burukluk yasıyorum bende evlenmek ıstıyorum..

Ben nasibini donup dolasip seni bulacagina inananlardanim. Benim oyle oldu zira. Ama sen de bunun icin adim at. Evlenmek istedigini uygun bir dil ile cevrene soyle, cevreden talipler cikacaktir, daha sonra cevreden gelen taliplerle ciddi bir niyetle gorus. Ve Allah a dua et, hayirli bir es ve hayirli bir yuva icin, gerisi Allah kerim. Hakkinda hayirlisi olsun insallah, hic uzulme. Bir arkadasim kendini yedi bitirdi 2 yil boyunca, psikolojik tedaviler gordu kimse beni begenmiyor, evlenmek istiyorum diye. Sonra calistigi yerden biri ile 6 ay icerisinde nisan, dugun vs yapti evlendi, simdi de hamile, bekarliginin kiymetini bilmedi o gunlerde :)

Ay kiyamam ya..arkadasin su an cok mutlu diye senin hassasiyetini anlayamaz.oda mutluluğunu paylasiyor senle.....
Evlilik sitesi falan denmis tabi hersey kader kismet ama ben o tip sitelere guvenmiyorum.ama bellide olmaz.umarim biri cikar karsina uygun sende en kisa zamanda gelinlik giyersin.bak bende bekarim 28 oldum ama ben pek umursamiyorum bende bi gariplik var sanırım. ..

kısmanmak yok benımde asla ama arkadaşımla konuşurduk bızım bırı olmayacak heralde dıye onun oldu 2 yıl gectı ılıskılerınden evleniyorlar bu yaz ben hala beklıorum arkadsım 28 yasında ben 30 dısardan görenler benı daha güzel bulur bıde sakın yanlış anlamayın o cırkın flan demek nıyetınde degılım bu ılser guzellıkle falan olmyor zaten..

BENDE çok üzülüyorum.. birde her gören artık ne zmn evleniyorsun diyo , verecek cevabım olsa sormalarına gerek kalmadan bilirler değil mi?

cnm soyle dusun, ya evlenmis olsaydin ve evlendigin kisi, yada ailesi vs berbat insanlar ciksaydi? O zaman keske evlenmeseydim diye uzulurdun.
Kaderde iki sey degismezmis, bir evlenecegin kisi, bir de olecegin gun. Yani eger evleneceksen, sen ne yaparsan yap, o kisiyle evleneceksin ve o zamanda evleneceksin. O yuzden hic uzme kendini tatlim. Suan sen sadece yazilmis olani oynuyorsun.

Bence evlilik için ideal yaşlardasın çok gecikmiş sayılmazsın evleneceğin insan inşallah 35 yaşlarında olsa daha güzel bi evliliğin olur.Ben 24 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim eşimle aynı yaştayız.bi gerçek var ki o da kadın erkekten daha çabuk büyüyor manevi anlamda olgunlaşıyor.Ben 30 yaşlarında evlenmek isterdim.Şuan çocuk bile isteyemiyorum önce eşimi büyütmem lazım.anlıyormusun canım sen kimseyi takma.kısmetin bi şekilde seni bulur hem 35 li yaşlarda erkeğin gözü dışarda olmaz yani benim fikrim 20 li yaşlar sanki hala flört dönemindeki gençlere özenti gibi.

Ben daha 21 yaşındayım ama bende senin gibi istiyorum. çünkü tüm arkadaşalarım evlendi hatta doğurdu ve hamile olanları da mevcut. insan ister istemez gördükçe özeniyor bi burukluk hissediyo. seni anlayabiliyorum yani. ama şu genç gelinlik mevzusuna da gelecek olursak o ne saçma bi yorum yahu gelinilk içinde herkes genç ve melek gibidir bana göre takma :) inşallah tez zamanda hakkımızda hayırlısı olur

ınsanın etrafında evlenenler cocuk doguranlar olunca bende ne sorun var acaba dıyor kendımı sevılmeye layık bırı bulmamaya basladım.. sankı benı kımse sevmeyecek sevecek ınsan delırmıs moduna gırdım okadar dıslanmıs hıssedıyorum kendımı sankı bırısı benım yanımda olmak ıcın cırpınmayacak benım kalbım ona attıkca sankı o benden kacacak okadar özguvenım sıfır oldu

Allah karsina tez vakitte kendi dostlarindan cikarsin inşallah. Böyle şeyler duydukca cok üzülüyorum sevgilimi klonlayip dagitasim gelio

Son düzenleme:

Samimi arkadaşınsa takıl ona
"Kıskanıyorum kız artık" "bana da yok mu seninkinin arkadaşlarından" falan de. Belki sen belli etmiyorsundur rengini o da bu kadar istekli olduğunu bilmiyordur. "Darısı başıma inşallah" falan ne biliim .Burada bulamazsın ki çözümü faaliyete geç

Çoğumuzun kocası da çırpınmamıştır. Sen de acık çırpınacaksın ki karşındaki de azcık çırpınacak. Kimsenin eline gümüş tepsiyle sunulmuyo hiç bir şey. Sen değersiz hissetme kendini. Hem de olmamış şeyleri kurup kurup üzülüp düşünme.Allah çirkin şansı versin derler .(asla çirkinsin falan demiyorum bak) Sen rahat ol etrafa samimi ol. Kasma

Son düzenleme:
Evlilik sitelerine hiç bulaşmayın bence internet üzerindende aramayın genelde internette dolaşan erkekler evli oluyor çok dikkat edin sonra hem kendi başınızı hem başka masumların başını yakmış olursunuz sizinde dediğiniz gibi o gelsin sizi bulsun reel ortamda :)

dıyorum canım sakasına dıyorum bencıl ınsan arkadasınada bulur bıraz dıyorum yokkı dıyo etrafta zaten cok pasıftır

sıteden guvenecek kadar kısı olacagına ınanmıyorum bende pek

Kendimi görüyormuşum gibi oldum okuyunca. Ama 5 ay önceki halimi hem de aynı yaştayız senle. geçtiğimiz eylül ayında kuzenimin düğününde bende bu duygulara kapıldım önce. Sonra da dedim Allah yukarda ne kadar isteğimi biliyor kalbime göre verir elbet diye dua ettim. İnan ki 1 hafta sonra nişanlımla tanıştım Mayısta düğünüm var. Demem o ki hiç canını sıkma. Moralini bozup hayata kendini küstürme. Nerden nasıl kiminle tanışacağın hiç belli olmuyor. Bir tavsiye. Yakın akraba düğünlerini de kaçırma Anladın sen

katılıyorum arkadaşlarıma nasip,bende bir arkadaş sayesinde tanışmıştım eşimle nasip olacak yoksa olmuyor hayırlısı herkese.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…