- Konu Sahibi ezogelin16
-
Ay yerim ben seniHahaha:)) yakamıza kırmızı karanfil takalım:)
Darkmore bende minyon biriyim boyum da çok uzun sayılmaz. Başörtülüyüm. Çıtı pıtı tatlı bir bayanım :))) ben iç seziletimle bulurum sizi:) hamilelere bakarım bebeklilere bakarım muhtemelen bide böyle etrafımıza bakınırken:) birbirimizi buluruz Allahın izniyle :)
Ne guzelEvet çalışıyorum
Sen
Ne guzel
Ben gecen agustostan beridir calismiyorum canim
Oglum iki yasina gelene kadar kendim bakmayi dusunuyorum kismetse
Tekstil muhendisiyimBen hergün gemliğe gidip geliyorum işe
Mesleğin ne peki
Ne güzel bebeğin varsa imkanın da var ise bak tabiki en güzeli bu
Ya ne rahatsızlığı rahat rahat mıncıra mıncıra sevebilirmiyiz annesi sen onu söyle :)Evet kizlar
Soyle bir okudum yazismalarimizi da aktif gelebilecek durumda olanlar
rujj gebito E ezogelin16 eceezgi @Zuhalim23 ve bendeniz efeeem
Ezgi disinda kimse calismiyor anladigim kadariyla, uygun oldugunuz zamanlari yazabilir misiniz? Karara baglayalim ben sizleri gormek tanimak icin sabirsizlaniyorum cunkuuuuu
Yogun calisan ve simdilik gelemeyecek olan damdan var (rahatsiz etmemek icin etiketlemedim) bir de gebzede yasayan @goha miz var
@goha canim bursaya gelecegin zamani bize de haber ver olur mu? Bakarsin ayarlayabilecek olanlarla ek bir bulusma daha organiza ederiz dimi ama?
Yakalarimiza karanfil mi takariz artik yoksa hepimiz ayni renk mi giyiniriz nasil taniriz birbirimizi bilemiycem artikama beni kucagimdaki minik maymunumdan taniyabilirsiniz mecbur onunla gelicem cunku insallah rahatsiz olmazsiniz, aslinda uyumlu bir bebektir kendisi
Ay ne demekYa ne rahatsızlığı rahat rahat mıncıra mıncıra sevebilirmiyiz annesi sen onu söyle :)
Ben deTekstil muhendisiyim
23 yasinda mezun oldum 31 yasina kadar araliksiz calistim simdi evde oturmak garip geliyor
Insallah bakalimBen de
13 senedir aralıksız calısıyorum
Biraz dinlensem keske diyorm
Tadını cıkart bence bebeğin buyuyunce yıne calısırsın
Insallah canimİnşallah allah nasip eder canım
Amin tesekkur ederizInsallah canim
Allah size de bir minik ayakli bebik nasip etsin insallah
Evet noldu bizim buluşma işi :)
Pazartesi 1e kadar müsaitim ben
Bu gidisle biz toplanip senin doguma gelcezAynen.
Ben ağırlaşıyorum. Çok ileri bir tarihe kalırsak gelemeyebilirim.
Allah derim
Ben erken uyaniyorum zaten saat 10kahvalti icin cok uygunPazartesi 1e kadar müsaitim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?