Buruk Doğumgünü

Aranıza soğukluk girmiş, bazen olur öyle. Başka yakın ark. bul

çok teşekkür ederim.En iyisini yapmışsınız.
Aynen en güzeli.Hatta son dönemde o benimle görüşmek istedi hep erteledim bahane buldum görüşmek istemiyorum anlamışsındır dediğimde çirkefliğe başladı yok sen görüşmek istiyordun vs. diye dedim evet öncedendi yakın olmak istedim ama İyiki olmamışız sağol güle güle dedim.

çok iyi kapak olmuş ona.Şimdi üzülsün gerçek bir arkadaşı kaybettiğine.

Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yillara, saglikli güzel bir ömrünüz olsun inşallah
Benim de haftasonuydu ve evde yalnız gecirdim zaten pandemiden dolayi disari çıkmıyorum 5 aydir.
Benim de dogum günümü en ummadigim insanlar arayip kutladı az önce müdürüm de kutladi güzel dileklerde bulundu. Inanin bazen insan en yakin gördüğünden bekleyip göremediğini en uzak gördüğü insandan görüyor. Ben sadece dogum günü kutlayanlari degil de en zor zamanlarimda yanimda olanlari unutmuyorum. Dogum günü kişiye özeldir diger insanlar unutabilir, önemli olan cok zorda kaldiginda uzanan eldir. O zamanlarda gercek vefalı insanlarin kim oldugunu anlıyor insan.
Sizi anlayabiliyorum ben de herseyimi acikca paylasmayi severim arkadaslarimla, yakin gördüklerimle. Sevincimi, üzüntümü, başarımı... Bu konuda insanin dostum dediğine şeffaf olması gerektigine inanırım. Yoksa ne anlami kalir ki arkadaşlığın, dışarıdaki herhangi bir insandan farkı kalmaz.

Insanın kendine özeli de olmali elbette, herseyi herkese anlatmak maalesef bana da hayal kırıklığı olarak geri dönmüştür. Ki benim ailem de öyledir, ketum görünüp sinsice insanlarin arkasindan isler yapmak bana göre değil, ailemden de öyle görmedim. Ama herkes öyle degil. O yüzden tavsiyem, insanlara karsi biraz daha mesafeli olun, hatta bazen bilirken bile bilmiyorum demek gerekir. Arkadasinizi yönlendirmiş ve onun istedigi alanda okumasına vesile olmuşsunuz ama o belki de sizi kıskandığını icin paylasmak istemedi (cift anadal yaptim dediğiniz icin diyorum, kendisini sizden aşağıda hissedip ego yapmış olabilir)
Pasta almaniza karsilik dogum gününüzü bile kutlamamasi da size, sizin ona verdiginiz kadar deger vermediğini gösteriyor.
Gerçekten aslan burçları olarak bazen insanlar icin kendimizi paraliyoruz :) inanin gerek yok birakin herkes kendi girdabinda bogulsun, siz iyi niyetlisiniz ama benim öğrendiğim bir sey varsa o da "ederi kadar değer "

Is hayatında kimse özel olarak ilgilenmez cok da uzerinde düşünüp üzülmeyin kutlamazsa kutlamasın ailenizden ya da yakın arkadaslarinizdan olsa kirilmakta haklisiniz derdim ama patron yani çok durmayın üstünde.
Sizin de dogum gününüz kutlu olsun

Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.Ben söyledikten sonra o da çift anadal yaptı.Bu süreçte bana hep planlarımı,neler yapmak istediğimi vs. sordu,ancak kendi yaptığı planları benden saklamasına cidden kırıldım ama demek ki bir şeyleri görmem gerekiyormuş.

Demek ki sizin akilli ve ondan önde olmanızı cekemedi ki sizin agzinizdan tüm bilgileri alıp icindekileri kendine saklamış
Bu bence sinsilik
O arkadaş değilmiş ama siz iyi niyetinizden öyle sanmışsiniz
Ben de bana sorulana seffaf bir sekilde cevap veririm karsimdakininde kendim gibi görürüm ama herkes ayni değil işte...
Allah yolunu açık etsin diyip uzaklasin

Artık akıllandım,kesinlikle aklımdaki planları paylaşmayacağım.Hiçbir şey söylemeden de uzaklaşacağım.

İstemeyene kapı orda. Güle güle. Dost dediğin aylarca görüşmesen de alo dediğinde telefonun ucunda olan kişidir. Canınızı sıkmayın ammaaaannn

İstemeyene kapı orda. Güle güle. Dost dediğin aylarca görüşmesen de alo dediğinde telefonun ucunda olan kişidir. Canınızı sıkmayın ammaaaannn
Aynen yaa bundan 5 yil kadar önce ilkokul arkadaşları ile bulustuk yillar sonra ama sanki dün konuşmuşuz gibi kaldigimiz yerden devam ettik
Yilda bir kez bulusuruz o samimiyet hala devam ediyor cok şükür
Bence dostluk bu, en saf halinle kendini acabildigindir.

Ay boşanın yazasım geldi.
Dost değilmişsiniz. Gördüğünüz kadar değer verin. Azalarak bitsin.
Benimde aklimda surekli bosanma mevzulari bir haftaya protokol yapicaz bosanmayla ilgili kelime gorsem heyecan basiyo

Dost mu ben konuda arkadas bile gormedm deger bilene verilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…