Engellemek değil de evde kutladık mesela kebdi aramızda,babayı eve çağıramazdim yaptıklarından sonra..Su akar yolunu bulur. Henüz çok yeni.
İllaki bir düzen tutturursunuz.
Şimdiden ‘ileri’ yaşlardaki doğum gününü düşünüp endişe içine girmeyin.
Siz aynı ortamda bulunmak zorunda değilsiniz ama oğlunuz ile arasındaki bağı hele özel günlerde engellememelisiniz.
Zamanla ne nasıl olacak belli olur.
Hakkınızda hayırlısı
Onun derdi benimle,çocukla arası iyi,yarın kendi de bir kutlama yapacaktır.Anne değilim, hiç evlenmedim. Çocukluğumdan yola çıkarak yazıyorum, annemi mutsuz görmektense ayrı ve mutlu ebeveynlerimin olmasını tercih ederdim ben. Anne babanın aynı evde yaşaması huzur ve sevgi ortamı yoksa çocuğa ne sağlayacak ki? Babasıyla da iyi bir ilişkisi olması için gereken şartları sağlarsınız ayrılmanız babalık yapmasına engel değil sonuçta. Adam ilgilenmiyorsa evli de olsanız ilgilenmeyecek, babadan yana bir eksiklik yaşayacaksa her türlü yaşanacaktır bu bana kalırsa. Umarım her şey gönlünüzce olur, çok mutlu olursunuz
Kim bilir, belki de dediğiniz gibi normal olanin iki ayrı kişiyle ayrı ayrı kutlamak olduğunu sanacak meselaYasi çok kucuk, sanirim su yasta ne gorup neye alisirsa o dogal ve normal gelicek. Duzen neyse normali o olucak.
Evet kizim o yastayken babasi baska bi ulkedeydi, hic sorgulamadi kizim mesela. Ona alismisti cunku. Endisenizi anliyorum. Dilerim yavrunuzla birlikte cok cok mutlu bi hayatiniz olur.Kim bilir, belki de dediğiniz gibi normal olanin iki ayrı kişiyle ayrı ayrı kutlamak olduğunu sanacak mesela
Size kendimden örnek vereyim. 26 yaşındayım. 21 tane doğum günü geçirdim babamı yanımda bulamadım. Okula başladığımda babam yoktu. Uzun yıllar geçti okul bitti mezun oldum babam yine yok. Eksikliğini de hiç hissetmedim. Annem hissettirmedi. Mutsuz bi evlilik sürdükleri günleri de gördüm. Keşke babam bu evden gitse diye düşünürdüm. Keşke boşansalar diye düşünürdüm. O yüzden merak etmeyin siz yavrunuza yetersiniz . Anne nefestir, hayattır, herşeydirSelamlar,oğlum bugün 3 yaş oldu, babasıyla boşanma aşamasındayim.İlk iki doğum gününde ayrı olmamıza rağmen bir araya gelmiştik.Dava sürecinde yaptığı çirkinlikler sebebiyle artık hiçbir şekilde aynı ortamda bulunamayacagim.Oglum bugüne bugün mutluydu fakat ileri yaşlarında eksik hissedecek mi acaba bunu düşünüyorum.Cocuk ile boşanma ne zormuş..
