- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.069
- 333
Ya kızlar bilmiyorum nasıl ikna edeceğimi düzgün konuşmaktan anlamıyor eşim bu knu
Zaten ortada bir babanın adı konulacaksa o da benim babamınki olmalı.
Bir de kayınvalidem gelmiş iki babanın ismini koyalım dedi bende benim babamın ismi olmayacak diyebildim sadece.
O da sadece benim babamın bir sürü şey yapmasından kaynaklı ayıp olmasın hesabı bence.
Bir de söylemeden geçemeyeceğim düne kadar kendi kocasını kötüleyen kayınvalidem bebek geleceğini duyunca eşini tövbe şıh ilan etti. Yere göğe sığdıramıyor adamın ismi konulsun diye.
Sanırım eşimle kavga etmeyi göze alacam.
Fakat konulmazsa ailesiyle de kötü olunur diye düşünüyorum. O tarafla da yararları bize olmasa da kötü olmak istemiyorum.
İçi ucu pis değneğin anlayacağınız.
Mutluluğum içimde patladı resmen.
Anladım. Ben de kpederimi sevmediğim için koymak istemezdim adını. Adı tabi dini bakımdan değerli ama isimlerle yaşatmak yerine yaşantılarıyla yaşatmak daha güzel. İnsanlar bundan bir haber tabi. Bu başka bir konu da..
Eşin ve ailesi tamamen cahilce hem de bencilce düşünüyorlar. Ne saygısı Allah aşkına. İsmi koyunca saygılı mı oluyor insan?
Bu konuda net tavrını koy. Asla izin vermeyeceğini söyle. Neden senin babanın adı değil madem???
Bu çocuğu sen doğuruyorsun, çok istiyorlarsa kendileri yapsın bir tane daha koysunlar Hüseyin.
Zaten ortada bir babanın adı konulacaksa o da benim babamınki olmalı.
Bir de kayınvalidem gelmiş iki babanın ismini koyalım dedi bende benim babamın ismi olmayacak diyebildim sadece.
O da sadece benim babamın bir sürü şey yapmasından kaynaklı ayıp olmasın hesabı bence.
Bir de söylemeden geçemeyeceğim düne kadar kendi kocasını kötüleyen kayınvalidem bebek geleceğini duyunca eşini tövbe şıh ilan etti. Yere göğe sığdıramıyor adamın ismi konulsun diye.
Sanırım eşimle kavga etmeyi göze alacam.
Fakat konulmazsa ailesiyle de kötü olunur diye düşünüyorum. O tarafla da yararları bize olmasa da kötü olmak istemiyorum.
İçi ucu pis değneğin anlayacağınız.
Mutluluğum içimde patladı resmen.