA'da ki müşterilerimize müjde. Nihayet Bursa dayız. Yarından itibaren Bursa merkezde URBA MODA da ürünlerimizi görebilirsiniz.
Adres: Alaca Mescid mh. Tuzpazarı sok. No: 22 Bursa
İrtibat : 0 224 221 4706"

insallah isine yarar

süpersin tesekkür ederim mutlaka ugrayacagım su takip ettiğin adresi yazssan bende baksam modellere sağol simdiden

süpersin tesekkür ederim mutlaka ugrayacagım su takip ettiğin adresi yazssan bende baksam modellere sağol simdiden

özel mesajla face sayfasini vereyim..pudra elbise dantel ceket var beyaz kemerli begenmisitm :)

evde nisan yapacaz onu istiyorum ama bakalim sana atayim ben bak sende..abiye derken cok abarti seyler degil yani belki abiyede denmez

ama güzel $ik elbiseler var

Son düzenleme:
bende bunu soruyordum kızlar bana da yardım edin :)

Merhaba canim teseturluysen yardımcı olmaya çalışayım ben bugün baya gezdim yeni eve geldim yağmurda vardı ama zamanım daralmıştı şimdi teseturlu abiye modelleri feride tuz pazarı çarşısında,özlem kuyumcular çarşında,ve Mert bakıcılar çarşısında,hepsinde güzel ve moda olan modeller var ben Mert giyimden aldım gri siyah dantelli bı abiye fiyatı 300mal ettim ama daha salimi almadım senin tam olarak yardıma ihtiyacın olan durum nedir

Merhaba canim teseturluysen yardımcı olmaya çalışayım ben bugün baya gezdim yeni eve geldim yağmurda vardı ama zamanım daralmıştı şimdi teseturlu abiye modelleri feride tuz pazarı çarşısında,özlem kuyumcular çarşında,ve Mert bakıcılar çarşısında,hepsinde güzel ve moda olan modeller var ben Mert giyimden aldım gri siyah dantelli bı abiye fiyatı 300mal ettim ama daha salimi almadım senin tam olarak yardıma ihtiyacın olan durum nedir

ablamın nişanında giymek için abiye alacağım da nerelerde bulurum diyordum tesettür abiye :) çok teşekkür ederim. güle güle kullan:16:

Back
X