Bursaya alışamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yıllar önce,erkek arkadasimdan memleketine gitmek konusunda cok baski yaptigi icin ayrilmistim.Cok genctim.Seviyordum ama ailemden ayrilmak da istememistim acikcasi.O yüzden bu emin olmadan verilen kararlar cok can acıtıyor.Belki donersiniz İstanbul a günün birinde yine.İşinizi de umarim seversiniz.
1 sene var dönmeme

Ulaşım kolay diyorsunuz ama trafik nasıl felaket haberiniz vardir sanirim. 10 dk uzağa 50 dk da gidiliyor. Ayrica hastane konusunda sorunlu bence çocuk hastanesi acilinde 600 hasta oldugunu duydum.
Trafik bu son 1 2 yıldır böyle o da iş saatlerinde ayrıca ben metro kullanıyorum o yüzden trafikten haberim yok hastane içinde öyle bişey hiç yaşamadım cok cok kalabalık az gördüm ama bi İzmir yada bi İstanbul gibi değil Bursa ben onu kastettim

Ben sevebileceğimi hiç sanmıyorum

Ben bol bol giderim hala da giderim o ayrı:) halam orada oturuyor. Cumalıkızık vs güzel yerler gezin tarihi de öğrenin gezdikçe gördükçe sevilecek şehir vesselam orada olmak isterdim. Setbaşı vs de güzel yerler mahfel acık mı bilmiyorum ama oraları da gezin derim. Gölyazı Mudanya filan efsane yerler alın eşinizi Mudanya yolu yada terminal üzerinde meşhur köfteci yus.f var oraya gidin yemek yiyin Bursa sevilmez mi ya

Trafik bu son 1 2 yıldır böyle o da iş saatlerinde ayrıca ben metro kullanıyorum o yüzden trafikten haberim yok hastane içinde öyle bişey hiç yaşamadım cok cok kalabalık az gördüm ama bi İzmir yada bi İstanbul gibi değil Bursa ben onu kastettim
1 buçuk yıldır araba kullanıyorum genellikle iş saatleri haricinde de trafik çok kötü. Acemler den heykele kadar berbat oluyor özellikle. Onun dışında İzmir yoluju kullanmak istesen yine aynı. Evet metrosu iyi ama o da her yere gitmiyor.

Bursa nasıl sevilmez ya. Deniz desen var, orman desen var, dağ desen var. Gül gibi işiniz var, sevmiş evlenmişsiniz. Allah'tan dert mi istiyorsunuz? Böyle konularda gerçekten artık kontrolsüzce sinirleniyorum. Burada her gün neler neler okuyorsunuz, hiç mi şükretmiyorsunuz? Biraz lütfen elinizdekilerin değerini bilin.

Bursa nasıl sevilmez ya. Deniz desen var, orman desen var, dağ desen var. Gül gibi işiniz var, sevmiş evlenmişsiniz. Allah'tan dert mi istiyorsunuz? Böyle konularda gerçekten artık kontrolsüzce sinirleniyorum. Burada her gün neler neler okuyorsunuz, hiç mi şükretmiyorsunuz? Biraz lütfen elinizdekilerin değerini bilin.
evet şımarıklıktan başka bişey değil madem ailenden ayrılmak istemiyordun evlenmeseydin adamın da başını yakmasaydın arkadaş

Valla kendimi tebrik ediyorum ben kayseriden eşimin işi için siirtte yerleştim işimi arkadaşlarımı ailemi herkesi geride bırakarak hemde. Siz zaten birbirine çok yakın olan bir yere gitmişsiniz çalışıyorsunuz da . Evliliğine evine yeni düzene alışma çabasından olmalısın böyle olacağı belliydi zaten öyle değil mi ? Atlasan 2 saatte ailene gidersin ben buraya geldikten sonra ailem daha uzak bir şehre taşındı ve siirtte havaalanı kapalı gidemiyorum bile gitmem için 24 saat otobüsle gitmem lazım. Şuan senin sıkılmaya filan zamanın olmamalı evin işin evinde yemek temizlik kendi sosyal hayatın dolu dolu olmalı. Şunu da söyleyeyim ailene ne kadar sık gidersen evine Bursa’ya alışman o kadar zor ve uzun zaman alır emin ol

Bende doğma büyüme istanbulluyum evlendim 5 sene İstanbul da yaşadım ..
Ailem ben evliyken işini büyütmek için buraya geldi eşimde babamın yanına çalışmaya gelince buraya taşındık ..
Benimde alıştığım söylenemez.
İstanbul da herşey elinin altındaydı ..
Bursada belki fazla Tanımadığım için sevemedim ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X