- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
bunu gizlemesine cidden üzüldüm.Ben söylemesem çift anadalın ne olduğunu bile bilmiyordu.İstediği öğretmenlik bölümünü okuyamayacaktı.Böyle insanlardan koşarak uzaklaşın. Sizin başarılı olmanız asla istemeyip kendisi başarılı olup bir yerlere gelmek istiyor ama sizi o geldiği yerde görmek istemiyor. Hatta siz başarısız olsanız mutlu olur eminim. Bir insan bunları ancak bu nedenlerle gizler.
inşallah,teşekkür ederim.Canım benim insanın öyle değersiz hissettiği anlar oluyor ki oda kimmiş diyor takılma sen kalbini temiz tut ekmeğini yersin
çok teşekkür ederim.En sevmediğim arkadaş tipi. Sinsi resmen.
Ayrıca kıskançmış da.
Daha ne hakaretler sayarım da neyse değmez.
Yine tersimden kalkmışım bugün galiba
Canınızı sıktığınıza değmez. En azından belli etmiş niyetini. Siz de ona göre davranırsınız artık.
Ve doğum gününüz kutlu olsun. İnsan özel günlerinde başkalarını dert etmemeli bence. Arkadaşınızı yarına saklayın bence. Yarın daha sıradan bi gün ✌
çok teşekkür ederim.Kesinlikle artık böyle davranacağım.Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllar dilerim.. Her kim size nasil davraniyorsa sizde ona oyle davranin ne bir eksik ne bir fazla farkedecek mi bakalim
öyle yapacağım artık.Facebooktan dogum tarihimi kaldirdigimdan beri kafam cok rahat. Butun bir sene bir nasilsin demeyip, dogumgunum geldiginde iyiki dogdun cnmmm diyen samimiyetsiz mesajlara maruz kalmiyorumarkadasiniza bundan sonra gerektigi kadar deger verirsiniz. Kimse icin fedakarlik yapmayin.
çok teşekkür ederim.Çok doğru söylediniz,ben onun için boş zamanlarını dolduracak biriydim sadece.Arkadasin icin bos zamanlarinin yalniz kaldigi gunlerinin kurtaricisisin. Asla sitem bile etme muhattap olma. Dogumgununde evine pasta ile gelen birinin dogumgununu mesajla kutlamak cok itici.
Ben buradan kutlayim. Mutlu yillarrr
maalesef öyle bazen sorguluyorum.Bu çağın insanı mı böyle yoksa eskidende mi böyleydi diye?Hayallerinizi ideallerini kimseye bahsetmeyin bunlar sizin özeliniz olmalı çünkü ya birine söyleyince aynısını yapmaya çalışır ya da olacak olan şey olmaz . O yüzden her şeyinizi yakınınız dahi olsa anlatmayın insanın mutluluğuna heyecanınızla heyecan duyacak birini bulmak çokk zor çünkü
bitti ama burada benim tek suçum fazla açık olmaktı galiba.Bosver sal gitsin. İnsan bazı seyleri olmadan söylemek istemeyebilir yada içinde çözmek ister zamanında benimde acıklamak istemediğim bir dönemim olmuştu ama yalan ve diğer mevzular sıkıntı arkadaşlığınız bitmiş
Üzüldüm ama derste çıkardım.Bizim de değişmemiz gerekiyor demek ki,hep aynı davranarak farklı sonuçlar elde edemeyiz.Hiçbirşey söylemeden uzaklaşacağım.Çok sevdiğim bir arkadaşım o kadar güzel bir mesaj atmış ki,çok mutlu oldum.En azından kime değer vermem gerektiğini görmüş oldum.ah Aslanlar olarak verdiğimiz değeri görmüyoruz sevgili burçdaşım :) ben de bu yıl o kadar dost bildiğim arkadaşımın doğum gününü kutladım ve yanında oldum ki ve aralarından çok yakın olduğumuz halde bana bir mesaj bile atmayan var biliyor musun? Neyse geçti, gitti nice yıllarımıza artık ne diyeyim takma sen de kafana sınavına yoğunlaş bundan sonra sen de ona göre davranırsın madem.
