Buruk Doğumgünü

Var bundan bende de aynı model hatta olay bir pasta değil ama bi tık diğer insanlardan farklı değer vererek kutlaması. Dün kınam yapıldı ve gelmedi ve çok güzel oldu diyorum ki gelmemesi hayatımdan hiçbir şey eksiltmedi ve ben hayatımdan silmeyip ilişkimi görünce merhaba demeye çevirdim ötesi yok

Nice nice sağlıklı mutlu yaşlara .. O kutlamadı diye benim doğum günüm anlamsız mı geçicek gider kendim pasta alır afiyetle yerim.. İnsanlardan beklentilerimizi azaltmanın zamanı çoktan geldi de geçiyor bile

Hayatından çıkar

Dostum benim kınamı unutmuştuben kuafördeydim düğün günü kınama neden gelmedin diye aradım. Çook üzüldü günleri karıştırmış. Ben alınmadım tabi. Her anımda yanımdaydı. Düğünüme ailece geldiler. Hala dostum

Yaa dostluğu tamamen hissettiğiniz içindir
Yok valla şöyle düşünüyorum tanışalı 5yıl oldu 5 doğum gününü hem hediyeli hem pastalı kutladım 5 doğum günüm geçti nerdeyse ne pasta aldım ne hediye kaldı ki doğum günü mesajı dahi almadım. Hakkaten aslında ufak şeyler takılmam ama birikti demekki. Dünde kınadan önce benim hakkımda onu düğünümde istemediğimi vs konuşmuş 1-2 kişi çok üzüldüm çok özellikle başkasına inanmasına. Sonra dur değer vermiyo biliyosun üzülme dedim sabah 8-8:30 da kınam var gelirsen baiım üstüne gelmezsen inşallah pişman olmazsın başka lafım yok dedim. Ve gelmedi ama kınamda eğlendim şuan niye bu mutlu günlerimi yaşamayıp onu dert edindim diye kendime kızıyorum

En azından böyle zamanlarda insan kendini özel hissetmek istiyor ve ben onun yerinde olsaydım böyle yapmazdım diyorsun.O an bir hayalkırıklığı oluyor ister istemez ama en azından bize değer verenleri de görmüş oluyoruz bu sayede.

Günleri karıştırdığı için gelememiş ve üzülmüş.Bu bence güzel bir şey.

Yaaa tabiki öyle kötü durumdaydım ki çok üzüldüm ağladım ama yok yani herkesin bi sınırı vardır son noktam oldu düğünüm de yarın ister gelir ister gelmez gelmezse çk daha iyi benim için hayatımdan şak diye silicem

çok teşekkür ederim.Olay pasta değil,aynı değeri görmemek.

Düğününüz hayırlı olsun,inşallah çok mutlu olursunuz.

sadece canımı acıtan benim ona vermiş olduğum değere karşılık ondan değer görmemiş olmak.
Canım benim insanın öyle değersiz hissettiği anlar oluyor ki oda kimmiş diyor takılma sen kalbini temiz tut ekmeğini yersin

Böyle insanlardan koşarak uzaklaşın. Sizin başarılı olmanız asla istemeyip kendisi başarılı olup bir yerlere gelmek istiyor ama sizi o geldiği yerde görmek istemiyor. Hatta siz başarısız olsanız mutlu olur eminim. Bir insan bunları ancak bu nedenlerle gizler.

En sevmediğim arkadaş tipi. Sinsi resmen.
Ayrıca kıskançmış da.
Daha ne hakaretler sayarım da neyse değmez.
Yine tersimden kalkmışım bugün galiba
Canınızı sıktığınıza değmez. En azından belli etmiş niyetini. Siz de ona göre davranırsınız artık.

Ve doğum gününüz kutlu olsun. İnsan özel günlerinde başkalarını dert etmemeli bence. Arkadaşınızı yarına saklayın bence. Yarın daha sıradan bi gün ✌

Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllar dilerim.. Her kim size nasil davraniyorsa sizde ona oyle davranin ne bir eksik ne bir fazla farkedecek mi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…