Boşanmış anneler tecrübeleriniz bana ışık olacak
Bilinmeyene doğru yürümek ne zor,.. inşallah oğlum da eksik hissetmez,sizin için çok sevindimSize kendimden örnek vereyim. 26 yaşındayım. 21 tane doğum günü geçirdim babamı yanımda bulamadım. Okula başladığımda babam yoktu. Uzun yıllar geçti okul bitti mezun oldum babam yine yok. Eksikliğini de hiç hissetmedim. Annem hissettirmedi. Mutsuz bi evlilik sürdükleri günleri de gördüm. Keşke babam bu evden gitse diye düşünürdüm. Keşke boşansalar diye düşünürdüm. O yüzden merak etmeyin siz yavrunuza yetersiniz . Anne nefestir, hayattır, herşeydir
Ben kız çocuğuyum mesela sizin evladınız erkekmiş. Babamı ve erkek kardeşimi bi görseniz. Aralarında uçurum var. Allahım nazardan korusun. Baba günü hiç görmedi. 2 yaşındaydı babam bırakıp gittiğinde . Benim küçük kuzum şuan 23 yaşında. O kadar efendi, nazik, kibar, yani o kadar mükemmel bi erkek kardeşim var ki Allah’a şükrediyorum. Öyle olmaması imkansızdı zaten çünkü onu annem büyüttü. İnanın babamın yanında biraz zaman geçirse , biraz örnek alsa, rol model alsa kardeşim şuan kimbilir ne halde olurdu. Annemin ömrü evlat peşinde sürüklenmekle geçerdi . Çok şükür. Evet babasız büyüdük , yeri geldi eksikliğini hissettik ama hayalimizdeki baba gerçek babamıza uymadığı için çoğu zamann iyi ki dedik. Siz evladınıza mükemmel bi anne olduğunuz sürece (ki bundan hiç şüphem yok) karşılığını kat kat fazlasıyla alacaksınız annesi. Hele bi büyüsün. Yeri gelecek kahramanınız, en iyi arkadaşınız, en büyük destekçiniz olacak o küçük erkek :) yavrunuzla musmutlu günler, hayırlı ömürler diliyorumBilinmeyene doğru yürümek ne zor,.. inşallah oğlum da eksik hissetmez,sizin için çok sevindim
Heersey zaman içinde çok fazla kez şekil degistiriyor. Şimdiden bunu deert etmeyin derim.Selamlar,oğlum bugün 3 yaş oldu, babasıyla boşanma aşamasındayim.İlk iki doğum gününde ayrı olmamıza rağmen bir araya gelmiştik.Dava sürecinde yaptığı çirkinlikler sebebiyle artık hiçbir şekilde aynı ortamda bulunamayacagim.Oglum bugüne bugün mutluydu fakat ileri yaşlarında eksik hissedecek mi acaba bunu düşünüyorum.Cocuk ile boşanma ne zormuş..
Öyle mi diyorsunuz benim evladimda babayı doğduğundan beri ara ara gördü hala da telefonda goruyor ve ayda bir belki yüzyüze...bu şekilde daha mı kolay olur çocuğun alışması bu sürece ama ya okula başlayınca baba ve çocukları görürse ? Bunlari da düşünüp biraz üzülüyorumEvet kizim o yastayken babasi baska bi ulkedeydi, hic sorgulamadi kizim mesela. Ona alismisti cunku. Endisenizi anliyorum. Dilerim yavrunuzla birlikte cok cok mutlu bi hayatiniz olur.
Büyüdükçe o da size hak verecektir. Üzülmeyin nolur. Çocuğunuz üzüldüğünüzü biliyor hissediyor. Üzülmek yerine mesela zor ama babasının yokluğunu fark ettirmeyin .Selamlar,oğlum bugün 3 yaş oldu, babasıyla boşanma aşamasındayim.İlk iki doğum gününde ayrı olmamıza rağmen bir araya gelmiştik.Dava sürecinde yaptığı çirkinlikler sebebiyle artık hiçbir şekilde aynı ortamda bulunamayacagim.Oglum bugüne bugün mutluydu fakat ileri yaşlarında eksik hissedecek mi acaba bunu düşünüyorum.Cocuk ile boşanma ne zormuş..
Genelde anneler oluyo okulda, ama dedigim gibi benim kizim cok alisikti benle yalniz olmaya, hic bi zaman sikintisini hissetmedi.Öyle mi diyorsunuz benim evladimda babayı doğduğundan beri ara ara gördü hala da telefonda goruyor ve ayda bir belki yüzyüze...bu şekilde daha mı kolay olur çocuğun alışması bu sürece ama ya okula başlayınca baba ve çocukları görürse ? Bunlari da düşünüp biraz üzülüyorum
Doğum gününde dıştan güldüm tabi,içim farklı..geçici oluyor bazı duygular inşallah zamanla bu burukluk da geçerBüyüdükçe o da size hak verecektir. Üzülmeyin nolur. Çocuğunuz üzüldüğünüzü biliyor hissediyor. Üzülmek yerine mesela zor ama babasının yokluğunu fark ettirmeyin .
İnşallahDoğum gününde dıştan güldüm tabi,içim farklı..geçici oluyor bazı duygular inşallah zamanla bu burukluk da geçer
Amin çok teşekkür ederiznice mutlu yaşlara , Allah güzel ,hayırlı ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?