Birebir beni anlatmışsınız :) ben de bu yıl hiç beklemediğiklerimden, beklediklerimden daha çok değer gördüm. Ve beklenti içine girmeyi de bıraktım. Ailemle kutluyoruz artık en güzeli, en rahatı. İş yerimdeki patronum durumumdan doğum günüm olduğunu gördüğü halde iki kelime yazıp kutlamadı biliyor musun üsttelik işini iyi yapan, sevilen bir çalışanım. Ona da ayrıyeten çok kırıldım hatta bunun için bir konuda ben açmayı düşündüm.Üzüldüm ama derste çıkardım.Bizim de değişmemiz gerekiyor demek ki,hep aynı davranarak farklı sonuçlar elde edemeyiz.Hiçbirşey söylemeden uzaklaşacağım.Çok sevdiğim bir arkadaşım o kadar güzel bir mesaj atmış ki,çok mutlu oldum.En azından kime değer vermem gerektiğini görmüş oldum.
insan işte üzülüyor ama en azından daha güçlü ve bilinçliyiz.Şimdi şaşırtma zamanı bizde.Birebir beni anlatmışsınız :) ben de bu yıl hiç beklemediğiklerimden, beklediklerimden daha çok değer gördüm. Ve beklenti içine girmeyi de bıraktım. Ailemle kutluyoruz artık en güzeli, en rahatı. İş yerimdeki patronum durumumdan doğum günüm olduğunu gördüğü halde iki kelime yazıp kutlamadı biliyor musun üsttelik işini iyi yapan, sevilen bir çalışanım. Ona da ayrıyeten çok kırıldım hatta bunun için bir konuda ben açmayı düşündüm.
Merhaba KK'nın güzel kadınları,bugün benim doğumgünüm.Benim çok yakın bir arkadaşım var.İkimizde bu sene KPSS gireceğiz.Benim doğumgünümden 1 ay önce bu arkadaşımın doğumgünü vardı.Ben pastasını vs. alıp arkadaşımın evine giderek kutladım.Bugün benim doğumgünümde kısa bir mesaj atarak kutladı,zoruma gitti yalan değil.Olay pasta falan değil.Sınava az kaldı farkındayım ama en azından sabah arayıp telefonda kutlayabilirdi diye düşünüyorum.Bana benim ona verdiğim değeri o bana vermiyor gibi geliyor.Bunun dışında başka davranışlarını da yakaladım ama üzerinde durmadım.Mesela onun doğumgününü kutlarken ablam bunun altında kalmaz dedi.(Daha öncesinde ablasıyla doğumgünümü kutlamışlardı,demek ki ablası organizasyonu yaptı,fikir ondan çıktı.)Ben çift anadal mezunuyum,ona çift anadalı vs.ben söyledim.Ona göre yönlendirdim.Kendisi üniversite sınavına girmiş,bana hiç söylemedi.Neden girdin diye sorduğumda akbil için dedi,daha sonra ise sınav sonuçları açıklanınca ingilizce hazırlık olan bir devlet okulu kazanıp dil edinmek ve yds için sınava girdiğini açıkladı.Oysa bunları bana en başta söyleyebilirdi,neden gizleme gereği duydu?Benimde sınava girmemden mi korktu?Birde planlarına beni son anda dahil ettiğini fark ettim.Bir arkadaşına bir şey teklif ediyor o kabul etmeyince bana sorduğunu fark etim.
Sizce biz dost değil miyiz?Bundan sonra nasıl davranmalıyım?
çok teşekkür ederim.Bundan sonra hayallerimi paylaşmayacağım,daha ketum olacağım.Doğum gününüz kutlu olsun.
Siz dost değilsiniz, ama herkes arkadasiyla bu tecrubeyi yaşamıştır.
sınav konusunu belki kazanamayacağını falan düşünüp söylememistir ama gerçek dostla bu endiseler de çekinmeden paylasilabilir. Fesatlıkla söylemediyse de kendi bilir.
Ben bir arkadasimin yararina olacak bir şey öğrendiğimde, başvurması için elimden geleni yapar, kendine güvenmiyorsa motive etmek için kendimi paralardım ama karşı taraf bu şekilde düşünmeyebiliyor. En iyisi aldığınız kadar değer vermek. Bir de hayallerinizi, planlarinizi çok paylaşmamaya çalışın, ben heyecan ve mutlulukla hemen paylasirdim, bu sekilde her seyin ayarlandığı ya zamaninin gelmesini beklediğim ya da küçük bir formalitenin kaldığı %100 olmasini beklediğim planlarim sebepsiz yere çok iptal olmuştur, ne zaman ketum davrandim, çok ısrar edilirse yüzeysel geçiştirmeye başladım tıkır tıkır gerçeklesti.
çok teşekkür ederim.En iyisini yapmışsınız.İyiki doğdunne güzel farkındasın.Benimde böyle bir arkadaşım vardı maddi manevi yanında oldum hep o benim açığımı aradı kimse birşey demezken üzgün müsün moralin mi bozuk vs derdi öyle olmamı ister gibi en sonunda yeter artık görüşmek istemiyorum dedim ve olay bitti iletişimim yok hiçte aramıyorum çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?