Bende 30 yasindayim. 1 yil once tanıştık ustelik tam hic umudum yokken. Oyle güzel geldiki hayatıma. Aşkla geldi herşeyim oluverdi...
Dahada önemlisi ne biliyormusun?
29 yasima kadar iyiki ama iyiki hic kimseyle evlenmemisim!
Iyiki onu geç de olsa tanıdım
Karşına öyle bi gün de öyle biri çıkar ki
Bu yaşına kadar Hayatından Çıkıp giden herkeze binlerce kez tesekkur edersin! Canim karamsar olmamalisin ama
Güzel düşün hep, evren içindeki sesin yankısı gibidir
arkadaşım eylülde evlenecek bana ev eşyalarını gelınlık fotolarını falan gonderıyor ınternetten nasıl dıye oda paylaşmasa benım le paylaşmadığından dolayı alıncagımı düşünüyordur. yollarken bı art nıyetı yok... ama benım basımdan ılıskılerım acısından cok olumsuzluklar gectı hep yanlış ınsanlar.yasım 30 ben hala bı damat adayı bıle bulamadım.arkadas gonderdıkce ben bı tuhaf oluyorum ıstıyorumkı benımde olsun.. artt nıyetı olmasada bazen sankı benım uuzntumu umursamıyor gıbı gelıyor bana oyle geliyor ıste... yuva kurmak evlat sahıbı olmak ıstıyorum...
insanlar mutluyken kendi etrafında mutsuz olan insanları göremiyor malesef.bunu bilerek yaptığını düşünmüyorum.sizi gerçekten yakını olarak görüyo ki sizin fikirlerinizi soruyo.size böyle sorduğunda üzüldüğünüzü hiç tahmin bile etmemiş olmalı.
Bende 30 yasindayim. 1 yil once tanıştık ustelik tam hic umudum yokken. Oyle güzel geldiki hayatıma. Aşkla geldi herşeyim oluverdi...
Dahada önemlisi ne biliyormusun?
29 yasima kadar iyiki ama iyiki hic kimseyle evlenmemisim!
Iyiki onu geç de olsa tanıdım
Karşına öyle bi gün de öyle biri çıkar ki
Bu yaşına kadar Hayatından Çıkıp giden herkeze binlerce kez tesekkur edersin! Canim karamsar olmamalisin ama
Güzel düşün hep, evren içindeki sesin yankısı gibidir
aynı dert bendede var ...aralık ayında 29 a giricem ...beni güzelde buluyolar...Ama hiç mi kimseyle karşılıklı bir elektrik olmaz
Beğendiklerimin hep hayatında birileri var...Beni beğenenleride ben çekici bulmuyorum ...Erkekler adım atmaktan korkuyolar bi de öyle bi sıkıntı var...Ben belli etsem bu sefer karşımdaki havaya giriyo...İlişkiler konusunda hiç tecrübem yok desem yeridir...Annem arkadaş çeveresinden birilerini tanıştırmaya çalışıyo ...Görücü usulü görüşmelerde iş görüşmesi gibi geçiyo...Resmiii
çok şükür bu sitedeki arkadaşlarla geçen gün benim için 4444 tefriciye çektik evlilik niyetiyle olacağına inanıyorum...Ama karamsarlık çöküyo ...Bu yaşa kadar uzun ve ciddi bir ilişki olmayınca....
Napalım sence bizim gibi durumda olanlara ne önerirsin ?...Evrene sürekli olumlu mesaj göndersek evren bize hayatımızın aşkını verirmi :44:
arkadaşım eylülde evlenecek bana ev eşyalarını gelınlık fotolarını falan gonderıyor ınternetten nasıl dıye oda paylaşmasa benım le paylaşmadığından dolayı alıncagımı düşünüyordur. yollarken bı art nıyetı yok... ama benım basımdan ılıskılerım acısından cok olumsuzluklar gectı hep yanlış ınsanlar.yasım 30 ben hala bı damat adayı bıle bulamadım.arkadas gonderdıkce ben bı tuhaf oluyorum ıstıyorumkı benımde olsun.. artt nıyetı olmasada bazen sankı benım uuzntumu umursamıyor gıbı gelıyor bana oyle geliyor ıste... yuva kurmak evlat sahıbı olmak ıstıyorum...
canımm :) yaşın daha çok genç hemen böyle karamsarlığa kapılma vakti zamanı gelince senınde
güzel yuvan ve mutlu bır ailen olur illaki. arkadaşın kendi heyecanından senın o andaki hıslerını göz ardı etmiş olabılır
bazen bunu bende yapıyormuyum die düşünüyorum çünkü :)) allah doğru zamanda doğru kişiyle evlenmek nasip etsin sana inş
etrafınızda ki herkese belli edin evlenmek istediğinizi şakayla karışık söyleyin ne var sanki bence çok normal şeyler bende sevgilimle tanışmadan önce herkese diyordum bana birini bulun artık evde kaldım diye şakayla karışık istiyordum sonra arkadaşım tanıştırdı sevdiceğimle böyle şeyler arkadaş akraba vesilesiyle olur canım