Doğuma Hazırlık Bursalı hamile annelere özel!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

haknur

kıymetlilerim benim...
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
1.575
3
108
Bursa
Merhaba arkadaşlar Bursalı hamile annelerimize özel bir duyuru için buradayım...

Uzun bir maraton yaşadıktan sonra herşeyin en güzelini hakeden annelerimiz için ücretsiz doğum odası süslüyoruz...
Malasef şimdilik bursada hizmet verdiğimiz için Bursalı annelerimize özel bir davetiye bu...
Bu süsleme işinin çok pahalı olduğunu bildiğimiz için annelerimize küçük bir incelik yapmak istedik...
Eğer sizde böyle bir davetten yararlanmak istiyorsanız bana özelden ulaşabilirsiniz...

Hayırlı ve sağlıklı doğumlar herkese

ne kampanyası bu :)) şaşırdım benim şubatta olcak dogumum ama özel hastaneler dışardan birilerinin süslemesine izin verirler mi ki:44: hem kimsiniz siz :)) kusura bakma ücretsiz diyince tabi şaşırdım doğrusu:44:

Biz bursada organizasyon işine yeni başladık 2 senedir farklı illerde çalışmalarımız var fakat bursada yeni olduğumuz için tanıtım amaçlı bu işi yapacağız...Daha detaylı bilgiyi özelden ileteceğim size...

Ne güzel bir fırsatmış bu, bi hamile kalamadım ki, ne zamana kadar devam edecek kampanyanız
inşallah yakın zamanda hamile kalırımda sizin kapınızı çalarım

Ne güzel bir fırsatmış bu, bi hamile kalamadım ki, ne zamana kadar devam edecek kampanyanız
inşallah yakın zamanda hamile kalırımda sizin kapınızı çalarım

Teşekkür ederiz...Siz hamile kalın gerisi olur inşaallah...Kapımız her zaman açık...

benim de doğumum şubatta siz hastanelerdeki odaları mı süslüyorsunuz?

O halde madem ki süslü püslü bir odanız olacak, Bu süslü duygu yüklü anları ölümsüzleştirelim mi? Bana özelden ulaşabilrsiniz..

Benımde dogumum aralık sonu ocak bası olacak ozel hastanelerdede susleme yapıyormusunuz

mrb bende Allah nasip ederse ocakta doğum yapıcm hastane odası süslüyorsunuz değilmi bende isterim

Gerekli bilgilendirme özel mesajla yapılmıştır teşekkürler....

eğer bir engel çıkmazsa bende bursada doğum yapmayı düşünüyorum mart ayında evlere süslemenizde var mı acaba

merhaba öncelikle böyle bir uygulama yaptığınız için sizi kutluyorum bende şuan tam 35 haftalık hamileyim ama kocaelide karamürselde yapıcam doğumumu orayada böyle bir hizmetiniz varmı acaba inşallah vardır

merhaba,
bende ağustosta doğum yapacağım kısmetse bu kampanyanız hala geçerlidir umarım :)

Lutfen Bende bilgi istiyorum bu ay sonu doğum yapıcam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…