Gec kaldınız 4ay once needen bu konuyu acmadiniz
Saka bi yana hayırlı olsun
ne kampanyası bu :)) şaşırdımbenim şubatta olcak dogumum ama özel hastaneler dışardan birilerinin süslemesine izin verirler mi ki:44: hem kimsiniz siz :)) kusura bakma ücretsiz diyince tabi şaşırdım doğrusu:44:
Ne güzel bir fırsatmış bu, bi hamile kalamadım ki,ne zamana kadar devam edecek kampanyanız
inşallah yakın zamanda hamile kalırımda sizin kapınızı çalarım
Merhaba arkadaşlar Bursalı hamile annelerimize özel bir duyuru için buradayım...
Uzun bir maraton yaşadıktan sonra herşeyin en güzelini hakeden annelerimiz için ücretsiz doğum odası süslüyoruz...
Malasef şimdilik bursada hizmet verdiğimiz için Bursalı annelerimize özel bir davetiye bu...
Bu süsleme işinin çok pahalı olduğunu bildiğimiz için annelerimize küçük bir incelik yapmak istedik...
Eğer sizde böyle bir davetten yararlanmak istiyorsanız bana özelden ulaşabilirsiniz...
Hayırlı ve sağlıklı doğumlar herkese
Merhaba arkadaşlar Bursalı hamile annelerimize özel bir duyuru için buradayım...
Uzun bir maraton yaşadıktan sonra herşeyin en güzelini hakeden annelerimiz için ücretsiz doğum odası süslüyoruz...
Malasef şimdilik bursada hizmet verdiğimiz için Bursalı annelerimize özel bir davetiye bu...
Bu süsleme işinin çok pahalı olduğunu bildiğimiz için annelerimize küçük bir incelik yapmak istedik...
Eğer sizde böyle bir davetten yararlanmak istiyorsanız bana özelden ulaşabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?