ya cnmmmmmm koltuklarımız,o kırmızı koltuk ve orta sehbamız aynı senle:):):):çok küçük farklılıklar var benim koltuk bal körügü kahvesi renginde kolları yine beyazda yastıklarda düz renkte:):):)orta sehbada renkler yer deiştirmiş benimkinde:)görünce şaşırdım zevklerimiz aynıymış vala:)güzle güzel kulan cnm bnm:)
evt cnm çok güzel olur inan bi evi halı ve perdesi güzel gösterioo bakalım bende sade bşyler istiyorum hafif desenli falan gittigim perdecide ki desenler önemli malum hepsini aynı yerden alcaz inş güzel modeller vardır her oda için:):):):):)
ayy işte ben perdeleri nerde diktirsem diye düşünüyorum ev bursada ama istanbulda çok çeşit var burdan diktirsem diyorum cam ölçülerini nasıl alıcaz?.. Hoş elimde bir perdecinin aldığı ölçüler var ama diyorum hani bide yanlış çıkar felan geri dönüşüde olmaz en iyisi bursadan diktirmek galiba hem adam kendi alır ölçüsünü hemde ters bişi olursa götürürüm bilmiyorumkismile haksızmıyım
cnmmmmm bursada haledersen eline koluna bag olmas hemmm kiracıysan ev değiştirdigin zaman aynı perdeciye gidip getirtirsinnn aynı perdeden eksik kalırsa camların...boşşverrr bursada perdeci gelsin güzelce ölçüsünü alsınnn ugraşma sneaklinialirimsmilebende öyle yapcam valla malatyadayım elazıga gelin gitcem ev orda...malatyada bi ara almayı düşündük baktım bisürü iş çıkcak başıma geri elazıgda diktirmeye karar verdimm bende:)
ay canım ya inş. kafamıza göre cici şeyler buluruz :1hug: >bu arada duvar sticker düşünüyormusun evine?.. bayanssulusmile
canım güle güle kullan o oturma gurubun varya kırmızı ondan bizde de var çok rahatlar gerçekten memnun kalıcaksın her biri tv koltuığu gibi rahat yani ii seçim yapmışsına.syalnız gelen misafirler oturmakta zorlanıolar oturan gömülüp kalıo kalkamıolarakaydirigubbakcemile3birde keşke inegöle gitme şansınız olsaydı be güzelim çünkü orda 12000 aldığın mobilyaları yarı fiyatına alırdın valla :1no2:
Biliyorum tatlım ama 6 saat vaktim vardı mecburen bir günde seçmek zorunda kaldım o kadar apartopar aldıkki masanın ayaklarını felan sonradan farkettim Allah tan resimlerini çekmişim :umursamaz: Napalım artık kısmet böyleymiş dedik.. opuyorumnanaktan
cnmmmmmm valalhii karar veremedim bide ev kira ya ev sahibi neder bilmiyorum acaba sticker geri çıkartabiliyormuyus iz falan kalıyomu biliomusun..ben sadece koridoruma yapmayı düşündümmm ama ev kira oluncada pek fazla bşy yapamıyo insan..mesela salonda konsolun arka duvarına duvar kagıdı yapmayı istiyorum onuda sorcaz ev sahibi izin vercekmi bilmiom off kendi evim olsa herşeyi yapadım rahat rahat:)sen yapcakmısın begendigin model varmı..koçtaşta buldum bi kaç modelll bide buzdolabı için özel stickler varmışş onuda çok begendimm öle bşy yapcam sanırım :)
snein begendiklerin varmı kuzuşşş bak süper fikir oluyor vallahi iyiki konuyu açmışsın:)
amin canım çok zor ve sıkıntılı malesef bu dönemler.. :sinifsinif: en azından benim için öyleydi.. ya kızlar aldığım mobilyaların resimlerini eklicem ama firma izin vermedi yani çekmeme bile zor izin verdi sakın biryerde yayınlama felan dedi saçma değilmi sizce:umursamaz:
fotograflara baktim hepsi cok guzel gule gule kullan cnm bazi yerler yapiyor modelleri calinmasin diye AMA sen almissin sonucta yaptirma amacin yok o yuzden sacma bosver cnm sen gule gule kullan opuyorumnanaktan
Amin tatlım inş. heppimize uğur getirir aldığımız eşyalar :Saruboceq: Senin hazırlıklar ne alemde boshayallersmile
amin canımm :Saruboceq: Bizde 3750 felandı öyle bir fiyata aldık ama dehşet bişi yani yatak başlığında led ışıkları var aklinialirimsmile
:1hug:
iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah hepimize.........ee bir de nerde oturacağız başlığı mı açsak bursalı kardeşlerrr:))????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?