Ahahhaha bu nasil bir yorum, ofiste sesli guldum.Cok dogru soylemissin.
arkadaşım eylülde evlenecek bana ev eşyalarını gelınlık fotolarını falan gonderıyor ınternetten nasıl dıye oda paylaşmasa benım le paylaşmadığından dolayı alıncagımı düşünüyordur. yollarken bı art nıyetı yok... ama benım basımdan ılıskılerım acısından cok olumsuzluklar gectı hep yanlış ınsanlar.yasım 30 ben hala bı damat adayı bıle bulamadım.arkadas gonderdıkce ben bı tuhaf oluyorum ıstıyorumkı benımde olsun.. artt nıyetı olmasada bazen sankı benım uuzntumu umursamıyor gıbı gelıyor bana oyle geliyor ıste... yuva kurmak evlat sahıbı olmak ıstıyorum...
Bence dimdirek evlilik amacli tanismak asiri derece kasinti oluyor, ille de evlenicem diye kendini kasiyorsun. Ben bu islerin dogal akisiyla olmasindan yanayim. Internette tanistigin birine nasil guvenebilirsin, nasil isinabilirsin, tanimadigin birine nasil asik olabilirsin ki? Bilemedim acikcasi.
Vallahi konu sahibesi, ben de aynini yasiyorum. Basima 2 olay geldi anlatayim, ben de 27yim bu arada.
Bir arkadasim bu yaz evlenmek istiyordu, babasi da boyle aceleyle apar topar olmaz, gelecek yaz dugun yaparsiniz demis. Ben de baban hakli dedim, ortada ne organizasyon var, ne de gelinlik. Arkadasim da, "ama ben genc gelin olmak istiyorum, fotograflarda genc, guzelken gelinlikle cikmak istiyorum" dedi. Bu laflari bana o kadar koydu ki, o kadar kotu geldi ki anlatamam. O anda ona bir sey belli etmedim tabi ama soyledikleri kafamda yankilaniyor habire. Ben asla 25-26 yaslarinda genc gelin olamayacagim, bunu fark ettim.
Ikinci arkadasim da agustosta evleniyor. Giyimimi, stilimi begendigi icin birlikte dergi karistirmak istedi, fikirlerimi sordu. Sonra gelinlikciye gitmek istedi, fikir vermem icin. Neyse, gittik beraber, o bembeyaz gelinlikle parlarken benim icim o kadar acidi ki anlatmam. Yanlis anlamayin kiskandigimdan degil, Allah onun mutlulugunu daim etsin ama aklima kendi icimin ne kadar acidigi, ne kadar yalniz oldugum geldi. Kalp acisi olmayan, sevgilisi olan, yalniz olmayan insanlar bunu anlayamaz bence. O gelinligi ben hayal bile edemedim, her seferinde hevesim kursagimda kaldi. Baskalari mutlulukla parlarken hayat bana bunu niye cok gordu diye dusundum o an. Giymeyi gectim, hayal bile edecek durumda degilim.
Boyle dostlar, umarim hepimiz icin hayat degisir, kader daha guzel gunler getirir.
mesela ben buna örnek olabilirimBu kadar dertli isen şu evlilik sitelerini bir dene bence. Bu şekilde evlenen bir sürü insan tanıyorum. Neden olmasın?
mesela ben buna örnek olabilirim
arkadaşım eylülde evlenecek bana ev eşyalarını gelınlık fotolarını falan gonderıyor ınternetten nasıl dıye oda paylaşmasa benım le paylaşmadığından dolayı alıncagımı düşünüyordur. yollarken bı art nıyetı yok... ama benım basımdan ılıskılerım acısından cok olumsuzluklar gectı hep yanlış ınsanlar.yasım 30 ben hala bı damat adayı bıle bulamadım.arkadas gonderdıkce ben bı tuhaf oluyorum ıstıyorumkı benımde olsun.. artt nıyetı olmasada bazen sankı benım uuzntumu umursamıyor gıbı gelıyor bana oyle geliyor ıste... yuva kurmak evlat sahıbı olmak ıstıyorum...
ınsanın etrafında evlenenler cocuk doguranlar olunca bende ne sorun var acaba dıyor kendımı sevılmeye layık bırı bulmamaya basladım.. sankı benı kımse sevmeyecek sevecek ınsan delırmıs moduna gırdım okadar dıslanmıs hıssedıyorum kendımı sankı bırısı benım yanımda olmak ıcın cırpınmayacak benım kalbım ona attıkca sankı o benden kacacak okadar özguvenım sıfır oldu
Samimi arkadaşınsa takıl ona
"Kıskanıyorum kız artık" "bana da yok mu seninkinin arkadaşlarından" falan de. Belki sen belli etmiyorsundur rengini o da bu kadar istekli olduğunu bilmiyordur. "Darısı başıma inşallah" falan ne biliim .Burada bulamazsın ki çözümü faaliyete geç
Evlilik sitelerine hiç bulaşmayın bence internet üzerindende aramayın genelde internette dolaşan erkekler evli oluyor çok dikkat edin sonra hem kendi başınızı hem başka masumların başını yakmış olursunuz sizinde dediğiniz gibi o gelsin sizi bulsun reel ortamda :)
Kendimi görüyormuşum gibi oldum okuyunca. Ama 5 ay önceki halimiarkadaşım eylülde evlenecek bana ev eşyalarını gelınlık fotolarını falan gonderıyor ınternetten nasıl dıye oda paylaşmasa benım le paylaşmadığından dolayı alıncagımı düşünüyordur. yollarken bı art nıyetı yok... ama benım basımdan ılıskılerım acısından cok olumsuzluklar gectı hep yanlış ınsanlar.yasım 30 ben hala bı damat adayı bıle bulamadım.arkadas gonderdıkce ben bı tuhaf oluyorum ıstıyorumkı benımde olsun.. artt nıyetı olmasada bazen sankı benım uuzntumu umursamıyor gıbı gelıyor bana oyle geliyor ıste... yuva kurmak evlat sahıbı olmak ıstıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?