- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
-
yok götürmedim ama eşim gidip bizzat konuştu evet kullanıyorum zaten devam etmemizi söylemiş ağrı kesici şurupla fitili 4 saat aralıkla dönüşümlü vermemizi söylemiş evet zafer beyde çok iyi bi doktor özellikle biz çıkarken Allaha emanet olsun prenses demesi çok hoşuma gitti bide tlf numarasını hemen yazıp verdi sorun olursa arayın diye ben yeşim hanım zafer bey arif bey hepsine güvenim sonsuz
bu hafta yarın yada perşembeye izin kullanacak eşim bende o zaman götürelim diyorum bakalım zaten bu akşam bitiyo antibiyotik diyerlerine devam belki tahlil falan ister yeşim hanım istemesindende korkuyorum çünkü tahlil poşeti çokk kötü pişik yapıyo
mrb arkadaşlar bugün yani dün kızımı doktora götürdük yeşim hanıma boğazında enfeksiyon olduğunu fakat atlattığını söyledi bi şurup daha yazdı öksürük şurubu derisinde küçük kırmızılıklar farkkettim daha bugün oldu onu sorduğumdaysa beklediyimiz bişey zaten antibiyotikten sonra ama cuma gününe kadar geçmesi lazım geçerse haftaya çarşambaya gidecez geçmezse cuma günü gidecez bu arada akşam eşimin kız kardeşi geldi onunda 9 aylık bebeyi var grip aşısı yaptırmayı düşünüyolar bende sizlere sormak istiyorum grip aşısı yaptıracak olan varmı aranızda bide bişeyi merk ettim bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirrise sevinirim burda başka bi topicte büyüklere yapılan grip aşısından farklı olduğunu okudum fakat eşimin kız kardeşi ise normal grip aşısı yptırcaz dedi aklım karıştıCADIARZU
bu yaz yaptırdık biz bi kere inan bana bir aydan fazla kanadı poposu o kadarki pişik oldu doktorun verdiyi kremler falan hiçbiri işe yaramadı artık altını açınca ağlıyodum kan gördükçe
merhabalar bende erken doğum yaptım 32 haftalık benDörtçelik çocuk hastanesinin doktoru Ahmet Memeşaya götürüyorum inanılmaz iyi bir doktor 1,5-2 saate yakın kaldığımızı bilirim muayenede çok ayrıntılı muayene ediyor.
Benim bebeğim erken doğdu,hastaneden çıktığından beri Aygün Küçükerdoğan'a götürüyoruz.Çok memnunuz biz,kendisi zaten yıllardır prematüre bebeklerle çalışıyor.Çok ilgili,aradığımız her an ulaşabiliyoruz,ben her konuda doktorumuza güveniyorum.
canım keltoş prensesin daha iyi olmasına sevindim. inşallah cumaya kadar tamamen atlatır.
benim yaramazın da idrar kültürü temiz çıkmış. yani bakteri falan ürememiş. ama riske atmayalım diye ilaç başlamıştık. önümüzdeki hafta içi bitecek. biz de haftaya arif beye kontrole gidicez.
canım seni de uyutmuyormu bu yaramaz. çok geç saatlerde giriyorsun nete. ben de 1-2 gecedir uyuyamadım. dün gece de biraz gazı tuttu. epey bir uğraştırdı bizi. en sonunda yanımıza aldık da öyle uyuduk hep birlikte.
canım ben grip aşısı yaptırmayı düşünmüyorum. çünkü ben ne zaman grip aşısı olduysam hep daha kötü hastalandım. bana yaramıyor yani o aşı. o yüzden kızıma da yaptırmam. zaten grip virüsü sürekli değişen her sene farklılaşan bir virüs ve o aşılardaki suşlar yani o da bir nevi virüs genelde geçmiş dönemlere ait oluyor. ee zaten biz o virüsü kapmış ve atlatmış oluyoruz ve vücut ona bağışıklık kazanmış oluyor. kısacası ben tavsiye etmiyorum. ama tabi yine de doktora danışmak lazım.
canım ya o pişik değil de bir nevi alerji sanırım. poşete karşı bir alerjisi vardır bebeğin belkide. e mecbur kalırsanız ne yapıcaksınız. ya sondayla alınacak, ya da pişiklere razı olacaksınız. ay ikisi de zor ya. doktora danışın bunu tekrar. inşallah tahlile gerek kalmaz ama kontrol amaçlı da olsa 6 ayda bir yapılıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?