arkadaşım eylülde evlenecek bana ev eşyalarını gelınlık fotolarını falan gonderıyor ınternetten nasıl dıye oda paylaşmasa benım le paylaşmadığından dolayı alıncagımı düşünüyordur. yollarken bı art nıyetı yok... ama benım basımdan ılıskılerım acısından cok olumsuzluklar gectı hep yanlış ınsanlar.yasım 30 ben hala bı damat adayı bıle bulamadım.arkadas gonderdıkce ben bı tuhaf oluyorum ıstıyorumkı benımde olsun.. artt nıyetı olmasada bazen sankı benım uuzntumu umursamıyor gıbı gelıyor bana oyle geliyor ıste... yuva kurmak evlat sahıbı olmak ıstıyorum...
Bu kadar dertli isen şu evlilik sitelerini bir dene bence. Bu şekilde evlenen bir sürü insan tanıyorum. Neden olmasın?
arkadaşım eylülde evlenecek bana ev eşyalarını gelınlık fotolarını falan gonderıyor ınternetten nasıl dıye oda paylaşmasa benım le paylaşmadığından dolayı alıncagımı düşünüyordur. yollarken bı art nıyetı yok... ama benım basımdan ılıskılerım acısından cok olumsuzluklar gectı hep yanlış ınsanlar.yasım 30 ben hala bı damat adayı bıle bulamadım.arkadas gonderdıkce ben bı tuhaf oluyorum ıstıyorumkı benımde olsun.. artt nıyetı olmasada bazen sankı benım uuzntumu umursamıyor gıbı gelıyor bana oyle geliyor ıste... yuva kurmak evlat sahıbı olmak ıstıyorum...
Onlardan biri benim.Bu kadar dertli isen şu evlilik sitelerini bir dene bence. Bu şekilde evlenen bir sürü insan tanıyorum. Neden olmasın?
Onlardan biri benim.
Mutluluğunuz daim olsun
Konu sahibi arkadaş da kısmetim beni bulsun istiyorum, ben aranmam demiş. Eee siz o siteye kayıt olunca eşiniz sizi bulmuş zaten, değil mi? Ne farkı var ben almadım. Kısmet ise kısmet, bulunmak ise bulunmak işte.
Bence evlilik odaklı, ne istediğini bilen insanların bir portalda toplanması gayet mantıklı. Yalnış bişey göremiyorum.
Bence dimdirek evlilik amacli tanismak asiri derece kasinti oluyor, ille de evlenicem diye kendini kasiyorsun. Ben bu islerin dogal akisiyla olmasindan yanayim. Internette tanistigin birine nasil guvenebilirsin, nasil isinabilirsin, tanimadigin birine nasil asik olabilirsin ki? Bilemedim acikcasi..
Üzüntünü paylaşıcak arkadaş çok kolay bulunuyor da mutluluğu paylaşacak kolay bulunmuyor sanırım. Hep çekiniyoruz güzel bir şeylerimizi insanlara anlatmaya nispet yapar gibi olacak diye.
Arkadaşın iyi niyetle mutluluğunu paylaşmak istiyor. Şu an senin üzüntünü konuşacak bir durum yok. Güzel günler yaşıyor arkadaşın senin de kıskançlık beslemeyeciğini düşündüğünden seninle paylaşıyor. Arkadaşının mutluluğunu paylaşmak düşüyor sana da.
İnşallah darısı senin başına olur. Arkadaşının şu tatlı telaşları bilsin senin can sıkıntılarını yine dinler.
Kasmaya gelince, burada ki konular belli. Türk kadının çoğu iki görüşmeden sonra acabamı ki diye evlilik hayallerine başlıyor zaten. Kasacak olan her halukarda kasıyor, ne şartlar altında tanıştığı farketmeksizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?