canım ya bence pahalıya almışsın sadece mobilya ve yatak odası için bence biraz fazla hem bursadasın hemde bu fiyatlar pahalı geldi bana yani.ben eskişehirdeyim ama burdaki fiyatlarla farkı yok sanırım oranın.ben bursanın daha uygun oldugunu duymuştum.hatta ben oaraya gein gelicem bizde oradan alıcaz mobilyaları nişanlımın bi arkadaşı var orda bi yerden almışlar hatta fiiyat beyaz eşyalarla toplam 12000 perde halı herşey dahil tutmuş yani.ama hayırlısıyla kullan canım hayırlı olsun:)
hımmmmm taksit olunca tabi vade farkı falan filan baya değişiyo fiyat anladım şimdi canım o zaman iyi almışsınız taksitle güle güle kullan:) bende bakıcam şehir içinde bi yere ayrıca inegöle gidicem ama yaptırmıycam orada begendiğim bi model olursa çünkü yaptırmana gerek yokmuş oarada imalathanelerde varmış mobilya hazır beegnirsem ordan alırım benimde pek vaktim olmıycak inş dogru alışverişi yaparız bizde. haziranda düğünüm mayısta kurulucak ev telaş telaş yani.kolay gelsin şekerim sana da:)
amin sebbnemm hepimizin. zor ama heyecanlı telaşlar:)
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanmanı ümit ederim.bende Ankaradyım sitelerden aldım.imalatcılarından aldık hep.inanın örnek:atölyede 1500 tl aynı takım magazaya giriyo takımına göre değişiyor 500 ve üstü koyuyolar:S feci kar var.neyse cnm bende gecen hafta anlastık yapılyıor suan yemek masası+konsol tv unıtem orta sehpam yatak oda (gardrop sürgülü+puf+sifonyer+kravatlık+coraplık+teklı dolap gunluk ıcın aynalı falan yatak baslı vs...extara eklettım :) )modern derılı taslı falan oturma grubum 3+2+1+1 2 tane cekyatım derılı falan sık bişi oturma odam ıcın aldım yatak ve bazalı hepsini 6500 aldık peşin ama.işte halı var daha perdeler:S ofof eksık bitmez onları taksıtle alırız inş herkes dilediği esyayyı alır ve kullanmayı nasip eder Rabbim herşey gönlünüzce olsun
bizde bursa LAZZONİ den yatak odamızı aldık kızlar bakın derim sadece tasarımlar var 4.00tl zaten süper bir dolap aldık,annemler duvar sandı:) hepimizz güzel günlerde kullanıırz inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?